NEVIEM SI VYBRAT :(
ked sa dostanes od pisania si s nimi a zdravenia sa k niecomu normalnejsiemu - akoze ich aspon pozves na kofolu,budete sa bavit nazivo, ty budes vidiet ako na teba reaguju a ked budes vediet ze ta obe chcu a ty sa nebudes vediet rozhodnut - potom sa tu pytaj... ty nemas problem ze sa nevies rozhodnut... ty nevies co chces a co mas ocakavat...
-
midnight_man
Guru
Re: NEVIEM SI VYBRAT :(
hm kolega, co mas robit to ti nepovie nikdo, to musis vediet len ty. No ale skusim troska ohodnotit situaciu v ktorej sa nachadzas. Mas 2 holky s toho jednu poznas z autobusu a druha ma frajera, uz len toto mi tu toska vadi. Ako dlho poznas dievca z autobusu? K druhemu dievcatu ti poviem asi tolko, ze do cudzich vztahov sa netreba starat, a ak ti povedala, alebo naznacila ze ho chce nechat(chalana s ktorym chodi) rataj stym ze to za mesiac, dva mozno 3 spravi aj tebe. Ak ti mam odpovedat iba konkretne na tvoju otazku ktore dievca..Volim cislo 1wesley17 napísal:ahojte,
mam asi taky problem,ze doteraz som nemal dievca, a teraz si neviem vybrat z dvoch...
prvu som spoznal v alutobuse, sme dobri kamarati a aj si piseme .. je to zlate dievca...
a druha.. no je z nasej skoly, uz strasne dlho sa vidavame, a tento tyzden sme si zacali pisat cez pokec a aj sa zdravit a tak.. no.. lenze tu je problem ,ten,ze ona ma priatela... ale pisala mi ze s nim to uz nadlho neni.. a napriklad vcera som si s nou pisal do tretej rana a stale bolo o com...
tak ja neviem co mam robit.. prve dievca mam strasne rad... a vyzera to tak ze aj ona mna... ale je tu aj ta druha..z nasej skoly..aa.. no neviem ale aj ona je celom fajn... tak mi prosim skuste poradit co by ste robili vy na mojom mieste...
pre info..vek .. ja 17, oni po 16
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
wesley17: Podľa toho, čo si napísal, aj čo Ti kolegovia napísali, tak by som akokoľvek volil jednotku, nakoľko:
1 - ešte ju riadne nepoznáš - áno, to je výhoda, nakoľko máš na nej stále čo poznávať a doteraz to bolo len v buse, čiže si ju vídaval krátko a podľa toho, čo píšeš medzi vami možno začala účinkovať mierne chémia. A ďalšia výhoda, že pokiaľ po pár stretnutiach uvidíš, že to nič nebude, tak to môžeš zabaliť a zostanete kamarátmi. Riziko je, že keby si chcel skončiť, že by na Teba bola namotaná už, ale bez tohto rizika to nejde...
Čo sa dvojky týka neviem... s ňou sa vídavaš už dlhšie, no je to v škole, čiže moc ste asi nemali na seba čas, navyše - má chalana a nikdy nemôžeš vedieť, ako sa to zvrtne a či sa fráza "neni to nadlho" nazvrtne na "ale predsalen"
1 - ešte ju riadne nepoznáš - áno, to je výhoda, nakoľko máš na nej stále čo poznávať a doteraz to bolo len v buse, čiže si ju vídaval krátko a podľa toho, čo píšeš medzi vami možno začala účinkovať mierne chémia. A ďalšia výhoda, že pokiaľ po pár stretnutiach uvidíš, že to nič nebude, tak to môžeš zabaliť a zostanete kamarátmi. Riziko je, že keby si chcel skončiť, že by na Teba bola namotaná už, ale bez tohto rizika to nejde...
Čo sa dvojky týka neviem... s ňou sa vídavaš už dlhšie, no je to v škole, čiže moc ste asi nemali na seba čas, navyše - má chalana a nikdy nemôžeš vedieť, ako sa to zvrtne a či sa fráza "neni to nadlho" nazvrtne na "ale predsalen"
-
Sagittarius
Guru
Veta ako "neni to na dlho" sa mi vôbec nepáči...a k tým chcela povedať, že si s priateľom nerozumejú, tak sa to dalo povedať aj inak...ale keby toto o mne povedala moja priateľka (iba teoreticky, žiadnu nemám), tak ak by sme naozaj nemali hlbší vzťah, tak by letela až sa za ňou zaprášilo.
Takže v tvojom prípade by som si tiež vybral číslo 1, lebo číslo 2 sa mi zdá mierne nestála...ale zase nie som zástancom toho názoru, že ak sa dievča rozíde s chalanom, kvôli inému chalanovi, musí to potom spraviť aj tomu druhému...
Takže v tvojom prípade by som si tiež vybral číslo 1, lebo číslo 2 sa mi zdá mierne nestála...ale zase nie som zástancom toho názoru, že ak sa dievča rozíde s chalanom, kvôli inému chalanovi, musí to potom spraviť aj tomu druhému...
ty tu riesis tyzdenni virtualny "vztah"??a tento tyzden sme si zacali pisat cez pokec a aj sa zdravit a tak
no poznam milion ludi co si pisu s kamaratkami aj do siedmej rana ,a ked si pisu dvaja kamarati,podotykam toho isteho pohlavia,tak to znamena ze tam hned o nieco ide?...riesis kravinu,ked ju pozves na kofolu tak uvidis,a to iste o holke cislo jedna...a napriklad vcera som si s nou pisal do tretej rana a stale bolo o com
Myslim ze na ten tvoj cerstvejsi objav cislo 2 potrebujes viac casu aby si sa mohol rozhodnut ze ktora bude lepsia pre teba. Celkovo mam pocit z tvojich prispevkov ako keby si sa ani nerozhodoval o vztahu ale skor ci si kupim pumy alebo adidas
A ak sa s holkou cislo 1 dokazes rozpravat aj live tak je zatial urcite favoritka ona. Ak to dokazes aj s holkou 2 tak potom napis, vymyslime daco
A ak sa s holkou cislo 1 dokazes rozpravat aj live tak je zatial urcite favoritka ona. Ak to dokazes aj s holkou 2 tak potom napis, vymyslime daco
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nič v zlom, ale toto mi pripomína štýl: chcem babu za každú cenu, ale teraz poznám dve s ktorými sa zdravím a neviem ktorú.
Myslíš že to že si píšete na pokeci(!) niečo znamená? alebo že sa zdravíte na chodbe? Ako bolo písané, zober jednu von, potom druhú, a ak nebudeš mať jasno, hoď si korunou. Ale hlavne si uvedom, že na vzťah treba dvoch
Myslíš že to že si píšete na pokeci(!) niečo znamená? alebo že sa zdravíte na chodbe? Ako bolo písané, zober jednu von, potom druhú, a ak nebudeš mať jasno, hoď si korunou. Ale hlavne si uvedom, že na vzťah treba dvoch
-
Začiatok Konca
Professional
Zapamätaj si, že písanie a bežná konverzácia a vystupovanie je obrovský rozdiel.. napr. mám jednu kamarátku a s tou si na ICQ ani veľmi nepíšeme, ale zase sa viac rozprávame v škole.. potom idem domov.. a sem tam si píšeme.. človek, keď píše, nad veľa vecami premýšla.. v reálnej konverzácii na to častokrát nie je čas.. a ty prvýkrát zistíš, aké má daná osoba názory, pretože za klávesnicou môže v kľude klamať.. to čo tu píšeš je niečo, ako škôlka.. začala ma zdraviť.. píšeme si spolu... na to, že máš 17 rokov by si mal už vedieť, čo chceš..
ja by som si vybral tú, s ktorou lepšie vychádzaš.. a Janta mala pravdu, tiež mi to pripadá, ako keby si vyberáš veci z výkladu..

//edit: tak ktoré si kúpiš?..
//edit: tak ktoré si kúpiš?..
-
midnight_man
Guru