Neviem sa zaradiť
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lenže dnes už nieje možné nájsť ľudí, ktorý za niečo stoja. Ja chcem nájsť niekoho na koho sa budem môcť spolahnúť, kto drží slovo a keď som sním vonku tak si nevymýšla hlúposti a príhody, ktoré sa mu nikdy nestali. Neni náhodou tu nejaká partia z bratislavy ktorá by bola ochotná ma zobrať zo sebou von ? I keď si to neviem celkom predstaviť, pretože som trochu tichý a introvert (flegmatik) ale možno by sa to mohlo dať zmeniť 
-
jin
VIP
Bushido: Prvé, čo si musíš uvedomiť je to, že skupinka z teba robí člena stáda - teda Ťa obmedzuje a potláča tvoju osobnosť ako takú. A v konečnom dôsledku si ešt erád že do nej patríš. Osobne som nikdy nepochopil celkom čaro takýchto "skupín" - ako som povedal, pre mňa príliš silno ideologické a ovplyvňujúce vlastný úsudok. Ak si chceš nájsť babu, s niekým byť, prestať kukať na punkerov a emákov s pohŕdaním (neverím, že Ti to nevadí). Na svete existuješ v prvom rade TY ako jednotka a až na druhom mieste ty, ako člen akejkoľvek skupiny. Je celkom logické, že máš depky a všetko čo opisuješ, nakoľko je ľudskou prirodzenosťou socializovať sa na viacerých úrovniach. A keď si ty oceľovo integrovaný a zaškatuľkovaný v jednej skupine, tak nepríjmaš žiadne nové podnety a internet Ti to nevynahradí. Potrebuješ ľudí, nie obrazovku. To, že pociťuješ závisť je tým pádom logické. To, že sa necítiš byť "sám sebou" je logické rovnako - nakoľko sa necítiš byť osobnosťou.
Píšeš, že sa nevieš zaradiť. Naopak - ty sa nevieš vytrhnúť

Píšeš, že sa nevieš zaradiť. Naopak - ty sa nevieš vytrhnúť
Zle hľadáš. Ja ich mám okolo seba kopecBushido napísal:Lenže dnes už nieje možné nájsť ľudí, ktorý za niečo stoja.
-
Sakino [SKK]
Amateur
-
jin
VIP
Chceš to percentuálne a presne? Z úzkeho okruhu cca. 60% (6/11+-). Z najužšieho 100% (hádam logické, nie?)Sheep napísal:Kopec? A kolki z toho su taki ze im povies vsetko? Mozes im verit. Pomozu ti ked to potrebujes?
Bushido si sa asi popalil na falosnych ludoch ako ja...stava sa to
Inak takto som sa nad tým ešte nezamyslel, dík
vravíš že maturuješ a to je podla mňa vek keĎ každý ešte hladá sám seba. vravím podla seba tiež maturujem teraz a mám 19 rokov podla niekoho by to malo byť už dosť aby mi bolo všeličo jasné v živote. samozrejme že "kluci mají penis a holky vagínu" to mi jasné je
ale proste tiež neviem kto vlastne som, čo chcem robiť v budúcnosti a podobne. každý hladáme miesto kde zapadneme, niekto úspešnejšie iný menej a na tejto ceste stretávame kopu ludí ktorí nás sklamú. takisto s tým sa každý vyrovná rôzne.jednoducho z tých sklamaní si nič nerob zastav sa mávni rukou a choď Ďalej myslím si že ak sa chceš zmeniť tak sa zmeníš a aj s introverta sa môže stať mierny extrovert. ak človek chce ide všeličo. zamysli sa čo máš naozaj rád čo rád robíš, rob to prehlbuj tieto záujmy stretávaj pri tom ludí ktorých bavia veci ako teba a je
a z toho že máš predsudky voči emákom z toho si ťažkú hlavu nerob takých nás je
ja sa považujem za tolerantného mierumilovného a inteligentného človeka, ale emákov by som kopal (čisto metaforicky, inak nech si robia čo chcú je mi to jedno, takže pls K- si odpustite, vďaka)
sry za epickejší úvod
a z toho že máš predsudky voči emákom z toho si ťažkú hlavu nerob takých nás je
sry za epickejší úvod
-
cORP.
Addict
myslim ze takymto postojom k zivotu ti nase rady asi ani nepomozu ako pozeram kazdu radu hned zhodis nechces chodit von ziadne dievca sa ti nepaci tak co riesis hmm ? musis sa od zakladu zmenit je to asi jedine co sa da kedze takymto postojom na dievca zabudni pochybujem ze to nejaku bude bavit stale pocuvat
neber ma zle chcem len povedat ze zabudni na pocitac a zacni zit zacni sa viac bavit s okolitymi mladimy ludmi ktorych poznas zacni sa zapajat do nejakej partie a tak hlavne nahod usmev ten je dolezity viac nez si dokazes predstavit
neber ma zle chcem len povedat ze zabudni na pocitac a zacni zit zacni sa viac bavit s okolitymi mladimy ludmi ktorych poznas zacni sa zapajat do nejakej partie a tak hlavne nahod usmev ten je dolezity viac nez si dokazes predstavit
-
Bushido
Medium Professional
Ee on ma neberie zo sebou, možno iba preto že som neni celkom "beloch". A čo ja viem ľudia čo poznajú jeho a čo poznajú mňa vedia že on neni zlý a navonok ani moc nevyzerá ako skinhead. Ale jeden človek mi na podnet tohoto topicu ponúkol že po maturite môžme zbehnúť niekam na pivo, tak ma to celkom potešilo 
no to si mu pomohol faktzelovoc napísal:v prvom rade: vyser sa na komp, vyhod vsetky kable, rozje* ho na mieste.
v druhom rade: zacni so sebou daco robit: hyb sa!
v tretom rade: najdi si brigadu kde budes moct travit cas. ide leto a cakaju ta najdlhsie prazdniny v zivote ak ides na vysku.
brigada/skola neobmedzuje cas na pocitaci nejak velmi takze v podstate aj ked bude robit tak stale bude mat dost casu na komp
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
pozri, ked daci chce, musi sam chciet. myslim, ze ked bude chodit na brigady tak minimalne spozna ludi, zabije kopu casu a zarobi penaze. sedenim za pc sa nic nezmeni. tez som si odsedel roky pred monitorom.Sheep napísal:no to si mu pomohol fakt
brigada/skola neobmedzuje cas na pocitaci nejak velmi takze v podstate aj ked bude robit tak stale bude mat dost casu na komp