Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

neviem co chcem
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
baal
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 16.12.2006

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 13:20    Predmet: neviem co chcem Odpovedať s citátom  

Ahojte chcem sa na vas obratit s prozbou o pomoc . hm jedna sa o dve kocky jedna je moja velmi dobra kamoska-Jaruska(14) a druha je kamaratka-Laura(16) ktoru poznam len kratko(ja mam 17) . no tak to ... s Jaruskou chodime stale vonku prezvaname sa volame piseme si na nete vkuse haluzime . no ale tu je ten kamen urazu ze mozno som spravil osudovu chybu namotavat tu Lauru na seba a tak .... no hadam chapete o co sa jedna neviem si vybrat za ktorou ist .... zacalo sa to asi tak ze pred mesiacom som spoznal Lauru a pisali sme si cez net a tak potom na valentina sme si dali stretko a tak vcera mala narodky tak som jej doniesom medvedika bola cela happy ale no ... ale s Jaruskou asi tak 2 tyzdnedo zadu to zacalo iskrit medzi nami proste take sexualne narazky a tak a potom steklenie no viete o com hovorim a prisla nedela a tak sme sli vonku na prechadzku ona byva na dedine kde mi staveme dom a tak sme sa sli prejst a tak ked sme vysli z dediny sme sa chytili za rucicky proste neviem ako sa to stalo ale stalo sa a a pohode sme sa prechadzali ked bola zima sme sa pritulili viacej k sebe atak ale tu je mozno problem ona mi povedal uz davnejsie ze neviem ci by to fungovalo medzi nami lebo ked budeme byvat spolu v jednej dedine a tak ze vkebyze to nevyjde tak ze by som ja alebo ona nechodili vonku kebyze tam je jeden z nas no .. tak ja neviem co mam robit pacia sa mi obydve a velmi ale Lauru este velmi a na koniec je velka madarka chodi do madarskej triedy to mi nevadi ale no .... ma aj takych priatelov a vecsinou rozprava po madarsky a ja ked sa im tam votriem do ich partie tak nebudem rozumiet nicomu a tak ... no prosim poradte co mam robit dakujem Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 13:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Trosku ot ale mne by pomohlo keby si im aj dal mena nejak z toho neviem zatial vyjst. Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

otazka: pri ktorej by si povedal ze citis "motyle v bruchu" na ktoru myslis ked sa rano zobudis alebo vecer zaspavas??
pre zvysok - zda sa ako hlupa otazka pre chalana co ma 17, ale myslim ze nam da vela odpovedi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 13:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja by som si na tvojom mieste vybral asi Jarusku pretoze si nemyslim ze keby vam to nevyslo tak by ste sa uz nemali radi ste proste pomaly susedia mozno sa len zacnete na seba trochu inac pozerat ale nemyslim zeby ste sa hned jeden druhemu po rozchode vyhybali Smile
Návrat hore
baal
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 13:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak s Laurou je to take ako vzrusenie+strach ked ju cakam vonku ale zase no neveim co mozem od nej ocakavat a tak ... no prvy krat osm nebol velmi s laurou nadseny lebo vkuse basnila len o smrti a tak no proste Metal mozno kusok dopomohol a tak ..... ale teraz neviem s jaruskou sme uz tak no ako kebyze sa totalne pozname a to sa pozname len od letnych prazdnin proste je nam super a tak ja neviem . ale aj ked som sa s jaruskou drzal za ruky bolo to take super ....
Návrat hore
baal
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

inac mozno by bolo dobre povedat ze som este nemal ziadny vztah ani nic okolo toho .
Návrat hore
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Predstav si vzťah s Jaruskou a potom s Laurou ( si si isty na 100% ze ta neodmietne ?? ) a povedz s ktorou by si sa citil lepsie (popriade ktoru by si dokazal lubit ) Smile
Návrat hore
baal
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

s jaruskou sa citim lepsie nemusim sa na nic hrat a tak ..... proste mozem povedat hocico hociako a tak .... a je pohoda.
Návrat hore
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak co tu riesis ? Myslim zeby to bolo asi lepsie pre vas oboch... ma menej rokov ten vztah bude taky nevinnejsi a budes mat nanho asi lepsie spomienky:)
Návrat hore
zuzuzu
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.02.2006

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Tak co tu riesis ? Myslim zeby to bolo asi lepsie pre vas oboch... ma menej rokov ten vztah bude taky nevinnejsi a budes mat nanho asi lepsie spomienky:)

Presne co riesis? Ved odpoved je jasna a ty ju uz poznas... Smile

/// tymto chcem povedat ze suhlasim s P3Bom
Návrat hore
MGSnake
Light Star
Light Star

Založený: 14.02.2007

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

baal napísal:
s jaruskou sa citim lepsie nemusim sa na nic hrat a tak ..... proste mozem povedat hocico hociako a tak .... a je pohoda.

Tak ja neviem o čom rozmyšlaš.Z tvojho pribehu je jasne že s Jaruškou si už dlhší čas a vyhovuje ti.Tak určite sa daj do kopy s nou.Ta Laura ťa podla mna pritahuje iba fyzicky?No a čo sa tyka chodenia spolu v jednej dedine:Ja v tom problem nevidím.A ak sa aj rozidete tak dufam že nebudete ako male deti a nebudete sa na seba hnevat.Nevidim dovod hnevat sa ked sa by ste sa rozišli a tak isto nevidim dovod prečo by si nemohol byt vonku ked je ona vonku. Confused
Návrat hore
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

zuzuzu napísal:

/// tymto chcem povedat ze suhlasim s P3Bom
Čakám karmu Laughing
Návrat hore
baal
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 15:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

nepritahuje ma len fyzicky akoze obydve su podla mna krasne .... ale neviem no pri laure je to take este vsetko nepreskumane a tak .. .a pri jaruske je to take okukane niekedy mam pocit ze je to este male dieta no taka je velmi blazniva sice laura neni o nic ina
Návrat hore
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 15:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teba pritahuje na laure iba to ze je nepoznana ale skutocny vztah je o tom ze sa uz poznate a respektujete potreby toho druheho to ze sa s jaruskou uz poznate je dobre pretoze viete ze si vyhovujete. zatial co s laurou mozes prist na to z je na nej este vela veci ktore sa ti nepacia a to mozes neskor lutovat.
Návrat hore
baal
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 15:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Teba pritahuje na laure iba to ze je nepoznana ale skutocny vztah je o tom ze sa uz poznate a respektujete potreby toho druheho to ze sa s jaruskou uz poznate je dobre pretoze viete ze si vyhovujete. zatial co s laurou mozes prist na to z je na nej este vela veci ktore sa ti nepacia a to mozes neskor lutovat.

mas pravdu ale no ja neviem ked som pri jaruske tak je to take ... ako normal pridem ku kamosom ale akoze pohode ked nieco treba sa vieme dohodnut vsetko neni problem kompromisi vsetko existuju ... a tak nemusim niekoho presviedcat no niekedy musim aleno ... a mozno sa bojim aj toho veku ale neviem preco mozno pre mozno poviem blbost ale pre sex .... ktory mozno pride casom neviem ...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: