lol
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1) skús písať čitateľnejšie... viem, ICQ/Skype kazí charakter...
2) zavolaj jej, ospravedlň sa ako prvý. A vyjasni jej prečo si spravil čo si spravil a sľúb nápravu.
3) nepíš toľko sms, niektoré veci dievčatá potrebujú počuť osobne
4) ak vieš kde býva (a to by si už predsa mal), choď za ňou a použi bod 2
5) Good Luck
2) zavolaj jej, ospravedlň sa ako prvý. A vyjasni jej prečo si spravil čo si spravil a sľúb nápravu.
3) nepíš toľko sms, niektoré veci dievčatá potrebujú počuť osobne
4) ak vieš kde býva (a to by si už predsa mal), choď za ňou a použi bod 2
5) Good Luck
-
Sagittarius
Guru
Nechaj jej chvíľku čas a potom sa uvidí...ale myslím si, že si jej mal vtedy zavolať... 
Len si myslím, že vás vzťah je troška čudný, po 6 mesiacoch sa nevieš dovtípiť, že by si jej mohol zavolať, keď neodpisuje, že asi nemá kredit...nie riešiť to tak ako by ste sa práve spoznali a ty mal o ňu len záujem...
Len si myslím, že vás vzťah je troška čudný, po 6 mesiacoch sa nevieš dovtípiť, že by si jej mohol zavolať, keď neodpisuje, že asi nemá kredit...nie riešiť to tak ako by ste sa práve spoznali a ty mal o ňu len záujem...
no jasne ja viem mohol som inak riešit ako som to spravil ja.No tiež som nemal kred ale mal som možnosť zavolať jej a nespravil som to nechapem len som cakal ,cakal a nakoniec to aj tak dopadlo a potom som si už zacal namyslať a pochybovať myslim že som spravil ja asi chybu
musim sa jej nejak ospravedlniť 
povedal by som tak ked sa so zenou pohadas je jedno kto zacal a kto ma pravdu je na muzovi aby sa ospravedlnil a aj ked vies ze mas pravdu priznat si ze nemas a ze mala ona ...
proste zensky mozog je nieco co muz nepochopi
cize proste chod za nou a poriadne sa jej ospravedln aj ked tyzden cakat je podla mna dost ... (mal si to urobit podla mojho nazoru skor a ospravedlnit sa)
proste zensky mozog je nieco co muz nepochopi
cize proste chod za nou a poriadne sa jej ospravedln aj ked tyzden cakat je podla mna dost ... (mal si to urobit podla mojho nazoru skor a ospravedlnit sa)
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
BloWerQo: Nauc sa pisat ako clovek, cize pouzivaj bodky a ziarky, nepouzivaj F, X, CH a podobne hovadiny. Ak tak neurobis v najblizsom prispevku, celu tuto temu zmazem.
Co sa tyka tvojho konania, tak prestan SMS a uprednosti osobny kontakt alebo aspon ten telefonicky, je to urcite lepsie ako SMS. V prvom rade sa snaz o osobny.
Co sa tyka tvojho konania, tak prestan SMS a uprednosti osobny kontakt alebo aspon ten telefonicky, je to urcite lepsie ako SMS. V prvom rade sa snaz o osobny.