Neviem si rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem si rady

Príspevok od používateľa Blastbit »

No spoznal som dievča (18 ročné) pred 4 mesiacmi z fb.Tak ma zavolala von nedávno, aj mi dala mobilne číslo.Boli sme vonku pár krát,padli aj bozky,držali sme sa za ruky,takže všetko okej.Len mi povedala že ju aj jej sestry aj mamu ich otec niekedy zbije(fackami,päsťami), ked má nervy.Ale takto ich má rád a oni jeho lebo sa stará,len neni psychicky uplne normálny.Zevraj nepije ale nevie potlačiť agresivitu,lebo kedysi ked bol malý chalan videl zlé veci.A ona sa bojí ze keby ho stretnem osobne, alebo on mna zeby sme sa pobili kvoli tomu co viem.No a jej otec zatial nechce aby mala nejakeho frajera,ze az po skončení strednej.Ona chce so mnou chodiť, ale bojí sa ze sa niečo stane medzi mnou a jej otcom, tak račej chce byť so mnou kamarátka.Tak zatial ako spolu tajne chodíme.Ja som jej navrhol nech ho udaju na policii, alebo nech sa jej mama sním rozvede ale to nechce.Co by som mal ja urobiť,lebo nechcem nachádzať na jej tele nejake modriny. Neviem ci snou mám chodiť, alebo sa na takýto vztah vykašlať.Skuste si povedať nato názor a co by ste urobili Vy?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem si rady

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nebude sa ti lubit moja odpoved, ale pre mna je to trochu odradzujuci faktor ak partnerka nema dobre rodinne zazemie, snazim sa vyberat si taku ktora to ma podobne ako ja.
Do ich rodiny sa nestaraj, netyka sa ta to a ked nemaju volu s tym nic robit, ty s tym zmozes sotva nieco. Aj tak vela stastia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ideal ruky prec, ale ak sa do toho z nejakeho nadpozemskeho dovodu chces predsa len pustat, cakaj ze bude dusno...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak z toho bude problém, tak pre ňu. Ona dostane výprasky, nie ty. Do teba sa nepustí, lebo si pre neho cudzí človek a mohol by riskovať že na neho zavoláš políciu za napadnutie. Takže všetko by si to odnášala tvoja frajerka. Preto by sa mala hlavne ona rozhodnúť, či chce chodiť s tebou (alebo hocikým) a nie ty.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Audiotrack- ona povedala ze mna chce ako frajera, ale aby sa niečo nestalo ani mne ani jej otcovi, ma chce mať aj len ako kamaráta.Ja by som sa dokázal ovládnuť pred jej otcom, keby ho mám spoznať dal som jej slovo.Mozno by si to jej otec uvedomil, ze uz nieje sama a asi by mu doplo ze keby uvidím tie modriny, ze by som sa jej to pýtal odkial to má.Ako aj mna trochu viac odrádza tá ich rodinná situácia. Ale ked ja snou nebudem, tak príde iní chalan a aj on by sa to dozvedel a bol by z toho začarovaný kruh,ktorý by nemal konca. :?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Neplanuje sa odtial odstahovat ? V 18. by som asi nedovolil, aby ma niekto doma mlatil
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

matki-ale asi by nemala kam ísť(mozno ku mne) a mamu a segry by samé nenechala sním.Asi by neodišla.Ako jej starý by sa mal dat liečiť,alebo dostať cez pi*u.No lenze tiez sa nechcem zapliesť do niečoho, aby som nakoniec ja nesiel do basy. Este si pozriem nejaké názory na tuto situáciu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no hej, tieto reči.. v 18 by som nedovolil, odišiel by som.. A kam? A kto by ti platil nájom a stravu? Teraz len končí alebo skončila strednú, určite nemá žiaden príjem
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

audiotrack napísal:no hej, tieto reči.. v 18 by som nedovolil, odišiel by som.. A kam? A kto by ti platil nájom a stravu? Teraz len končí alebo skončila strednú, určite nemá žiaden príjem
Mamu na materskej,sama este študuje,jej otec zarába.Nie zeby ich stále bil alebo nejak do bezvedomia,ale obcas mu rupnu nervy a dá zopár faciek frajerke,jej segrám aj jej mame.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Viem, ze to je tazke a su to hrdinske reci. Ale mozno ma starych rodicov, co by pomohli, mozno k tebe, ak mas moznost a podobne.
A ak to teda nie je nic vazne, sem tam facka (cim to nechcem zlachcovat), tak to proste tajte pred jej rodicmi a ak spolu budete dlhsie a bude to vazne, potom to budete riesit.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Predpokladam, ze ak sposobis problemy v rodine, tak to moze priatelka s mamou a segrami pekne schytat. Ony nemaju ine vychodisko, ak je mama este aj na materskej, tak je paradoxne od toho chlapa zavisla a potrebuje minimalne jeho fin. zazemie. Takze radsej sa v tomto moc neangazuj, ak bude chciet ona, tak jej mozes byt maximalne oporou. A ten chlap, ak ich ma aspon trochu rad, tak by sa mal liecit. Mnozstvo vztahov sa rozpada kvoli mensim prkotinam, lebo si ludia nevazia jeden druheho a takyto magor ma zenu a deti a este ich aj mlati... :nono:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No ona povedala ze ak sa nič nestane ze ak spolu vydržíme ze ma im predstaví,ze vtedy by to malo byt uz lepsie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

To, ze sa neda od takeho idiota odist je len sprosty alibizmus. Mamin exmuz ju nejakych 8-9 rokov dozadu zmastil, potom som sa ja s nim pobil, potom prisiel za mnou s kudlou, ze co sa do toho staram, tak som zobral do ruky kudlu aj ja a nastastie odisiel. Hned na druhy den rano sme odisli (aj so sestrou) z domu. Po tyzdni sme skoncili na ulici a tu som, zivy a zdravy. Mama ma teraz vlastny byt (aj ked na hypo) a ja som celkom nalozeny v peniazoch. Vsetko sa da, ked sa naozaj chce. Ak ti na nej zalezi, tak ju skus z toho prostredia vytrhnut. Samozrejme nemozes jej nic prikazovat, ale ak sa necha otlkat asi nie je uplne v poriadku a nemyslim si, ze s takou zenou by si chcel zdielat buducnost.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dozvedel som sa jednu vec dneska pred malou chvílkou...ten jej skur*ený foter jej chce dohodiť jakehosi zmrda, lebo s jeho otcom sa pozná.A ze ich nutia aby sa dali dokopy.Síce ona sa stým mladým pozná ale nechce ho.Asi sa nato vyserem,inak by som jej stareho musel zabiť, inak by to nešlo.Skončím to snou..niekedy sa stretneme a rozlučíme sa v dobrom a asi zmažem zo zivota :?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A mozno je to tak, ze nevie ako to s tebou skoncit, tak si vymysla pi*ov*** :) nad tym si sa nezamyslal?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Rozmyšlal ale ona by to takto neriešila takýmto klamstvom.Ona by mi to otvorene povedala ze ma nechce.Boli sme si úprimný.Lúbi ma,aj ja ju,ale náš vztah nemá budúcnosti.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Len nedavno ste boli prvykrat vonku a uz ta lubi? A uz si si nou taky strasne isty? Nepoznam ju, mozno je k tebe naozaj uprimna, ale za tie roky vztahov som sa naucil, ze zene netreba verit ani hlavu na krku. A hlavne ked spusti o tom ako ta velmi lubi (a pozna ta mesiac aj s cestou), vtedy sa treba mat na pozore.

Mimochodom ked sa tak lubite, tak vas vztah ma buducnost, len ju asi nechcete prezit spolu. Miesto hladania problemov (je*** otec, mamka na materskej atd), skuste radsej hladat riesenia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jej otec jej chce dohodiť jakehosi chalana jeho kamaráta,co som uz spomínal.Ona ho nechce, ona mňa chce..no a nebol som snou len raz vonku,som napísal ze som snou bol pár krát vonku a sme sa uz dlhsie poznali.No a ona nechce aby sa cosi mne stalo alebo potom jej mame a sestrám..síce aj otca má rada akotak ale on ich živí. Ja tiež neviem co stým robiť,nemal by som sa starať do toho,pre dobro všetkých.Ja tiez uplne neverím ženám,ale nedal som jej dovod aby ma len tak do riti poslala.Bolo jej so mnou dobre co sama mi povedala do očí.Povedala ze ma lúbi a nechce ma uplne stratiť, tak asi pre tento dovod(jej otec) snou nemozem byť.Ja ju chápem ze sa bojí o seba,sestry a mamu a aj o mna aby sa niečo nestalo. Ja som uz dlhsie o tom vedel co im otec robí.
Ukončili sme to bola to vzájomná dohoda.Sme len kamaráti už..po čase si nájdem inú, aj ked ona si našla mňa vtedy.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

cool story
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

pozri baby do 20 rokov (cca vacsina) su stale deti co su vyzrete po fyzickej stranke. Ona sama nevie co chce
Napísať odpoveď