Neviem sa zaradiť
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem sa zaradiť
Dúfam že som v správnej téme, keby nie, tak ma prehodte.
V poslednej dobe sa cítim veľmi blbo, pretože mám pocit, že nemám kam ísť, že nemám poriadnych kamarátov. Keď prídem domov a niekto je doma, tak mám nechuť tam byť snimi, no veľa času trávim na PC a tak sa od nich občas izolujem ( v duchu ). Mám pocit že sa nedokážem odviazať, byť sám sebou, mám pocit že mám stále nejaké predsudky, ako by som sa na niečo hral. 4 roky chodím s jedným chalanom zo zš (momentálne maturujeme) na strednú deň čo deň spolu a je to skinhead, trochu zneho ostalo aj na mňe, ale ja taký nejsom celkom no keď vidím nejakého punkera, alebo emo tak vduchu ním opvrhujem ale keď sa mi nejaké také dievča páči, tak by som sa vedel aj zalúbiť a potom závidím keď vidím tie skupinky ako sú spolu a vlastne často závidím keď vidím že niekto má v objatí dievča, ktoré lúbi a ja nikoho nemám. To s tou závisťou môže byť trochu prirodzené aj u iných ľudí keď nikoho nemajú, ale aj keď si stále hovorím "som sám sebou" necítim sa tak...
V poslednej dobe sa cítim veľmi blbo, pretože mám pocit, že nemám kam ísť, že nemám poriadnych kamarátov. Keď prídem domov a niekto je doma, tak mám nechuť tam byť snimi, no veľa času trávim na PC a tak sa od nich občas izolujem ( v duchu ). Mám pocit že sa nedokážem odviazať, byť sám sebou, mám pocit že mám stále nejaké predsudky, ako by som sa na niečo hral. 4 roky chodím s jedným chalanom zo zš (momentálne maturujeme) na strednú deň čo deň spolu a je to skinhead, trochu zneho ostalo aj na mňe, ale ja taký nejsom celkom no keď vidím nejakého punkera, alebo emo tak vduchu ním opvrhujem ale keď sa mi nejaké také dievča páči, tak by som sa vedel aj zalúbiť a potom závidím keď vidím tie skupinky ako sú spolu a vlastne často závidím keď vidím že niekto má v objatí dievča, ktoré lúbi a ja nikoho nemám. To s tou závisťou môže byť trochu prirodzené aj u iných ľudí keď nikoho nemajú, ale aj keď si stále hovorím "som sám sebou" necítim sa tak...
-
den333
Professional
no po prve....zaradil si to zle...ma to ist do LVP...ale to je len malickost a teraz k veci:
urcite su na skole nejaky ludia ktori sa zdaju byt v pohode....preco sa nezacnes bavit snimi? a teraz ked si pisal ze maturujes urcite ked pojdes na vysku tak spoznam kooopu novych ludi a ziskas si plno priatelov...
urcite su na skole nejaky ludia ktori sa zdaju byt v pohode....preco sa nezacnes bavit snimi? a teraz ked si pisal ze maturujes urcite ked pojdes na vysku tak spoznam kooopu novych ludi a ziskas si plno priatelov...
hm no aj podla mňa.. nemal by si sa stretavat so skinmi.. uz len to môze dost uspesne odlakavat ludi od teba..
skus sa zaradit mezdi nejaku skupinku (normalnych) ludi v tvojej triede.. nejake baby nove spoznat..
dobry napad su aj tie akcie a diskoteky.. ale ked to cloveka netaha tak budis.. da sa ist sadnut niekam do baru.. urcite mas nejakych znamych zo ZŠ nie?
wtf?? k- ??
skus sa zaradit mezdi nejaku skupinku (normalnych) ludi v tvojej triede.. nejake baby nove spoznat..
dobry napad su aj tie akcie a diskoteky.. ale ked to cloveka netaha tak budis.. da sa ist sadnut niekam do baru.. urcite mas nejakych znamych zo ZŠ nie?
wtf?? k- ??
cas vsetko vyriesi, daj tomu volny priebeh, neviaz sa, bud trocha ignorant, neber veci velmi vazne a tragicky a bud tym kym si...nerozmyslaj, ale rob to co ta v tej chvily uznas za vhodne a toho sa drz-postupne si spravis vlastny profil a ludia budu za tebou samy prichadzat...nie je to lahke, bude to trvat dlho, ale hlavne nemaj strach a nenechaj sa poddat depresii
-
Bushido
Medium Professional
Možno nie všetci pochopili že ide aj o rodinu, ja jednoducho ani nechcem byť doma, nechce sa mi učiť, som stále unavený, mám depku... ja nepatrím ku skínom, ale keď sa pridám k nejakej skupine, začnem sa stými ľudmi stýkať, tak čo keď sa henten chalan na mňa vykašle ? Áno potom to nikdy kamarát nebol, ale ja sa to bojím skúsiť, alebo nebojím, ja neviem všade vidím iba to zlé.
-
cORP.
Addict
viem napisal som to ako disky a tak ale myslel som to skorej vseobecne akcie ako nejake podujatia v meste pre obcanov nie kazdu stoku a tak ved nejake vychladene pivko na niecom co je pre ludi myslim ze nieje na skodu a tak a tie disky no do baru sadnut a nieco si dat mozno si niekto prisadne ja tiez niesom dva krat tanecnik heh a diskac uz vobec ne pocuvam dnbcurious napísal:nie každý je diskáč, čo musí vymiesť každý bar...niekto nie je spoločenský a lepšie sa cíti v menšej spoločnosti
-
olololwtfomg
Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
no ja ti neviem ci si najde na vyske plno priatelov ked si na strednej nevedel najst ani par poriadnychden333 napísal:no po prve....zaradil si to zle...ma to ist do LVP...ale to je len malickost a teraz k veci:
moja rada : skus sa votriet do nejakej partie,chod s nimi von,ak nie tak nejaku inu sak ludi je vela,bud menej pri kompe,zacni sa o seba viac starat,urob nieco co ta spravi stastnycm napr kup si koselu alebo chod na biku na cely den niekam do hor (ale nech to nesuvisi s PC)...moznosti je vela..
skus si pochatovat s nejakou cajou (trenuj komunikaciu) niekde na pokeci alebo na boome alebo to je jedno
//tiez ako napisal ololwtfomg vykasli sa na predsudky
-
Bushido
Medium Professional
Lenže dnes už nieje možné nájsť ľudí, ktorý za niečo stoja. Ja chcem nájsť niekoho na koho sa budem môcť spolahnúť, kto drží slovo a keď som sním vonku tak si nevymýšla hlúposti a príhody, ktoré sa mu nikdy nestali. Neni náhodou tu nejaká partia z bratislavy ktorá by bola ochotná ma zobrať zo sebou von ? I keď si to neviem celkom predstaviť, pretože som trochu tichý a introvert (flegmatik) ale možno by sa to mohlo dať zmeniť 
-
jin
VIP
Bushido: Prvé, čo si musíš uvedomiť je to, že skupinka z teba robí člena stáda - teda Ťa obmedzuje a potláča tvoju osobnosť ako takú. A v konečnom dôsledku si ešt erád že do nej patríš. Osobne som nikdy nepochopil celkom čaro takýchto "skupín" - ako som povedal, pre mňa príliš silno ideologické a ovplyvňujúce vlastný úsudok. Ak si chceš nájsť babu, s niekým byť, prestať kukať na punkerov a emákov s pohŕdaním (neverím, že Ti to nevadí). Na svete existuješ v prvom rade TY ako jednotka a až na druhom mieste ty, ako člen akejkoľvek skupiny. Je celkom logické, že máš depky a všetko čo opisuješ, nakoľko je ľudskou prirodzenosťou socializovať sa na viacerých úrovniach. A keď si ty oceľovo integrovaný a zaškatuľkovaný v jednej skupine, tak nepríjmaš žiadne nové podnety a internet Ti to nevynahradí. Potrebuješ ľudí, nie obrazovku. To, že pociťuješ závisť je tým pádom logické. To, že sa necítiš byť "sám sebou" je logické rovnako - nakoľko sa necítiš byť osobnosťou.
Píšeš, že sa nevieš zaradiť. Naopak - ty sa nevieš vytrhnúť

Píšeš, že sa nevieš zaradiť. Naopak - ty sa nevieš vytrhnúť
Zle hľadáš. Ja ich mám okolo seba kopecBushido napísal:Lenže dnes už nieje možné nájsť ľudí, ktorý za niečo stoja.
-
Sakino [SKK]
Amateur