hehe, ale ten bujak ma 25 (vlastne už len 20) ženských, ktoré sa budú pretekať o jeho postel, a niektoré (ak nie všetky) sa ho "tým" budú snažiť podplatiť
Dneska som si to teda pozrel. Co vam poviem, az ma oblicky z toho svrbeli. <>vina jak mraky! Neskutocne, co za stupidity uz dnes televizie vymyslaju!!!
som si to vcera kukol a mozem vam povedat tym ktory to nestihli kuknut alebo proste to nevideli o nic ste neprisli.... Ale musim uznat ten chlap ma pekny dom a aj auto
noooo, je to take nezazivne..., kto vie ake pretvarky, ake kuvy tam su... a presne tak, je to trapne,,,, len niekto vypadne a uz reve jak mala ---> TRAPNE
johnny171 napísal:noooo, je to take nezazivne..., kto vie ake pretvarky, ake kuvy tam su... a presne tak, je to trapne,,,, len niekto vypadne a uz reve jak mala ---> TRAPNE
Trapne?preco?to su emocie a o emocii,laske.... ide v Neveste pre Milionara
Ja vas nechapem ohovarate Reality Show ze strata casu,trapne a pod....Tak naco to pozerate?chce od vas niekto aby ste to pozerali?Ne ta co pisete ze strata casu a pod?to je kazdeho osobna vec ci to pozera alebo nie ja to pozeram....a ze sa nabalia?no a?aj oni musia s niecoho zit...
johny141 napísal:Ja vas nechapem ohovarate Reality Show ze strata casu,trapne a pod....Tak naco to pozerate?chce od vas niekto aby ste to pozerali?Ne ta co pisete ze strata casu a pod?to je kazdeho osobna vec ci to pozera alebo nie ja to pozeram....a ze sa nabalia?no a?aj oni musia s niecoho zit...
johny141 napísal:Ja vas nechapem ohovarate Reality Show ze strata casu,trapne a pod....Tak naco to pozerate?chce od vas niekto aby ste to pozerali?Ne ta co pisete ze strata casu a pod?to je kazdeho osobna vec ci to pozera alebo nie ja to pozeram....a ze sa nabalia?no a?aj oni musia s niecoho zit...
preco na to nadavame? pretoze ak si sadneme k TV tak tam nedavaju nic ine. vyvoleni, superstar, nevesta pre milionara... co tam ma clovek pozerat?
mastermind napísal:preco na to nadavame? pretoze ak si sadneme k TV tak tam nedavaju nic ine. vyvoleni, superstar, nevesta pre milionara... co tam ma clovek pozerat?
predplatiti si UPC s Discovery a inymi ovela lepsimi a poucnejsimi programami
ta nevesta pre milionara by sa mala premenovat na kur*a pre ko*ot
mastermind napísal:ano mam k dispozicii asi 30TV programov, cize clovek si tam nieco vyberie. no aj tak si myslim, ze to co sa deje je chore
Mastermind ber to tak ze raz to muselo tak ci tak prist..najprv takyto osial bol v Zapadnej Europe teraz sa to presunulo k nam...daky to ten cas potrva a ludi to prestane bavit....a TV bude nutena nedavat len "reallity shows" lebo pride o cennych divakov...
noooo zacina to naberat na obratkach - sice som to (nastastie) nevidel ale co pocuvam tak som zvedavy kolko este takych vseliakych (povolnejsich )sa tam objavi .....
nakoniec z toho bude eroticka show