Neviem, na com som!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
quancej
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

hlavu hore, baby casto mavaju taketo vykyvy nalad. ked to vidis, skus sa jej spytat cu ju suzuje a ci jej mozes nejako pomoct, ak sa ti zdoveri mas vyhrate :) a pusa minimalne na lice musi byt 8)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Robbie7 napísal:Lebo sa mi zdalo, ze ma o mna zaujem, ked o mne cely den hovorila tej kamaratke, alebo sa ponukla na ten hokej alebo prijmala vsetky ponuky, okrem tej dnesnej :D
zasa sa nemusíš namotávať kamo,,, čo musí byť stale užasná,,, a vesela,,, ukecaná,,?? ty taky si stále?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jake na lice, rovno na usta[ale samozrejme ze zo zaciatku na lica, teraz ked sa uz lepsie poznaju tak na usta, ale treba to nejako vykryt aby holka nebola velmi prekvapena], nie bozk, normalne pri rozlucke, a potom zasa pri zvitani, a tak to namotavat, potom chytit za ruku, pripadne to odlahcit nejakym zdravym vtipnym vymyslom, atd :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

panebože čo či bráni počkať tie dva týždne.. ked povedal,a že bude môcť vtedy tak hádam bude môcť a uvidíš.. ja by som to spravil inak ako ty.. by som si dal pripomienku presne o dva týždne ako mi to povedala v tej istej minúte by som jej volal.. že čo a ako.. abo občas icq udržať kontakt že čo a ako a bla bla ale na druhej strane keby cela tak si tú hodku nájde nech mi nevypráva že celé dva týždne bude vyťažená na 24 hodín.. hovadina
Napísať odpoveď