|
|
|
| Autor |
Správa |
Maniak123 Novice

Stav:  Založený: 09.09.2006 Príspevky: 5
Zaslal: 27 Nov 2006, 19:46 Predmet: Neviete o programe na automaticke stahovanie obrazkov ? |
|
|
Neviete mi niekto poradit dobry program na stahovanie obrazkov ?
Myslim napr. ked mate na obrazovke plno nahladov a na kazdy musite kliknut a az potom sa objavi obrazok a musite ho rucne ulozit.
By som potreboval program s ktorym len oznacim nahlady a obrazky mi stiahne v plnej kvalite automaticky. Viem ze podobne programi su, lebo som niekedy davno jeden pouzival, ale uz si nespomeniem ako sa vola.
Za pripadnu pomoc dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2696 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 19:52 Predmet: |
|
|
teoreticky by to mohol zvladnut firefox + plugin flashgot + flashget
v tejto kombinacii funguje stahovanie vsetkych liniek ktore oznacis takze by to mohlo fungovat, ze ked oznacis vsetky obrazky-nahlady, vyskusaj a daj vediet, resp hod stranku ktoru chces takto stiahnut |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 447
Zaslal: 27 Nov 2006, 21:07 Predmet: |
|
|
hehe, hod tu stranku s peknymi babenkami
ale nie, okrem flash get poznal som jeden dobry, teda super download manager, ale nevola sa get right..co si spominam mal modru ikonku a moznost si navolit, co konkretne chces stahovat, do akej urovne vo webe, ci iba jpgcka, alebo ine typy suborov, aka min., max. velkost suborov(takze nahlady <20kb sa vykasles, ... len to meno neviem aj cele weby vedel stahovat .... no mam:
http://tenmax.com/teleport/pro/home.htm |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eldar Medium Star

Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 397 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 28 Nov 2006, 6:17 Predmet: |
|
|
| myslim ze si mal na mysli Webzip ale niesom si tym isty , skus pozriet viac cez google |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7157
Zaslal: 28 Nov 2006, 10:18 Predmet: |
|
|
Je kopec možností ako na to.. najlepšie sa dá využiť prostredníctvom FlashGetu.. aj on ma minimálne dva rôzne spôsoby, ktorými sa to dá stiahnuť.. a existuje aj kopec jednoúčelových programov.. napr. na sťahovanie galérie robenej prostredníctvom imagevenue.com..
Treba vidieť vzorovú stránku s galériou.. a podľa toho sa dá vybrať najlepší spôsob sťahovania, pretože je rozdiel, či tie linky sú priamo na obrázok, alebo sú na ďalšiu stránku s týmto obrázkom.. alebo sú robené prostredníctvom rôznych imagehostingov (imagevenue.com, imageshack.us, fapomatic.com.. atď)..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|