Nezelane rodicovstvo
mam taky pocit ze polovica z tych co tu napisu este stale prdia do plienok a mlieko im tecie po brade... jasne ze taketo deticky co k zenskej ani len neprivonali sa nemozu zamyslat nad niecim takym ako je dieta a tvrdit ze ten kto sa nevie o dieta postarat je neschopny alebo lenivy to co je za somarina? No nie kazdy moze byt hned guvernerom NBS a robotu tiez nenajdes hned ako si zmyslis...
Inym slovom: Uvedomte si, "deti", ze mat dieta nieje zalezitost dvoch, troch dni, dvoch, troch tyzdnov, ba dokonca ani dvoch, troch rokov.
Je to, dovolim si povedat, zavazok na cely zivot (aspon by som si to tak zelal). Ked tu vidim take prispevky typu: "...nakopat ju do brucha", "...ja by som hned zdrhol...", "...mne sa to nemoze stat..." etc., tak usudzujem, ze si hore vyssie napisane asi neuvedomujete. Stalo sa co sa stalo a urcite treba situaciu riesit. Dieta sa na svet samo nepitalo. Ono za to nemoze, ze bolo "zamiesene"
. Nevstupujem nikomu do dvedomia, len vyjadrujem svoj nazor. 
Je to, dovolim si povedat, zavazok na cely zivot (aspon by som si to tak zelal). Ked tu vidim take prispevky typu: "...nakopat ju do brucha", "...ja by som hned zdrhol...", "...mne sa to nemoze stat..." etc., tak usudzujem, ze si hore vyssie napisane asi neuvedomujete. Stalo sa co sa stalo a urcite treba situaciu riesit. Dieta sa na svet samo nepitalo. Ono za to nemoze, ze bolo "zamiesene"
tak taketo daco si nechcem radsej ani predstavit, ale keby sa to nahodou stalo, tak by som si zo zaciatku asi buchal hlavu a potom by som sa zacal snazit, by sa malemu/malej dobre darilo aby malo dobry zivot. urcite by som ho neodcudzoval, ved to je moje a treba sa tomu venovat.
priatelka by urcite nesla na potrat, takze by sme to spolocne dako vydrzali aj keby sme uz neskor neboli spolu
priatelka by urcite nesla na potrat, takze by sme to spolocne dako vydrzali aj keby sme uz neskor neboli spolu
-
kurenadvore
Medium Expert
vytrhnute z kontextu, ale aj tak-- asi?Holubar napísal:cakam dieta so zenou, ktoru mam asi rad
aha,celkom fajn zabavka, hovädo. trepes, ale fakt nechutne. prajem ti skoru kastraciu, ked si taky kanec(bulo)Spoil napísal:no par krat sa mi uz stalo ze nahodou otehotnela, ale tak nastastie peniaze su, takze som zaplatil potrat
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
taketo otazky milujem a hlavne som ich miloval od rodicov. Co by si robil KEBY? NEVIEM - nestalo sa to, ak by sa nieco take stalo, potom by som to riesil! A to teraz neodpovedam namiesto neho, iba poukazujem na to ze otazka "Co by si robil keby....?" je druha najstupidnejsia aka existuje hned po "Ty uz si tu?" ("Nie, niesom")drakeman napísal:a co by si robil keby nemas prachy ?
ano uz som tu.t0m4s3 napísal:taketo otazky milujem a hlavne som ich miloval od rodicov. Co by si robil KEBY? NEVIEM - nestalo sa to, ak by sa nieco take stalo, potom by som to riesil! A to teraz neodpovedam namiesto neho, iba poukazujem na to ze otazka "Co by si robil keby....?" je druha najstupidnejsia aka existuje hned po "Ty uz si tu?" ("Nie, niesom")
aj ked to je blba otazka, nemozes ju len tak zanedbat. stale tu ostane aj ked ju nemusis v riesit. ale mal by si mat nad nou aspon aky taky nadhlad co by si asi robil keby
-
t0m4s3
Admin
uz som takyto problem raz riesil. Mam peniaze na potrat a tiez mi priatelka neraz polozila otazku CO BY SOM ROBIL. A povedal som jej presne to site co tebe v predchadzajucom poste: "NEVIEM.... atd.." Nastastie som takuto situaciu riesit nemusel, takze stale neviem co by keby...drakeman napísal:ano uz som tu.
aj ked to je blba otazka, nemozes ju len tak zanedbat. stale tu ostane aj ked ju nemusis v riesit. ale mal by si mat nad nou aspon aky taky nadhlad co by si asi robil keby
-
Vesper
Professional
vies ale niekedy je lepsie zamysliez sa CO KEBY lebo vsetko sa ti raz moze prihodit a ked na to nebudes pripraveny a az vtedy si povies ''do riti co teraz'' tak to bude neskoro... a prave preto by sme mali aspon tak trochu riesit otazky tohto typu...t0m4s3 napísal:uz som takyto problem raz riesil. Mam peniaze na potrat a tiez mi priatelka neraz polozila otazku CO BY SOM ROBIL. A povedal som jej presne to site co tebe v predchadzajucom poste: "NEVIEM.... atd.." Nastastie som takuto situaciu riesit nemusel, takze stale neviem co by keby...
nikdy nie je nesko. teraz si povies jedno riesenie co by si robil, ale ked sa ti to stane urobis to uplne inak.Vesper napísal:vies ale niekedy je lepsie zamysliez sa CO KEBY lebo vsetko sa ti raz moze prihodit a ked na to nebudes pripraveny a az vtedy si povies ''do riti co teraz'' tak to bude neskoro... a prave preto by sme mali aspon tak trochu riesit otazky tohto typu...
-
Vesper
Professional
ale na druhej strane sa ti moze stat ze nebudes na nic nezvycajne pripraveny a zrazu to prijde a ty uplne spanikaris a budes robit nejake dolezite rozhodnutie narychlo a v strese... niektore veci proste treba mat premyslene a niektore cloveka napanu az ked to pridedrakeman napísal:nikdy nie je nesko. teraz si povies jedno riesenie co by si robil, ale ked sa ti to stane urobis to uplne inak.