Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Nespavosť
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 05.07.2006

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 16:31    Predmet: Nespavosť Odpovedať s citátom  

ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lord PROXI
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 16:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja pridem domou, najem sa lahnem a som tvrdy.
Rano mam problem vstat a ist zas do roboty.
Takze asi problemi nemam Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Lord_3D
Guru
Guru

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 16:55    Predmet: Re: Nespavosť Odpovedať s citátom  

Dr. Pepper napísal:
ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
ja mam ten problem, ale iba v lete Sad celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*... Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Grond
Medium Star
Medium Star

Stav: Prihlásený
Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 17:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja som mal sem tam tiez problemy s nespavostou trebars bol som hore aj do 3:00 a potom som spal do 14;00 Very Happy ale ked chcem zaspat musim sa unavit precitat knihy a potom sa mi zacnu zmensovat pismenka a zacnem zivat alebo ked som potom rano skoro vstaval uz o 20:00 som zaspal Razz
Návrat hore
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Založený: 05.07.2006

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

no a poznate nejake prasky bez predpisu ?
Návrat hore
jamess
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja v poslednom case tiez zacinam trpet dost tvrdou insomniou, riesim to 3 decmi piva, niekedy 5, po nich lahnem jak nic, kedze ale zijem s rodicmi a mam len 17 a v britani nepredaj pivo kym nemam 21, tak som zatial v keli, riesim to teda dlhym hranim na gitare co ma unavi jak slak, potom mi niekedy ide do hodiny zaspat...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 18:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja nemam problem zaspat. niekedy, ked som velmi unaveny tak doslova zaspim pred postelov Smile co pomaha? poriadne sa unavit, alebo si daj teple mlieko s medom, odvar z makovic, ak ti nechuti tak si vypi za jeden
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 18:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

last_knight napísal:
...ak ti nechuti tak sa poriadne opi

...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...

.. aby som nebol premazany: .... vybehni si len tak von zabehnut na pol hodku ...ak nemas z nejakeho dovodu moznost tak rob kliky a podobne namahavosti doma Very Happy .. dost to pomaha ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 19:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Uf...s tymto mam aj ja dost problem v poslednej dobe....strasne vela premyslam a mam problem zastavit svoje myslienky. Zaspavam od unavy najskor tak o 03:00 a rano som jak zombie. Riesim to jedine kavou. Zatial
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Reli.C
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.02.2006

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 19:26    Predmet: Re: Nespavosť Odpovedať s citátom  

Lord_3D napísal:
ja mam ten problem, ale iba v lete Sad celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*... Crying or Very sad
Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko) Laughing (robím si srandu) Smile ... skús a možno to zaberie ... u mňa to to pomáha na 100 % Smile
Návrat hore
bocian
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 19:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

no nespavost je umna dost casta.....ked trebars sedim vela za pc a idem spat tak mi to na zaspavanie urcite neako vpliva....a neviem zaspat takisto ked si lahnem skor ako som zvyknuty...telo si zvyklo na urcity denny rezim vstavania a zaspavania...Smile heh a ked je paitok tak vtedy sa mi zaspava najlepsie Laughing Laughing Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 20:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Este by ma zaujimalo.. ze ti, ktori nevedia zaspat, ze o ktorej vstavaju.. Smile Ked vstavaju okolo 12:00 - 14:00, tak sa ani necudujem, ze do 03:00 sa ani netoto.. Smile

Ja so zaspavanim nemam problem.. rano budicek o 6:00.. (zajtra vynimocne skor, bo o 6:00 uz cem byt v praci).. riadne sa vyburit v praci.. a potom nie je problem vecer zaspat aj o 20:00.. Wink

//EDIT: Taze dnes som siel na tu 6:00.. a prave je 13:55 ..a jaq by som lahol a zatvoril oko, okamzite spim.. Laughing
Návrat hore
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.06.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 20:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neodporucal by som hned uzivat prasky na spanie. Najprv by si sa mal zamysliet preco sa to deje. Ci je to vzhladom na nejaky problem psychicky, ci nemas problemy v praci alebo skole a pokial hej treba ich riesit a nie brat prasky. Mozno by pomoholo keby si si chodil viac zasportovat venovat sa nejakym aktivitam sportovym. Nemyslim ze mas zacinat teraz nejake vleke sportove aktivity ale proste ak iba sedis a pracujes psychicky tak sa treba odreagovat aj inac ako len doma sediet.
Návrat hore
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Najlepsie na nespavost je piesok, cement, strk, voda, lopata ... A ked to spojis vsetko do kopy, pfu.. rano mas problem vstat Smile

Mozem potvrdit...
Návrat hore
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 07 Sep 2006, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tak s nespavostou mam problem prave teraz na zaciatku skolskeho roka. Cez prazdniny som bol zvyknuty chodievat spavat okolo 1-2 v noci a vstaval som okolo 13:00 to znamena ze som si neaku chvilku ked zacala skola zvykat na "casovy posun" ktory bol sprevadzani velkymi vykyvmi nalad a kritickym vstavanim. Uz sa to znormalizovalo ale pred par dnami to este malo grady. Ked v noci neviem zaspat tak si vzdy pustim mp3 a dobre vypeckujem, robievam to aj ked som unaveny a nerobi mi problem zaspat. Je to totiz velmi prijemne si pustit dobru hudbu na noc a pri nej zaspat, no zase neprijemne je ked ide druhy song a zobudi vas, to by som to najradsej roztrieskal.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 1 z 7

Prejdi na: