neviem ako dalej
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na takéto veci sú sms.ky to najhoršie. Nevidíš jej prirodzenu reakciu, ako sa zatváry a dávaš jej dostatočný priestor premyslieť si čo napíše, ako sa vyjadri, teda v tom lepšom prípade. pretože ak ti na to neodpíše, tak si upne v pr*deli a budeš len špekulovať a čakať na sms jak zmyslov zbavený.
Na toto som bol dlho zvedavý aj ja. Ale už som nato prišiel. Keď ma baba lúbi tak mi to jednoducho oznámi. Ináč pred tým to vždy bolo detto to isté. Je logické že nepovieš hneď babe ktorú nepoznáš že ju chceš, ale ideš nato pomaly. Tak tiež že chodíme spolu von, kecámi pri kofole, ideme do kina ale nikdy sa nič nezomlelo. Vždy skončilo kino a šli sme domov, dopili sme kofolu a šli sme domov a takto to chodilo dookola každý deň až kým si tá baba nenašla partnera...Ona vam neskor navrhne ci by ste sa nemohli stretnut atd. no niekedy aj ja jej. Neviem co dalej stretneme sa zatancujeme a pokecame niekedy pri kofole no nic viac nieje
1. Keď som jej vyznal lásku, tak ma len oddrbala stým že nič ku mne necíti, nieje iskra, som dobrý kamarát ale nič viac...
2. Keď som jej nevyznal lásku a tak to dopadlo tak ako som hore písal...