|
|
|
| Ktore je lepsie? ;-) |
| Telecom (T-com) |
|
71% |
[ 25 ] |
| Nextra |
|
28% |
[ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 35 |
|
| Autor |
Správa |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 24 Feb 2006, 23:50 Predmet: |
|
|
| pe3x napísal: |
no takze stale som na bode mrazu, nikto ma nepresvecil, preto vsetci chvalite svoje, neviem no.. ST nebude mat FUP,lenze sa obavam o rychlost. u nextri zas neobavam o rychlost, ale obavam o FUP. tak neviem  |
oficialne nema FUP ani Slovanet (a to je uz co povedat) ale vyzera to inak
neriskoval by som ziadneho alternativneho operatora
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

Stav:  Založený: 21.11.2004 Príspevky: 1120 Bydlisko: pe3x.sk & lamky.net Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 23:55 Predmet: |
|
|
| no vsak preto idem k st, len docerta, ako som pisal v predchadzajucom prispevku, nevyznam sa v tom webe
|
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 25 Feb 2006, 0:02 Predmet: |
|
|
| no vsak preto idem k st, len docerta, ako som pisal v predchadzajucom prispevku, nevyznam sa v tom webe |
najlepsie ked si zajdes do ST a nechas si to vysvetlit
oni dost tymi cenami zavdzaju
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

Stav:  Založený: 21.11.2004 Príspevky: 1120 Bydlisko: pe3x.sk & lamky.net Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2006, 0:11 Predmet: |
|
|
| okej, tak tam skocim hned ako bude porieseny slownet.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2006, 11:25 Predmet: |
|
|
Tak si teda skoc k ST, len pre porovnanie, to co som tvrdil, ze Nextra je aj tak lepsia.
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
14.15 kB |
| Prezretá: |
190 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
33 kB |
| Prezretá: |
189 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1449 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2006, 12:10 Predmet: |
|
|
Nextra je lepšia ako Telecom,
ale T-Com bude lepší ako Nextra.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

|
Zaslal: 28 Feb 2006, 15:07 Predmet: |
|
|
no na papieri je aj slovanet super.. ale pravda je ina.
dost stahujem, a preto sa obavam o FUP. ked mi 1536 pojde 1000vzdy bude to ok, no ked budem mat 1536 a stiahnutych vela gb a pojde to 500 tak to bude ine. ako nepocul som nic zle na nextru, ale nebudem to riskovat.
btw zajtra mi ho uz vypinaju.. a ASI utekam do ST..
alebo to mozem aj cez net? ako je to najrychlejsie ?
len dpc zas vaham.. ci nextra alebo telecom aaaaa
p4ra kolko stiahnes za mesiac ??
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kobalt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2004 Príspevky: 1821
Zaslal: 28 Feb 2006, 17:54 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Tak si teda skoc k ST, len pre porovnanie, to co som tvrdil, ze Nextra je aj tak lepsia. |
aha cize lepsi je zakonite ten kto je lacnejsi o 5 korun a ma niecio napisane v dakych tabulkach... hmm zaujimave
|
|
| Návrat hore |
|
 |
-TAMY- Expert

Stav:  Založený: 09.02.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Zasnená žiarovka/Bratisla Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2006, 18:09 Predmet: |
|
|
| No, ja si nemyslim, ze Nextra bude "lepsia".. Aj tak ide net po rozvodoch T-Comu, atd a ozaj by boli az tak pip, ze bi vlastnym produktom dali horsie parametre? tym by si poriadne ale poriadne rypali do kseftu.. VZDY jew tam zadrhel,, napr nikde nepisane FUPko, velke pingy, casto sa zvecsujuca agregacia..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

|
Zaslal: 28 Feb 2006, 18:26 Predmet: |
|
|
No takze nakoniec som si dal nextru. mam vsetko doma.
a teraz vam tu opisem presne ako sa v tom oni vyznaju.
pridem tam, poviem co chcem, zacneme vyplnovat. medzi tym sa pytam:
uplatnuju tam nieco ako FUP? - to co je? tak som mu vysvetlil.. - aha nie.
- aku si prajete sluzbu? ja nato: basic, 1000- od 1. 1500 no ale nextra officialne nezvysuje rychlosti. isiel som domov, vytlacil mu to, strcil pred nos. - odkial to mate? ja nato: zive.sk dsl.sk google.com. - aha mate pravdu, bude sa zvysovat, zrejme zabudli informovat na stranke. ja nato: omg.
vyplnim vsetko. tri kope. jednu mi da a povie: to je vsetko. a ja ze, meno, heslo? - meno heslo je tam v zmluve. ( bolo tam iba c~.(cize login) 0 heslo nie. vravim ze heslo tu nieje. - aha moment. a na kusok zdrapu papiera mi napisal meno/heslo. no proste parada ale nestazujem sa, lepsie ako slovanet. len dufam ze budem spokojny. PS: v slovanete som to vyriesil tak, ze "darcek" dvd posielam s5. a zarouter doplatim 2000sk.
- viazanost som si nedal, takze hned ako bude problem idem k ST.
len dosiel som domov asi po 45minutach, skusim sa prihlasit a nejde. povedali mi ze do 20min to ma ist. tak im volam a povedali ze by to malo ist, ak to nepojde, tak to pojde najneskor zajtra rano. cize pekne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1449 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2006, 19:26 Predmet: |
|
|
No takze nakoniec som si dal nextru. mam vsetko doma.
a teraz vam tu opisem presne ako sa v tom oni vyznaju.
pridem tam, poviem co chcem, zacneme vyplnovat. medzi tym sa pytam:
uplatnuju tam nieco ako FUP? - to co je? tak som mu vysvetlil.. - aha nie.
- aku si prajete sluzbu? ja nato: basic, 1000- od 1. 1500 no ale nextra officialne nezvysuje rychlosti. isiel som domov, vytlacil mu to, strcil pred nos. - odkial to mate? ja nato: zive.sk dsl.sk google.com. - aha mate pravdu, bude sa zvysovat, zrejme zabudli informovat na stranke. ja nato: omg.
vyplnim vsetko. tri kope. jednu mi da a povie: to je vsetko. a ja ze, meno, heslo? - meno heslo je tam v zmluve. ( bolo tam iba c~.(cize login) 0 heslo nie. vravim ze heslo tu nieje. - aha moment. a na kusok zdrapu papiera mi napisal meno/heslo. no proste parada ale nestazujem sa, lepsie ako slovanet. len dufam ze budem spokojny. PS: v slovanete som to vyriesil tak, ze "darcek" dvd posielam s5. a zarouter doplatim 2000sk.
- viazanost som si nedal, takze hned ako bude problem idem k ST.
len dosiel som domov asi po 45minutach, skusim sa prihlasit a nejde. povedali mi ze do 20min to ma ist. tak im volam a povedali ze by to malo ist, ak to nepojde, tak to pojde najneskor zajtra rano. cize pekne. |
Vravel som st je lepšie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

|
Zaslal: 28 Feb 2006, 19:49 Predmet: |
|
|
ani by som nepovedal, toto nebola normalna pobocka, to bolo v jednom obchode s PC. takze tak.. sice je to pobocka ale nie normalna..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
IgorM Amateur

Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 21 Bydlisko: Pod mostom...mozno. Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2006, 20:25 Predmet: tak tak |
|
|
pani uvedomte si jednu vec!!!!
akonahle mate T-COM,SLOVANET ,NEXTRU
A STE DOWNLOADER SLAHNU VAM TAKU AGREGACIU ZE SA ZBLAZNITE!!!!
NAPR MATE 512KBPS TAK VAS ZAGREGUJU NA 256KBPS A MENEJ...
DAJU VAS MEDZI STAHOVACOV NEPOJDE VAM DCC+ A O TO VIAC ZE VAM BUDU KAZDE 2HODINY RESETOVAT PRIPOJENIE.
JA SOM V SLOVANETE ZA 3 MESIACE NATAHAL 70GB z coho boli na vetvy
a mal som viazanost na 24 mesiacov !!!!
dostal som sa zo zmluvy tak ze som reklamoval modem ze bol neatestovany na slov siete.
ked mate zmluvu na 24 mesiacov nic vam nepomoze musite cvakat 24mes!!!!
a to pripojku t_com 399sk bez dph + program napr 1000/256mbps
699sk +dph co je podla mna daleko cez 1000sk.
mam wifi 760kbps super poskytovatela a som happy !!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
-TAMY- Expert

Stav:  Založený: 09.02.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Zasnená žiarovka/Bratisla Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2006, 20:38 Predmet: |
|
|
Ja taham mesacne cez 50GB a niesom v zioadnej skupine.. stale idem naplne.. Cize asi tak.. a to mam ST..
EDIT: mozem aj dokazat moje tvrdenia, aj ked teraz uz taham pomenej (okolo 30GB mesacne)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

|
Zaslal: 28 Feb 2006, 20:39 Predmet: |
|
|
fuha, tak ty si iny.
respect
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|