|
| Autor |
Správa |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 456 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:31 Predmet: Neviem co mam robit??? |
|
|
Ahojte,potrebujem pomoc,paci sa my jedna baba je o dva roky odomna mladsia,napisala my ze sa jej pacim uz skoro 3,5roka a este stale ja som jej povedal to iste ze sa my paci len ked sa jej opytam ci so mnou chce chodit?? tak nevie,alebo sa hambí proste nechapem tomu,stale my pise a hovori ze som super clovek chapavy a thak a aj pekny...tak neviem,len pre zaujimavost ona je v znameni panny a ja vahy..diki za rady..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:34 Predmet: |
|
|
Konkretizuj tie veky, potom to bude jasnejsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 456 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:35 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
Konkretizuj tie veky, potom to bude jasnejsie  |
budete sa smiat ja viem ale ja mam 14 som 8.rocnik ZS a ona 12 7.rocnik ZS nesmejte sa prosim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:37 Predmet: |
|
|
Ked sa hambi, tak ju zober len tak vonku aby o tom nevedeli jej kamosky a vsetko si vydiskutujte. Ale ked su sympatie na oboch stranach tak vazne neviem o co jej ide.
A na znamenia never. Proste ked najdes nieco napisane ze toto znamenie sa hodi k tomu a toto zas k tomu, nerer tomu. Su to hluposti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:41 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
Ked sa hambi, tak ju zober len tak vonku aby o tom nevedeli jej kamosky a vsetko si vydiskutujte. Ale ked su sympatie na oboch stranach tak vazne neviem o co jej ide.
A na znamenia never. Proste ked najdes nieco napisane ze toto znamenie sa hodi k tomu a toto zas k tomu, nerer tomu. Su to hluposti. |
ok diki  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo20 Expert

Stav:  Založený: 18.12.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
Len chod na nu pomaly, neze budes hned ju bozkavat a tak podobne lebo si ju odplasis ,proste sa spoznajte a vsetko pojde samo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:47 Predmet: |
|
|
| dudo20 napísal: |
Len chod na nu pomaly, neze budes hned ju bozkavat a tak podobne lebo si ju odplasis ,proste sa spoznajte a vsetko pojde samo  |
ok dikess  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 20 Dec 2006, 17:51 Predmet: |
|
|
OMG 12r dievcatka bozkavat?? preboha pomaly, to hej, ale pri 12r sa vsetko zda ako kozmicka rychlost Co sa tyka spoluziacok, tak s tym si iba tazko poradis a cim viac sa to budes snazit ututlat, tym to bude okatejsie. V tomto veku su tieto skupinky dievcatiek sudrzne jak lepidlo.
Najprv skus od nej vypitat cislo alebo ju pozvat do bufetu na kolu apod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
A prečo sa jej hneď pýtaš či chce s tebou chodiť?
Sak uz sa jej pytal hned na zaciatku to ma napisane  |
prosím ťa prečitaj si znova a pomaly čo som napísal! |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo20 Expert

Stav:  Založený: 18.12.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 20 Dec 2006, 19:35 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| A prečo sa jej hneď pýtaš či chce s tebou chodiť? |
Sak uz sa jej pytal hned na zaciatku to ma napisane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 20 Dec 2006, 20:07 Predmet: |
|
|
No kolegovia predomnou to napisali za mna tak povediac...skus si zohnat jej cislo (respektive si ho od nej vypitaj ked si spolu uz pisete) a zavolaj jej alebo ak jej napis sms (radsej poradim volanie) a zavolaj ju niekam vonku...alebo na kofolu,cajik proste aby ste mohli spolu pokecat a mali od ludi klud...a ked ti pise ze sa jej pacis atd a aj ona sa paci tebe tak nevidim nejaky problem aby aby te to dali nejak spolu hm? len to skus nejak pomaly a hlavne ked sa s nou stretnete nevylet na prvou vetou "cav chces so mnou chodit?" poznam cloveka ktory tak zacal rozhovor (rande) a dopadlo to zle moc zle by som povedal..
takze prajem vela stastia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
tak synu... v prvom rade sa tu vykašli na reči že máš 14 a tak, tí čo sú starší už majú čo to prežité a ak ti budú aj radiť aby si do toho nešiel tak ich aj tak neposlúchneš no najlepšie je sa porozprávať len ty s ňou, keď nebudú pri nej kamarátky lebo sa asi hanbí aj pred nimi, proste úplne normálny pokec napr. čo robila dneska, ako sa jej páči zima, čo na Silvestra, o hudbe a tak a postupne prejdi k veciam o vás dvoch..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baskaa Amateur

Stav:  Založený: 20.12.2006 Príspevky: 10 Bydlisko: Presov Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:32 Predmet: |
|
|
| wies co ja ako baba by som ti radila sa jej to opytat rovno lebo sama ti to asi nepovie....vies treba vela komunikovat tym sposoboom ktory vam obom ide najlepsie....a co sa tyka tych znameni vahy je velmi super znamenie...teda aspon z mojej strany..a panny zboznujem takze chlapce nedaj ssa odradit;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 20 Dec 2006, 22:05 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| v prvom rade sa tu vykašli na reči že máš 14 a tak, tí čo sú starší už majú čo to prežité a ak ti budú aj radiť aby si do toho nešiel tak ich aj tak neposlúchneš |
Svata pravda
Este by som sa opytal ci ty sa mv tom potencialnom vztahu vidis realnu perspektivu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 755 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 0:49 Predmet: Re: Neviem co mam robit??? |
|
|
| Nino napísal: |
Ahojte,potrebujem pomoc,paci sa my jedna baba je o dva roky odomna mladsia,napisala my ze sa jej pacim uz skoro 3,5roka a este stale ja som jej povedal to iste ze sa my paci len ked sa jej opytam ci so mnou chce chodit?? tak nevie,alebo sa hambí proste nechapem tomu,stale my pise a hovori ze som super clovek chapavy a thak a aj pekny...tak neviem,len pre zaujimavost ona je v znameni panny a ja vahy..diki za rady..  |
myslim ze ked ona ma 12 tak viacmenej urcite nevie co chce, alebo sa mylim?? v kazdom pripade, ja byt tebou tak idem na to pomalicky, ako to uz bolo vyssie spominane, a na znamenia never, je to haluz |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|