NEVIEM SI VYBRAT :(
-
midnight_man
Guru
nepáči sa mi , keď si niekto vyberá dievča spôsobom "hmm, začnem si s touto, alebo s touto druhou, ktorá po mne tiež ide?"
veď láska hádam nie je o tom.
u mňa vzťah začal tak, že sme boli najskôr kamaráti..no a potom to nejako prešlo do vzťahu.
mne osobne príde trošku divné, keď sa dvaja dajú dokopy, a pritom jeden ani napríklad nevie priezvisko toho druhého. viem, že veľa vzťahov takto vzniklo, a aj vydržali ale...zdá sa mi to akoby nasilu..
takze na tvojom mieste by som si vybrala až po určitom čase, kedy by som obidve spoznala a zisitla, ku ktorej cítim niečo viac, než len to, že sis ňou dokážeš písať niekoľko hodín vkuse a že sa ti páči na pohľad.
veď láska hádam nie je o tom.
u mňa vzťah začal tak, že sme boli najskôr kamaráti..no a potom to nejako prešlo do vzťahu.
mne osobne príde trošku divné, keď sa dvaja dajú dokopy, a pritom jeden ani napríklad nevie priezvisko toho druhého. viem, že veľa vzťahov takto vzniklo, a aj vydržali ale...zdá sa mi to akoby nasilu..
takze na tvojom mieste by som si vybrala až po určitom čase, kedy by som obidve spoznala a zisitla, ku ktorej cítim niečo viac, než len to, že sis ňou dokážeš písať niekoľko hodín vkuse a že sa ti páči na pohľad.
Nevidim problem v tom ked sa daju dvaja ludia dokopy rychlo. To vsetko mozu byt pociatocne sympatie alebo laska na prvy pohlad alebo hovorte tomu ako chcete. Ale suhlasim ze je nezmysel si vyberat medzi dvoma. Ak si nevies vybrat tak by som sa na to vykaslal s oboma. Keby ta jedna z nich naozaj pritahovala tak by si ani neuvazoval nad tou druhou. Podla mna si nezrely na vztah, respektive si nenasiel "tu pravu". Teraz to chces len kvoli tomu aby si s niekym chodil.
A mozno nie ale podla toho co pises mi to tak pripada.
A mozno nie ale podla toho co pises mi to tak pripada.
-
Jirka_Nitrak
Novice
Re: NEVIEM SI VYBRAT :(
co je to alutobus?wesley17 napísal:prvu som spoznal v alutobuse
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa: