|
|
|
| Autor |
Správa |
Dr. Pepper Light Expert

Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 46
Zaslal: 07 Sep 2006, 16:31 Predmet: Nespavosť |
|
|
ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1664 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 16:33 Predmet: |
|
|
ja pridem domou, najem sa lahnem a som tvrdy.
Rano mam problem vstat a ist zas do roboty.
Takze asi problemi nemam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2982
Zaslal: 07 Sep 2006, 16:55 Predmet: Re: Nespavosť |
|
|
| Dr. Pepper napísal: |
ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ? |
ja mam ten problem, ale iba v lete celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 406
Zaslal: 07 Sep 2006, 17:02 Predmet: |
|
|
no ja som mal sem tam tiez problemy s nespavostou trebars bol som hore aj do 3:00 a potom som spal do 14;00 ale ked chcem zaspat musim sa unavit precitat knihy a potom sa mi zacnu zmensovat pismenka a zacnem zivat alebo ked som potom rano skoro vstaval uz o 20:00 som zaspal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr. Pepper Light Expert

Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 46
Zaslal: 07 Sep 2006, 17:22 Predmet: |
|
|
| no a poznate nejake prasky bez predpisu ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 728 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 18:00 Predmet: |
|
|
| ja v poslednom case tiez zacinam trpet dost tvrdou insomniou, riesim to 3 decmi piva, niekedy 5, po nich lahnem jak nic, kedze ale zijem s rodicmi a mam len 17 a v britani nepredaj pivo kym nemam 21, tak som zatial v keli, riesim to teda dlhym hranim na gitare co ma unavi jak slak, potom mi niekedy ide do hodiny zaspat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 759 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 18:25 Predmet: |
|
|
ja nemam problem zaspat. niekedy, ked som velmi unaveny tak doslova zaspim pred postelov co pomaha? poriadne sa unavit, alebo si daj teple mlieko s medom, odvar z makovic, ak ti nechuti tak si vypi za jeden |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1916 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 18:51 Predmet: |
|
|
| last_knight napísal: |
| ...ak ti nechuti tak sa poriadne opi |
...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...
.. aby som nebol premazany: .... vybehni si len tak von zabehnut na pol hodku ...ak nemas z nejakeho dovodu moznost tak rob kliky a podobne namahavosti doma .. dost to pomaha .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
Uf...s tymto mam aj ja dost problem v poslednej dobe....strasne vela premyslam a mam problem zastavit svoje myslienky. Zaspavam od unavy najskor tak o 03:00 a rano som jak zombie. Riesim to jedine kavou. Zatial |
|
| Návrat hore |
|
 |
Reli.C Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 300 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 19:26 Predmet: Re: Nespavosť |
|
|
| Lord_3D napísal: |
ja mam ten problem, ale iba v lete celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*...  |
Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko) (robím si srandu) ... skús a možno to zaberie ... u mňa to to pomáha na 100 %  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 19:56 Predmet: |
|
|
no nespavost je umna dost casta.....ked trebars sedim vela za pc a idem spat tak mi to na zaspavanie urcite neako vpliva....a neviem zaspat takisto ked si lahnem skor ako som zvyknuty...telo si zvyklo na urcity denny rezim vstavania a zaspavania... heh a ked je paitok tak vtedy sa mi zaspava najlepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7221
Zaslal: 07 Sep 2006, 20:06 Predmet: |
|
|
Este by ma zaujimalo.. ze ti, ktori nevedia zaspat, ze o ktorej vstavaju.. Ked vstavaju okolo 12:00 - 14:00, tak sa ani necudujem, ze do 03:00 sa ani netoto..
Ja so zaspavanim nemam problem.. rano budicek o 6:00.. (zajtra vynimocne skor, bo o 6:00 uz cem byt v praci).. riadne sa vyburit v praci.. a potom nie je problem vecer zaspat aj o 20:00..
//EDIT: Taze dnes som siel na tu 6:00.. a prave je 13:55 ..a jaq by som lahol a zatvoril oko, okamzite spim..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xaredon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 359 Bydlisko: Topíky Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
| Neodporucal by som hned uzivat prasky na spanie. Najprv by si sa mal zamysliet preco sa to deje. Ci je to vzhladom na nejaky problem psychicky, ci nemas problemy v praci alebo skole a pokial hej treba ich riesit a nie brat prasky. Mozno by pomoholo keby si si chodil viac zasportovat venovat sa nejakym aktivitam sportovym. Nemyslim ze mas zacinat teraz nejake vleke sportove aktivity ale proste ak iba sedis a pracujes psychicky tak sa treba odreagovat aj inac ako len doma sediet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4838 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
Najlepsie na nespavost je piesok, cement, strk, voda, lopata ... A ked to spojis vsetko do kopy, pfu.. rano mas problem vstat
Mozem potvrdit...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
| No tak s nespavostou mam problem prave teraz na zaciatku skolskeho roka. Cez prazdniny som bol zvyknuty chodievat spavat okolo 1-2 v noci a vstaval som okolo 13:00 to znamena ze som si neaku chvilku ked zacala skola zvykat na "casovy posun" ktory bol sprevadzani velkymi vykyvmi nalad a kritickym vstavanim. Uz sa to znormalizovalo ale pred par dnami to este malo grady. Ked v noci neviem zaspat tak si vzdy pustim mp3 a dobre vypeckujem, robievam to aj ked som unaveny a nerobi mi problem zaspat. Je to totiz velmi prijemne si pustit dobru hudbu na noc a pri nej zaspat, no zase neprijemne je ked ide druhy song a zobudi vas, to by som to najradsej roztrieskal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|