no ak neni milionar tak za ucinkovanie zobere 3 melony... v nemecku to tak urobili ze vobec nebol milionar a baba pred oltarom povedala ze ho nexce. dosla o pol melona
noo prvy krat som to trosku aj pozrel.. neviem kto vyberal tie zenske ale hocikedy na ulici sa daju stretnut ovela krajsie.. tieto tak do sluzobnictva:)) .... inak ako prisiel k prachom ten milionar?
tak dnes som premarnil pol hodky svojho zivota sledovanim tejto frasky. Najviac by som sa hanbil byt ta ciernovlaska co hladala tu obalku po kosoch a cudzich autach.... fakt hanba, a este ten spodob vyjadrovania a jednania s ludmi, fakt hnus. do tych dievcat ani palcom nepichnut
2 A.A. je otazne ci je to vobec milionar. Ako som napisal na zaciatku temy to iste co prebehlo v USA bol len herec co dostal za ucinkovanie 1melko a teda bol na konci milionar a ked sa to pirka dozvedela tak co mala poruke to mu otrepala o hlavu
no novota mi je ze sa nejaka dama priznala ze nafotila akty...a ze sa priznala. Tak som to kukol a ona to tak afektovane hovorila, ze by som ju asi krepovym papierom ubil
Ďalšia stupidná reality šou, už si v telke ani kvalitný film nemôžem pozrieť bo tam chodia takéto kraviny. Proste škoda slov, to by som tu musel napísať asi 1 000 000 nadávok aby som opísal tento druh zábavy.
skurud-hay napísal:Ďalšia stupidná reality šou, už si v telke ani kvalitný film nemôžem pozrieť bo tam chodia takéto kraviny. Proste škoda slov, to by som tu musel napísať asi 1 000 000 nadávok aby som opísal tento druh zábavy.
dobry film sa da pozriet cez komp predsa,treba si dat sosat a mas
nepozeram to .. nestiham ... obcas ked sedim niekde s kamosmi vidim nejaku cast z toho ale inac nezaujima ma to ..
najviac ma prekvapilo ako sa v ocovej robote bavili o tom aj muzi (vedeli vsetky mena tych holiek a pod.)