|
|
|
| Autor |
Správa |
ponkal Expert

Stav:  Založený: 12.11.2004 Príspevky: 157
Zaslal: 06 Aug 2006, 20:17 Predmet: Nepripravenost T-mobile na predvolbu 0914 ? |
|
|
Caute
chcem vam popisat nedavnu skusenost so sluzbami t-mobile,ktora ma riadne vytocila.
Chcem vediet ci nemate podobne problemy ak ma niekto z vas 0914...
Kupil som si pred cca 2 mesiacmi easy kartu s uz novou predvolbou 0914...
Pred 2 tyzdnami mi kamoska poslala par obrazkovych MMS,avsak kedze karta bola v starom mobile,prisla len SMS kde si to mozem prezriet na ich strankach.
Tak som to aj skusil,ale nedalo sa.Po zadani tel.cisla, kodu a odoslani sa stranka len reloadne,nic viac,opat vidim prazdny formular.
Spravim som par testov:
-skusil som to na viacerych prehladacoch i PC i inet pripojeniach, stale to iste.
-zadal som vymyslene cislo so starou predvolbou 0903 0904 atd s vymyslenym kodom a dostal som poodoslani info o chybe ze zadana MMS neexistuje.
-vymyslel som si cislo s nejakou predvolbou napr. 0925.. a kod a stranka sa opat len reloadla.
Tym som dospel k zaveru,ze asi maju v kode blokovane prezeranie MMS pre cisla(predvolby) ktore nepatria t-mobile.
Moju staznost "riesi" technicke oddelenie t-mobile uz 2-3 tyzdne...
Najnovsia skusenost sa tyka sucasnej letnej akcie kde po dobiti kredinu min500sk mate 4.-60. minuty hovorov za 10hal/min.
Tak som si pred tyzdnom dobil za 500,prislo525 s bonusom. Aj prisla SMS o aktivovani sluzby.Volal som vecer na t-mobile 20 minut,strhli mi cca 60sk, co je klasicka cena a nie akciova. Samozrejme som to hned cez linku sluzieb zakaznikov reklamoval a ziadal vratit peniaze.Dala to na preverenie s tym,ze si mam na druhy den zavolat ci to uz vsetko OK.Volal som, zistovali,volali mi naspat,ze na 100% mam sluzbu aktivnu a bude sa mi uctovat normalna cena,samozrejme sa vzdy nezabudli ospravedlnit ach..
No samozrejme som im veril a este v ten den som doklepol zvysok z toho 525sk kreditu . Hodinu som volal a namiesto nejakych 12sk mi strhli 250
Opat som to reklamoval, je to uz asi 5 dni, nemozem vyuzivat ich letnu akciu ked prave teraz bych potreboval volat na t-mobile dost casto..
a navyse som zvedavy kedy mi vratia neopravnene zauctovanych viac ako 450sk.
nemate podobnu skusenost? Mam pocit,ze je to vsetko kvoli tomu ze mam 0914 predvolbu...
Som zakaznikom orange,skusil som t-mobile a teraz by som ho uz nikomu neodporucil
// zaujima ma hlavne ci ma z vas niekto easy s predvolbou 0914 ako ja a ci ma nejake take problemy...
nerad by som bol aby sa to tu zvrhlo na diskusiu ORANGE vs. T-mobile a kto z nich je lepsi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mr.Jack Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.07.2005 Príspevky: 249 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 10:01 Predmet: |
|
|
Kamoška ju má a zatial sa na nič nesťažovala  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 11:03 Predmet: |
|
|
| OT/flame premazany. Toto nie je tema ORANGE vs. T-MOBILE |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|