nevhodne darceky
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ľudia ste divní. Nechápete že vianoce nie sú o darčekoch ale o láske a pohode? Si zrátajte koľko peňazí vám rodičia dali v priebehu celého roka a teraz si pozrite čo ste im dali vy. Ja som tiež dostal len "hlúposti" ako by ste to vy nazvali. Dostal som kravatu z Tesca, no a čo? Už teraz viem žu ju budem nosiť na tie najkrajšie chvíle, že si ju dam na promocie ... lebo bola daná z lásky. Tie čo som si pokupoval ja a čo sa mi hrozne páčia idú bokom.
lenze vacsina ludi zacina pomaly vianoce vnimat len o darcekoch...vianoce sa stali velkym komercnym sviatkom...vsade same reklamy a ludia namiesto pohody maju predvianocne stresy...co kupit co navarit vsetko postihat atd...a obchodnici a obchodne domy zatial prekvitaju...som zvedavy co ostane z vianoc o takych 20 rokovaudiotrack napísal:Ľudia ste divní. Nechápete že vianoce nie sú o darčekoch ale o láske a pohode? Si zrátajte koľko peňazí vám rodičia dali v priebehu celého roka a teraz si pozrite čo ste im dali vy. Ja som tiež dostal len "hlúposti" ako by ste to vy nazvali. Dostal som kravatu z Tesca, no a čo? Už teraz viem žu ju budem nosiť na tie najkrajšie chvíle, že si ju dam na promocie ... lebo bola daná z lásky. Tie čo som si pokupoval ja a čo sa mi hrozne páčia idú bokom.
naozaj ako male deti. Ked som bol 5-rocny sopliak, tak by ma mozno sklamalo keby som dostal napriklad len ponozky, vtedy som chcel len co najviac darcekov, ziadnu lasku a harmoniu som necitil, islo mi len o darceky. Teraz je to inak a je mi uplne fuk aj keby som dostal osrate slipy, ale viem, ze su z lasky. Sa uvedomte, neviete si vazit nicoho. Ako tuto kolega napisal, ze dostal mikinu Lonsdale. Co sa ti na nej nepaci?
Audiotrack napisal spravne, ste divni.
Audiotrack napisal spravne, ste divni.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
zuzuzu
Light Star
Ludia kaslite na darceky nie su podstatne aj ked to boli napr. tie ponozky boli dane s laskou a o to prave na vianoce ide... mne sa to co som chcela nesplnilo oco na vianoce pracoval...a na druhy den mal byt v praci o 3-tej rano....
OT: som spokojna so vsetkym...
Je jedno kolko to stalo ci ze to absolutne nevyuzijem hlavne ze to bolo darovane s laskou... 

OT: som spokojna so vsetkym...
tak ju chod vratit vysvetli tomu od koho si ju dostal ze ju nosia skinheads a nackovia a myslim ze pochopi preco si ju vratilBe-Strong napísal:Mikina LONSDALE
-
pinacolada
Guru wannabe
inac jak chodili este sendrejovci (taka ciganska rodina v TV) tak stara ciganka mala tricko Lonsdalezuzuzu napísal:Ludia kaslite na darceky nie su podstatne aj ked to boli napr. tie ponozky boli dane s laskou a o to prave na vianoce ide... mne sa to co som chcela nesplnilo oco na vianoce pracoval...a na druhy den mal byt v praci o 3-tej rano....![]()
OT: som spokojna so vsetkym...Je jedno kolko to stalo ci ze to absolutne nevyuzijem hlavne ze to bolo darovane s laskou...
tak ju chod vratit vysvetli tomu od koho si ju dostal ze ju nosia skinheads a nackovia a myslim ze pochopi preco si ju vratil
audiotrack , pinco , TomAss , zuzuzu súhlasím s vami a táto téma http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=63 ... sc&start=0
by sa mala premenovať : " kto vyhrá "vianočnú súťaž" , do koho strelili viac peňazí ? "
keď som ju čítal tak mi bolo aj kúsok špatne z tých niektorých kecov .. " cash cash cash "
by sa mala premenovať : " kto vyhrá "vianočnú súťaž" , do koho strelili viac peňazí ? "
keď som ju čítal tak mi bolo aj kúsok špatne z tých niektorých kecov .. " cash cash cash "
no podľa mňa u niektorých hovno . prídu k nemu rodičia vysolia na ruku pár tisíc a odíduTomAss napísal:som zvedavy co ostane z vianoc o takych 20 rokov
-
Pantagruel
Star
-
Runes
Addict
no asi takaudiotrack napísal:Ľudia ste divní. Nechápete že vianoce nie sú o darčekoch ale o láske a pohode? Si zrátajte koľko peňazí vám rodičia dali v priebehu celého roka a teraz si pozrite čo ste im dali vy. Ja som tiež dostal len "hlúposti" ako by ste to vy nazvali. Dostal som kravatu z Tesca, no a čo? Už teraz viem žu ju budem nosiť na tie najkrajšie chvíle, že si ju dam na promocie ... lebo bola daná z lásky. Tie čo som si pokupoval ja a čo sa mi hrozne páčia idú bokom.
to mas odkial? kupil som si mikinu lonsdale v anglicku na pamiatku a vobec sa nepovazujem za nacistu ani za skinheada...pishta napísal:no ves lonsdale nosia skinheadi a nacisti asi tak
aby som nebol OT: podla mna ziadny darcek nieje zbytocny, alebo nevhodny ked je darovany z lasky...
-
Lord PROXI
King
no tieto vianoce som nedostal nijaky taky darcek ktory ma sklamal lebo zaine ponozky ani nic podbne som nedostal ale raz sa mi stalo (aml som vtedy tusim 8 rokov) mi vsetci styria stary rodicia plus mama a stryko a teta dali ponozky tej istej farby a bolo by to aj v poho ale tie ponozky mi boli velke tak som ich nosil az ked som mal tusim 11 rokov...