Neviem sa zaradiť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Lenže dnes už nieje možné nájsť ľudí, ktorý za niečo stoja. Ja chcem nájsť niekoho na koho sa budem môcť spolahnúť, kto drží slovo a keď som sním vonku tak si nevymýšla hlúposti a príhody, ktoré sa mu nikdy nestali. Neni náhodou tu nejaká partia z bratislavy ktorá by bola ochotná ma zobrať zo sebou von ? I keď si to neviem celkom predstaviť, pretože som trochu tichý a introvert (flegmatik) ale možno by sa to mohlo dať zmeniť :/
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bushido: Prvé, čo si musíš uvedomiť je to, že skupinka z teba robí člena stáda - teda Ťa obmedzuje a potláča tvoju osobnosť ako takú. A v konečnom dôsledku si ešt erád že do nej patríš. Osobne som nikdy nepochopil celkom čaro takýchto "skupín" - ako som povedal, pre mňa príliš silno ideologické a ovplyvňujúce vlastný úsudok. Ak si chceš nájsť babu, s niekým byť, prestať kukať na punkerov a emákov s pohŕdaním (neverím, že Ti to nevadí). Na svete existuješ v prvom rade TY ako jednotka a až na druhom mieste ty, ako člen akejkoľvek skupiny. Je celkom logické, že máš depky a všetko čo opisuješ, nakoľko je ľudskou prirodzenosťou socializovať sa na viacerých úrovniach. A keď si ty oceľovo integrovaný a zaškatuľkovaný v jednej skupine, tak nepríjmaš žiadne nové podnety a internet Ti to nevynahradí. Potrebuješ ľudí, nie obrazovku. To, že pociťuješ závisť je tým pádom logické. To, že sa necítiš byť "sám sebou" je logické rovnako - nakoľko sa necítiš byť osobnosťou.

Píšeš, že sa nevieš zaradiť. Naopak - ty sa nevieš vytrhnúť :coffee:
Bushido napísal:Lenže dnes už nieje možné nájsť ľudí, ktorý za niečo stoja.
Zle hľadáš. Ja ich mám okolo seba kopec :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak som možno iba náročný na ľudí, ale keď ma každú chvílu niekto sklame :/
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jin napísal:Píšeš, že sa nevieš zaradiť. Naopak - ty sa nevieš vytrhnúť :coffee:Zle hľadáš. Ja ich mám okolo seba kopec :wink:
Kopec? A kolki z toho su taki ze im povies vsetko? Mozes im verit. Pomozu ti ked to potrebujes?

Bushido si sa asi popalil na falosnych ludoch ako ja...stava sa to :?
Sakino [SKK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sakino [SKK] »

Proste ty potrebujes dievca, tu nie je ocom potom si uvedomis ake je priatelstvo a rodina dolezite/a.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Sheep napísal:Kopec? A kolki z toho su taki ze im povies vsetko? Mozes im verit. Pomozu ti ked to potrebujes?

Bushido si sa asi popalil na falosnych ludoch ako ja...stava sa to :?
Chceš to percentuálne a presne? Z úzkeho okruhu cca. 60% (6/11+-). Z najužšieho 100% (hádam logické, nie?)
Inak takto som sa nad tým ešte nezamyslel, dík :P
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale keď si neviem nájsť niekoho kto sa mi bude páčiť aj výzorom aj charakterom :( a keď takú nájdem raz za rok tak viete ako to dopadne :(
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

To, že potrebuješ IBA dievča a nič iné, je, podľa mňa blbosť. Budeš na nej moc naviazaný, ty potrebuješ aj svojich kamarátov...... tým že si nájdeš iba dievča neznamená to hneď že sa tým automaticky stratia aj tvoje problémy o ktorých si písal.

100. príspevok
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

vravíš že maturuješ a to je podla mňa vek keĎ každý ešte hladá sám seba. vravím podla seba tiež maturujem teraz a mám 19 rokov podla niekoho by to malo byť už dosť aby mi bolo všeličo jasné v živote. samozrejme že "kluci mají penis a holky vagínu" to mi jasné je :lol: ale proste tiež neviem kto vlastne som, čo chcem robiť v budúcnosti a podobne. každý hladáme miesto kde zapadneme, niekto úspešnejšie iný menej a na tejto ceste stretávame kopu ludí ktorí nás sklamú. takisto s tým sa každý vyrovná rôzne.jednoducho z tých sklamaní si nič nerob zastav sa mávni rukou a choď Ďalej myslím si že ak sa chceš zmeniť tak sa zmeníš a aj s introverta sa môže stať mierny extrovert. ak človek chce ide všeličo. zamysli sa čo máš naozaj rád čo rád robíš, rob to prehlbuj tieto záujmy stretávaj pri tom ludí ktorých bavia veci ako teba a je :)
a z toho že máš predsudky voči emákom z toho si ťažkú hlavu nerob takých nás je :lol: ja sa považujem za tolerantného mierumilovného a inteligentného človeka, ale emákov by som kopal (čisto metaforicky, inak nech si robia čo chcú je mi to jedno, takže pls K- si odpustite, vďaka)

sry za epickejší úvod :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

myslim ze takymto postojom k zivotu ti nase rady asi ani nepomozu ako pozeram kazdu radu hned zhodis nechces chodit von ziadne dievca sa ti nepaci tak co riesis hmm ? musis sa od zakladu zmenit je to asi jedine co sa da kedze takymto postojom na dievca zabudni pochybujem ze to nejaku bude bavit stale pocuvat
neber ma zle chcem len povedat ze zabudni na pocitac a zacni zit zacni sa viac bavit s okolitymi mladimy ludmi ktorych poznas zacni sa zapajat do nejakej partie a tak hlavne nahod usmev ten je dolezity viac nez si dokazes predstavit :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nestrania sa ta ludia kvoli tomu, ze mas kamarata hakosa? vacsina normalnych ludi by to mohla vidiet ako problem a preto mozno drzia odstup. a co ten tvoj kamarat? nikdy ta nezobral niekam von s partickou na pivo?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ee on ma neberie zo sebou, možno iba preto že som neni celkom "beloch". A čo ja viem ľudia čo poznajú jeho a čo poznajú mňa vedia že on neni zlý a navonok ani moc nevyzerá ako skinhead. Ale jeden človek mi na podnet tohoto topicu ponúkol že po maturite môžme zbehnúť niekam na pivo, tak ma to celkom potešilo :)
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

Mal by si sa viac bavit s inymi ludmi a so skinmi by som sa moc nebavil..dost ludi ma proti nim predsudky takze by sa nebavili ani s tebou..sem tam skoc na nejaky koncert, tam spoznas vela ludi..ako tu uz bolo povedane..urcite mate v skole vela skupiniek fajn ludi tak sa tam skus nejak zaclenit
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Prečo, aj skíni sú ľudia a niekedy dosť v pohode, len sa s nimi netreba baviť o politike :wink:
  • // Fizz, mäsový vrah by ťa zabil aj holými rukami, ked sme už pritom :wink:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

alebo zacni chodit do posilky tam byva tiez vela ludi, tam si mozno najdes partiu a aj pre svoje telo dozicis trochu pohybu
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v prvom rade: vyser sa na komp, vyhod vsetky kable, rozje* ho na mieste.
v druhom rade: zacni so sebou daco robit: hyb sa!
v tretom rade: najdi si brigadu kde budes moct travit cas. ide leto a cakaju ta najdlhsie prazdniny v zivote ak ides na vysku.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zelovoc napísal:v prvom rade: vyser sa na komp, vyhod vsetky kable, rozje* ho na mieste.
v druhom rade: zacni so sebou daco robit: hyb sa!
v tretom rade: najdi si brigadu kde budes moct travit cas. ide leto a cakaju ta najdlhsie prazdniny v zivote ak ides na vysku.
no to si mu pomohol fakt :roll:

brigada/skola neobmedzuje cas na pocitaci nejak velmi takze v podstate aj ked bude robit tak stale bude mat dost casu na komp
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Sheep napísal:no to si mu pomohol fakt :roll:

brigada/skola neobmedzuje cas na pocitaci nejak velmi takze v podstate aj ked bude robit tak stale bude mat dost casu na komp
pozri, ked daci chce, musi sam chciet. myslim, ze ked bude chodit na brigady tak minimalne spozna ludi, zabije kopu casu a zarobi penaze. sedenim za pc sa nic nezmeni. tez som si odsedel roky pred monitorom.
Napísať odpoveď