neprijemne mp3

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

thomerius: Vídavaš ju len a len v buse? Nakoľko pokiaľ nie musia existovať aj miesta, kde si drátiky skladá.
Pokiaľ len v buse a vystupuje inde ako ty, tak máš dve možnosti. Prvá je klasická sledovačka, resp. "nájdeš" jej obľúbený lokál kam chodí na kávu a zrazu tam budeš aj ty - tam zrejme mp3 nebude mať. Druhá možnosť je, že v buse bude tlačenica a jak sa pôjdeš chytiť tyče hore, tak jej o ten káblik zavadíš ("Jémine prepáááčte slečna!!" :lol: ). A ešte pár otázok nazáver: Čo o tej slečne vieš / nepoznáte s aani minimálne? Vek?
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

jin napísal:thomerius: Vídavaš ju len a len v buse? Nakoľko pokiaľ nie musia existovať aj miesta, kde si drátiky skladá.
Pokiaľ len v buse a vystupuje inde ako ty, tak máš dve možnosti. Prvá je klasická sledovačka, resp. "nájdeš" jej obľúbený lokál kam chodí na kávu a zrazu tam budeš aj ty - tam zrejme mp3 nebude mať. Druhá možnosť je, že v buse bude tlačenica a jak sa pôjdeš chytiť tyče hore, tak jej o ten káblik zavadíš ("Jémine prepáááčte slečna!!" :lol: ). A ešte pár otázok nazáver: Čo o tej slečne vieš / nepoznáte s aani minimálne? Vek?
hej to bude trápne :!: :!: tebe sa niekedy stalo že si sa išiel chytit tyče a omylom si dal babe dole sluchátko??? :idea: :idea: to bude fakt velká náhoda :wink:
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

pridi zozadu k nej, rychlo si daj jej 1 sluchatko du tvojho ucha a nez sa otoci jej rychlo povedz: "Ukaz co pocuvas" ?? :D
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Zacni sa bavit o hudbe... ze tu skupinu pocuvas aj ti. :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

pesinko2468 napísal:pridi zozadu k nej, rychlo si daj jej 1 sluchatko du tvojho ucha a nez sa otoci jej rychlo povedz: "Ukaz co pocuvas" ?? :D
a drb taká po pysku :D :D
Ak máš dosť odvahy proste prídi k nej a povedz jej niečo..Tipujem že ak chodí busom tak sa neusmieva keď tú hudbu počúva..Takže k nej príď i keď bude mať slúchatka a niečo povedz (i keby to nepočula) tak pochopí že jej niečo chceš povedať..A tak si dá dole slúchatko a vtedy povedz niečo vtipné čo ju rozveselí a donúti nechať slúchatka dole :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

daj si mp3 aj ty, s pustenou muzikou k nej pristup, nieco jej povedz, ona nebude pocut, tak sa opyta ze "Co si vravel?" a ty jej odpovies "Co hovoris? Nepocujem Ta, mam sluchatka..." alebo pridi s mp3 bez sluchatiek, otrc na nu jack konektor so slovami "Ponuknes sa?" alebo "Das si?" :hehe:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Kibo napísal:daj si mp3 aj ty, s pustenou muzikou k nej pristup, nieco jej povedz, ona nebude pocut, tak sa opyta ze "Co si vravel?" a ty jej odpovies "Co hovoris? Nepocujem Ta, mam sluchatka..." alebo pridi s mp3 bez sluchatiek, otrc na nu jack konektor so slovami "Ponuknes sa?" alebo "Das si?" :hehe:
No skvele :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No chlapi, ste mu dali. Co ja viem toto balenie dievcat v autobuse mi priiiide takee. Cudne. Skor by som by som si na nu zohnal kontakt cez dakoho a tak... a ofico ju pozval niekam von.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

21rOBO21 napísal:hej to bude trápne :!: :!: tebe sa niekedy stalo že si sa išiel chytit tyče a omylom si dal babe dole sluchátko??? :idea: :idea: to bude fakt velká náhoda :wink:
Sluchátko zrovna nie, ale pri vystupovaní z busu, ako som s apúšťal tyče, tak som dal lakťom po hlave troška nižšej holke stojacej vedľa mňa :nervozita:
Vzápätí však aj inkasovala pozvanie na kávu do najbližšieho podniku, čo neodmietla. Nebolo to ale nič vážne, odvtedy sme sa videli možno dvakrát. Ale dá sa to aj bez toho trápneho :wink:
thomerius: Neopováž sa teraz schválne tú babu zmlátiť :lol:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

neprijemne mp3

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

takze mlatit babu urcite nemlat ale skus si k nej prisadnut zrob sa akoze hovois a ona si urcite d sluchadlo dole...omg,no a ked uz budes sediet pri nej tak zacni takymi obycajnymiotazkami aku hudbu pocuvas kde chodis do skoly alebo nieco take, a potom sa spytaj tie zbytne co chces...mal by si to zvladnut ved niesi lama nie :smt009
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

Kibo napísal:daj si mp3 aj ty, s pustenou muzikou k nej pristup, nieco jej povedz, ona nebude pocut, tak sa opyta ze "Co si vravel?" a ty jej odpovies "Co hovoris? Nepocujem Ta, mam sluchatka..." alebo pridi s mp3 bez sluchatiek, otrc na nu jack konektor so slovami "Ponuknes sa?" alebo "Das si?" :hehe:
alebo skor "Nepozicias mi svoje sluchatka ?? Ty ich urcite tak nepotrebujes ako ja" :D :D
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Lol, ze ťahať je sluchátko z ucha :lol:. Veď keď sa na seba pozrieme tak jej naznačím nech si ich vytiahne, že s ňou chcem rozprávať, nie? Aj keď myslím, že jeho problém nebude v tom, ako z jej uší dostať sluchátka, ale o čom sa baviť. By som sa asi opýtal kam chodieva ráno, že škola to asi nebude (brigáda? Kde robíš? A máš to začaté).
edit:
thomerius napísal:zozaciatku strasne problemy prekonat sa aby som isiel za doticnou (...) ale prisiel iny problem stretavam ju rano v autobuse
Omg, veď to znamená že už ste spolu kecali, tak aky máš problém?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pesinko2468 napísal:alebo skor "Nepozicias mi svoje sluchatka ?? Ty ich urcite tak nepotrebujes ako ja" :D :D
Alebo: "Přijmeš moji hudbu?"
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

baby so sluchatkami oslovujem bezne, nejako takto:

1. prid k nej z uhla, nie tvarou v tvar
2. sprav rukami gesto smerom od usi akoby si si skladal sluchatka a rozpravaj, netreba cakat kym si ich zlozi, treba hovorit nahlas a zretelne

tolko k osloveniu
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

daruj jej niake kvalitnejsie kossy ;) urcite sa potesi a vy sa date dokopy

//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 21:46 )
daruj jej niake kvalitnejsie kossy ;) urcite sa potesi a vy sa date dokopy
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zobral by som si nejaky papier a pero a napisal by som AHOJ a podal jej to ...myslim ze budes mat v jej ociach kolonku ORIGINALNY a ak niesi kyklop tak ju mozes aj zbalit :) skus to sadni si k nej a pis!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Popripade napis poznamku alebo SMS/napr.Ahoj, co dobre pocuvas?/ na svojom mobile a daj jej ho do ruky, nech si precita.
Vlastna skusenost-zabralo :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tak už keď chlapec založil túto tému, tak je jasné, že neurobí nič z toho, čo ste tu napísali. Nápady ako napíš sms a daj jej to ju prečítať je podľa mňa úplná kktina, ktorú by len málokto dokázal urobiť.

Netráp sa chlape, je to zbytočné. Tá tvoja kráska nemá o teba žiadny záujem a čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba. Good luck!

V mori je veľa rýb a oveľa dostupnejších.
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Náhodou mne sa ten nápad s papierikom celkom páči.

Aj keby nemala zaujem, tak čo tym ma čo stratit chalan.
Určite je to lepsie ako keby ju mal sledovat a nahodne ju pri tom prichyti or nieco podobne.

Ak to nevyde, tak aj ked neskor vstupi do autobusu dievca si spomenie myslim len v dobrom, samozrejme ak to nie je daaka šušura.
Aj tu plati pravidlo je dolezite spravit nieco ale je este dolezitejsie ako to spravis.

Osobne mam teraz nutkanie to vyskusat =], rad skusam taketo chu****.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

chchii..dakto tu asi chodi na qarka..akoze on tam ma take podobne ako s tymi sluchatkami, ..ale ako napad to nieje zle..lebo ona najprv nebude vediet co urobit..ale potom sa mozno usmeje a je to ..prinajhorsom na teba pozrie divne ze daj si odpych a to prekusnes sak co stratis?..no aj s tym papierikom je to originalne..proste take nevinne.:) skus to a napis ako to dopadlo.:P drzim palceky.:)
Napísať odpoveď