|
|
|
| Autor |
Správa |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 434 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 23:50 Predmet: Re: Nespavosť |
|
|
| Lord_3D napísal: |
ja mam ten problem, ale iba v lete celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*...  |
asi si neni unavený ,skús nejaký šport , alebo posiluj keď sa nudíš , cez leto máš voľný čas a treba ho využiť |
|
| Návrat hore |
|
 |
existpierre Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2008 Príspevky: 162 Bydlisko: ZH Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 10:57 Predmet: |
|
|
| JA mam teraaz dost depresivne obdobie a som v relativne novej praci, takze vsade len depka, stresy a zhon. To sa odzrkadlilo aj v mojom vedomi, vsetko sa mi to prenasa do podvedomia a mam problemy so spankom. V noci sa budim, pretoze si myslim ze som v praci a v polospanku sa ten problem z prace snazim vyriesit...a ine blbosti... proste spavam tak 2 hodiny denne, hlavne nocne su pre mna zabijak, pretoze po nocnej nespim skoro vobec. Uz niekedy vypadam ako zombie. Raz sa zobudim a dalej uz nezaspim. Radsej by som zaspal a nikdy sa nezobudil... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 393
Zaslal: 09 Júl 2008, 18:09 Predmet: |
|
|
| existpierre napísal: |
| JA mam teraaz dost depresivne obdobie a som v relativne novej praci, takze vsade len depka, stresy a zhon. To sa odzrkadlilo aj v mojom vedomi, vsetko sa mi to prenasa do podvedomia a mam problemy so spankom. V noci sa budim, pretoze si myslim ze som v praci a v polospanku sa ten problem z prace snazim vyriesit...a ine blbosti... proste spavam tak 2 hodiny denne, hlavne nocne su pre mna zabijak, pretoze po nocnej nespim skoro vobec. Uz niekedy vypadam ako zombie. Raz sa zobudim a dalej uz nezaspim. Radsej by som zaspal a nikdy sa nezobudil... |
kde robis? co robis?
nejako zprijemnit prostredie, zbavit sa cim skor toho stresu a verim ze ta nespavost bude minulostou..
ja nejako problemy nemam, moja holka nemohla spat..
bolo to coca colou a kavou, co pila, takze neodporucam (doktor jej este nahucal, ze nepapa masko, ze to preto.. len ju chcel prinutit jest masko a uz je )
nejake specialne vecicky nemam.. najlepsie sa mi zaspava, ked je v izbe zima, kebyze je teplo, sa previacam a hybem.. a zaspavam aj pol hodinu ci hodinu |
|
| Návrat hore |
|
 |
existpierre Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2008 Príspevky: 162 Bydlisko: ZH Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 22:58 Predmet: |
|
|
robim v zavode, tie stresy... no situacie som sa naucil brat stylom "mam na haku" flegmatickym. Tak sa to zlepsilo.. ale tie sny mam stale, to bude prepracovanostou. Sranda je, ze clovek ked je vycerpany, zaspi aj pocas padu do postele, u mna je to jaksik naopak. Proste nezaspim. S tou zimou to je pravda, ale teraz v lete asi tazko nahnat zimu do izby  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 312
Zaslal: 20 Júl 2008, 17:36 Predmet: |
|
|
| vymazane |
|
| Návrat hore |
|
 |
d4nt3 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.06.2008 Príspevky: 183 Bydlisko: Zabudnutý raj pokoja .. Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 5:23 Predmet: |
|
|
| marian152 napísal: |
| este ma napadlo ze by mozno pomohlo sa pred spankom pekne vyhonit |
nepomáha nič ... ani toto, ani chlast, ani prechadzka na čerstvom vzduchu, ani unavenie športom, ani ...proste nič , už začínam byť z toho zufalý... tie kruhy pod očami su paradna okrasa .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 712 Bydlisko: zapad SK, zapad EU Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 7:40 Predmet: |
|
|
skus toto :
http://www.klubzdravia.sk/aktuality.asp?da_id=70
Ale ja by tebou isla by som s tym radsej k obvodnemu, nech ta poriadne povysetruje. To by mohlo byt napr.v stitnej zlaze, ale aj kopa dalsich pricin. Teda ak nemas nejake zavzne problemy, kvoli ktorym nemozes spat.
p.s: Ten Malatonin zabral mojej mame hned. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 25 Júl 2008, 8:22 Predmet: |
|
|
| lidi ja mam stym taky problem......vcera....vlastne dnes som bol hore do 5:00......+-30minut.........zaspal som az vtedy ked som si pustil hudbu DO MPSTVORCA......najhorsie noc v mojom zivote |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4147 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 8:33 Predmet: |
|
|
ak sa ti to stalo prvy alebo druhy krat, este neznamena, ze trpis nespavostou ak bude tento problem pretrvavat viac ako tyzden, potom to zacne byt problem, ktory budes musiet vyriesit
mne sa tiez stane, ze nezaspim, hlava mi padne az o pol tretej, aj to musim nieco zacat hrat na mobile a az potom "omdliem", ale niekedy spim ako babo po chvilke |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 25 Júl 2008, 8:40 Predmet: |
|
|
| Kibo napísal: |
ak sa ti to stalo prvy alebo druhy krat, este neznamena, ze trpis nespavostou ak bude tento problem pretrvavat viac ako tyzden, potom to zacne byt problem, ktory budes musiet vyriesit
mne sa tiez stane, ze nezaspim, hlava mi padne az o pol tretej, aj to musim nieco zacat hrat na mobile a az potom "omdliem", ale niekedy spim ako babo po chvilke |
fuuu dik odlaholo mi....stalo sa to 4. krat ale nie posebe....sodstupom 3-5 DNI |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4147 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 8:48 Predmet: |
|
|
ak by si to mal vsetky dni po sebe, vtedy to moze byt problem, ale ak mas odstup tak to moze byt stresom zo dna, staci, ak ta vecer niekto poriadne naserie a uz sa ti tazsie zaspava kvoli zvysenej hladine adrenalinu
ja som raz napriklad prisiel z roboty tak unaveny, ze som nezaspal. uplne na smrt vycerpany a nezavrel som oka... bol som na nohach asi 38 hodin, fyzicka praca tazkeho kalibru, prisiel som domov, osprchoval som sa (presnejsie - zobudil som sa na to, ze na mna tecie voda - sedel som vo vani a drzal ruku hore a tiekla mi voda na hlavu, tak som zaspal na chvilu ) a zalahol do postele. oci ako dialkove na kamione a hodinu som sa prevaloval. tak som si sadol za comp a tam fungoval asi 8 hodin. potom som nie ze zaspal, ale omdlel, normalne som kvecol dole, tak som si isiel lahnut. spal som 23 hodin... dva tyzdne som chodil ako mrtvolka
odsleduj si tu "nespavost" a ak sa to bude diat pravidelne, zacni to riesit, nech to neprepukne do chronickej nespavosti, aby si nedopadol ako Trevor Reznik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Masaker Star

Stav:  Založený: 02.02.2006 Príspevky: 573 Bydlisko: NEMAM Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:31 Predmet: |
|
|
mna toto trapi dlhsie.. ale takym stylom ze mam problem tyzden potom ne ,, , ale mal som obdobia ze som nespal vobec potom som sie na horsku turu uplne zdrety.. tam som mal spat na chate a ani po dvoch dnoch nespanku som citil ze sa mi spat nechce.. dakedy sa aj fackam od hnevu ked nemozem zaspat.. aj tuto noc som prebdel.. kua.. skoda toho zabiteho casu
ale vyskusam to pivo aj ked pivo z hloubie duse nemusim:D ale vyskusam vzdy ho mame doma.. tak preco to neskusit:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
sluggy Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 245 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2008, 21:39 Predmet: |
|
|
tak ja mavam tiez niekedy takyto problem ale riesim ho velmi jednoducho a vzdy to zaberie...
maval som spolocnu izbu s bratom teraz uz je vsak na intraku takze druha postel je volna
a je otocena o 90 stupnov, tak si lahnem na nu .... fakt toto jedine mi vzdy pomohlo....
ak nemate druhu postel mozte skusit aj v obyvacke na gauci ak vam to pomoze, alebo
niekde inde
....
som zvedavy ci vam tato rada pomohla.. ak vam ani to nepomoze, skuste sa na posteli
otocit na druhu stranu (myslim namiesto kde mavate hlavu mat nohy, nie na opacny bok)
....
a este nieco... cca 15 minut pred tym ako si idete lahnut hodte do seba pohar tepleho mlieka
....
popr. ak to nezaberie tak mozte si skusit este pustit ked lezite v posteli mp3jku s nejakymi
ukludnujucimi mp3, alebo tie ktore mate radi |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 989 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 16 Okt 2008, 19:15 Predmet: |
|
|
| sluggy napísal: |
....
a este nieco... cca 15 minut pred tym ako si idete lahnut hodte do seba pohar tepleho mlieka
|
nooo presne, niekedy mi pomoze pohar mlieko a predtym este 1-2 lyzicky medu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ritchiena Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2008 Príspevky: 41
Zaslal: 26 Okt 2008, 22:07 Predmet: |
|
|
| Dr. Pepper napísal: |
| no a poznate nejake prasky bez predpisu ? |
Existujú tabletky, ktoré používajú letušky, prip. ľudia, ktorí veľa cestujú do iných časových pásem, aby mohli zaspať. Ja som to užívala, keď som trpela nespavosťou. Nie je to liek na spanie, ale lieky, ktoré upokoja pokoj organizmu a zaspíš. Ak chceš vedieť názov, prosím ťa napíše mi SS, nechcem robiť reklamu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|