Takze opat dajaka ta lahodka. Teraz ale isto neviem co je vo veci . Proste pocas scenovania antivirakom mi naskoci windowsacka modra tabulka kde je napisane PAGE_FAULT_NONPAGER a jedine restartovat mozem. Proste robim scan disku a na 2percente mi to hodi skusal som to na nod32 a kaspersky vsetko to iste , dokonca niekedy ked presuvam data tak sa mi to urobi. Mam bartona 2500+ 512 ram, myslim ze sa to tyka pamate ale neviem kde pohnut ramka je nova pocitac udrziavany v dobrej kondicii. Ako poslednu alternativu by som zvolil preinstalovanie winu ale ak dakto ma skusenosti stimto nech prosim napsie dik moc .
PAGE_FAULT_NONPAGER - toto nam moc nepomoze, napis radsej cislo chyby 0x0...... resp ten pokec co je naspodu. Este napis co mas za RAMky, chipset, ....etc.
mne toto iste robilo na starom kompe ked som mal poškodený hdd... musel som jedine urobit scandisk full a ten mi opravil chybne klasteri. no to pekne dlho robilo (soom mal vtedy 40Gb) okolo tyzdna .. ale potom mi to uz uplne super fachčilo
inac skus aj pre-instal winu... vsetko si zalohuj a preinstaluj to.. nieje to ziadna veda. proste strcis cd s winom do cd-romky a restartnes komp a potom uz iba podla pokynov je to OK a easy.. zvladne to aj amatuer
shanoy napísal:inac skus aj pre-instal winu... vsetko si zalohuj a preinstaluj to.. nieje to ziadna veda. proste strcis cd s winom do cd-romky a restartnes komp a potom uz iba podla pokynov je to OK a easy.. zvladne to aj amatuer
jj ked ten amateur si vie zapnut bootovaciu prioritu v BIOSe
chlapci amater neamater preinstaloval som win, resetoval bios, povysaval pc a ide to ale idem to este prescenovat , tri krat som ho formatoval pre istotu aj ked ma dlchsi start ide zatial perfektne aj nod uz ide ako ma. Takze dakujem vam vsetkym