caute mam priatela a chodime spolu uz 4 mesiace, mna to s nim uz moc nebavi, lenze moj problem je ten, ze ani neviem preco, on je zlaty ale mna proste uz skoro vobec nepritahuje a nejako moja vasen proste vyschla..chapete co myslim..ale nedokazem sa s nim o tom porozpravat pretoze on je na mna strasne fixovany, chodi si tlacit nase fotky a dava si ich do ramiku pri postel a pod. co mam robit??
okrem toho ma ale v mobile este stale fotky svojej byvalej, je to normalne?
1. bud este pockas - a zacne ta znova "bavit" - len cakat mozes aj velmi dlho....
2. alebo ho nechaj, najdi si noveho co ta bude "bavit" - a uzivaj si to - zijes len raz...
Je jasne ze to nebol nejaky hlbsi cit, kedze to trvalo len 4 mesiace - cista vasen. Pokial teda nema strasne vela penazi tak ho nechaj. Pre pripadnych rypalov - zart samozrejme.
/plysaky maju problemy s erektilnou dysfunkciou
Sk8girl_82: 4or mesačné pobláznenie a u Teba to vyschlo. Nič nenormálne. On je však na Teba stále fixovaný. Pre neho to jednoduché nebude, no číém ďalej to budeš odkladať, tým viac ho to raní. Rozhovorom by ste tipujem dospeli len ku dvom variantam a to buď koniec, laebo pauza. Tebe to prakticky môže byť jedno, nech sa rozhodne on. Hlavne mu to skús nejako ľudsky a postupne podať...
radsej by som to skoncil..ale nerozid sa s nim cez sms lebo sa rovno podreze pokecaj si s nim o tom,povedz mu ze ta uz nepritahuje a nieje to take ako zo zaciatku..cim dlhsie to budes odkladat tym viac sa na teba naviaze
GANGY ....zdielam podobny nazor..
RE: urcite mas este malo rokov..lebo ked nevies ci ta to bavi ..tak ho asi nelubis...mne sa stalo to iste..proste to niekoho prestalo bavit tak papa..
NUz.....je to krute, pre toho chalana...ale take su dievcata terajsie..proste sa jedno rano zobudi holka a uz ho nechce.Chce ineho a takto striedat az kym sa nieco nestane alebo nedostane rozum....uz so to zacal brat ako samozrejmost, v mojom okoli sa to deje bezne.Snazim sa tomu vyhybat. Autorke temy odporucam. Tomu chalanovi to povedz jasne a zretelne...ziadne namotavky..vyhovorky a somariny ok? aspon nieco dobre urob
Do pekla a kto iný to má vedieť, okrem teba?.. veď ty si strojcom svojho šťastia, alebo smoly.. a nik iný ti neporadí viac, ako ty sama.. tak sa zobuď.. (ešte tvoji priatelia, ale nie internet.. )
aby som bol presný... KUA VYSYP MU TO ROVNO LEBO TO BUDE PRE NEHO AKURÁT ŤAŽŠIE...
osobne si myslím že toto je jedna z tých pre mňa nenávidených frakcii dievčat...
-keď on už ma nebaví...
-no super a čo také ti spravil? tak si sa s ním nemala dávať dokopy no dobre poviem mu prepáč nie si môj typ asi to dlho nevydrží... aj keby niečo bolo...
pre toto uznávam vzťahy ,kde sa ľudia poznajú dlhšie a nie piatkové známosti...
proste sa nezabuchnem do niekoho ,koho nepoznám intenzívne aspoň pol roka... a viem ,čo robím... potom človek ani nemá problém narovinu povedať ,čo ho trápi...
.. oj aky ma tato tema zmysel ? "neviem ci ho este chcem" a kto to ma akoze vediet ??, podla toho co si napisala dobre vies ze ho uz nechces(hracka uz prestala bavit co ? .. dnes mam podkusnu naladu nevsimat ) a tu teraz neviem co od nas cakas hmm ..... radsej ho uz netahaj za nos neodkladaj to co musi prist , nevyhybaj sa tomu , postav sa tomu zoci voci aa povedz mu ake to je z tvojej strany .. ako sklames ho zlomis mu srdce atd, ale prejde ho to casom a aj chalan sa pouci
dievca skusala si sa zamysliet nadtym co vobec robi?nerobi to pre seba ale pre teba toto si zeny nevedie uvedomit ze partner robi spravnu vec aj pre partnerku proste zalezi mu na teba a stim nic nespravis ked stracas knemu vsetko tak to uz je problem s tvojej strany ale mala by si mu to povedat vsetko a uvidis ako zareaguje nato ...no tak to je sjeho strany hlupe ze ma jej fotku sa ho opytaj ci mu robi dobre ked ju ma v telefone ja keby som mal byvalu v telefone tak by mi ho rozbila a dala mi po vajach hold taka je doba
jo holka sa zabudila a uz ho nechce len tak to skoncilo? blbost a netoz 4 mesiace je kratka doba nato aby sa ti chalan zacal zunovat...proste skonc to a mozes skusat dalej, ja len ze co urobi ten tvoj priatel
sheep mas uplnu pravdu babenka si uzila tak preco uz snim byt dalej?preco davat chlapcovi nadej ked sa tolko snazi pre nich robit dobre ach ta dnesni mladez a ta laska