|
|
|
| Autor |
Správa |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 20:13 Predmet: NHL 07 |
|
|
Fifa 07 i NHL 07 kompletně v češtině!
Populární série Fifa 07 i NHL 07 od EA Sports budou mít kompletní komentáře všech zápasů v češtině!
Dabingu se ujali ti nejpovolanější: Jaromír Bosák s Petrem Svěceným pro Fifu a Petr Vichnar s Robertem Zárubou pro NHL. Hry vychází po prázdninách.
Jak by řekl populární sportovní komentátor Míra Bosák: „Tak to si nechám líbit!“ Právě Jaromír Bosák spolu s Petrem Svěceným se totiž pustili do dabingu oblíbené Fify od EA Sports a ta letošní, Fifa 07, tak bude v kompletní české lokalizaci! A kolik povedených sportovních her je k mání s úplným českým komentářem? „Mám pocit, že jich nebude víc, než prstů na ruce zasloužilého lesního dělníka po třiceti letech práce s pilami všeho druhu,“ řekl by Míra Bosák a my můžeme jen dodat, že tou druhou je NHL 07, další z řady populárních her od EA Sports, kde se mikrofonu chopily další hvězdy komentátorského nebe, Robert Záruba a Petr Vichnar!
Úúúúúúú, to byl pane zákrok!
Tak ten bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé ženy!
Všichni komentátoři měli při dabingu řady momentů v obou hrách velmi volnou ruku a můžete se tak těšit na proslavené i zcela nové hlášky, které posunou herní zážitek do jiné dimenze. Nikde jinde nezažijete tak věrný pocit, že stojíte na hřišti ve finále Ligy mistrů nebo Stanley Cupu! Teď už je to jen na vás, jestli se potvrdí Bosákovo „stadionem zní brazilská samba, zatímco pruský marš se ztrácí někde v dáli“, „a ve vzduchu zavoněla sádra po zákroku Zagorakise“ nebo „tenhle zákrok se musí pískat, ať už se hraje zápas Real Madrid – AS Řím nebo Humpolec – Pelhřimov“ či „to mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou“.
Ještě nikdy nikdo nenabídl českému sportovnímu fanouškovi tak kompletní zábavu!
Fifa 07 i NHL 07 přijdou na český trh už po prázdninách.
Co nato vravite? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 20:32 Predmet: |
|
|
Supa dupa uz sa neviem dockat urcite to bude fun a bude sa na com smiat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 399
Zaslal: 14 Jún 2006, 20:58 Predmet: |
|
|
velmi rad hram sportove hry najmä nhl-ko uz sa na to tesim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 626 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 21:17 Predmet: |
|
|
hurraaa presedim pri tom vela casu..... bude za sranda |
|
| Návrat hore |
|
 |
pr3dator Medium Expert

Stav:  Založený: 21.04.2006 Príspevky: 125
Zaslal: 14 Jún 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
| no pozrime sa mozno prva nhl/fifa ktoru si naozaj budem chciet zahrat |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3859 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 9:00 Predmet: |
|
|
| no to bude asi fakt docela nářez. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dood Amateur

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 22
Zaslal: 15 Jún 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
| no uvidime ako EA vyriesi AI, ktore sa mi zda pri NHL 06 ako u debilkov..nechame sa prekvapit a po grafickej stranke si myslim ze to zas posunu krokom vpred. |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1000
Zaslal: 15 Jún 2006, 14:25 Predmet: |
|
|
| uz sa na to tesim urcite to bude super |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13825 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 19:08 Predmet: |
|
|
To komentovanie po case urcite omrzi, zda sa mi rozdiel pocuvat nieco 300x v anglictine a pocut to v cestine. Anglicky kometnar ma aspon nieco do seba, ak vsak bude cesky taky nudny, ako byva komentovanie v TV, tak dakujem, radsej budem hrat eng verziu hry.
Niekde som cital, ze hra by sa mala opat o nieco kusok posunut k simulacii, tak uvidime. NHL 2006 je sice dobra, hravam to s kamaratom po nete, avsak niektore momenty ma vedia rozculit, ako je napriklad neodpiskanie viditelneho offside, hracovi padne prilba a hra dalej, opakovane zakroky brankara a to prevazne lahnutie na zem a neuveritelne zakroky zo zeme... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 19:13 Predmet: |
|
|
Sam som zvedavy ako to vyznie, pretoze mna kedysi pritahoval ten anglicky komentar, ktory sa nikde inde nedal pocut, ale mohli by viac popracovat na zvukoch a fandeni divakov, mne sa zda, ze nejlepsi divaci boli na nhl 98  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1853 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2006, 19:47 Predmet: |
|
|
| ja sa hlavne tesim aby to bolo aspon take super ako NHL2004 a nechapem preco boli hokejove karticky len v NHL2002, to bolo dost super take zbieranie.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pauliess Medium Expert

Stav:  Založený: 13.11.2004 Príspevky: 111 Bydlisko: Ba Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 7:16 Predmet: |
|
|
Vie niekto oficiálny dátum vydanie NHL 07 a FIFy 07 ?
Btw: najviac ma sralo na týchto novších NHLkách "magnetické" hokejky: puk už bol za brankárom, prikorčuloval hráč, strčil hokejku cez brankára a puk mu tam sám prišiel.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 504
Zaslal: 16 Jún 2006, 9:57 Predmet: |
|
|
| Pauliess napísal: |
Vie niekto oficiálny dátum vydanie NHL 07 a FIFy 07 ?
Btw: najviac ma sralo na týchto novších NHLkách "magnetické" hokejky: puk už bol za brankárom, prikorčuloval hráč, strčil hokejku cez brankára a puk mu tam sám prišiel.  |
nhl okolo 14 septembra a fifa asi dva tyzdne potom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1309
Zaslal: 16 Jún 2006, 11:15 Predmet: |
|
|
hm som zvedavy co z toho bude... dufam, ze pomakaju na AI  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rochedo Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 501
Zaslal: 16 Jún 2006, 11:48 Predmet: |
|
|
verim, ze to nedaju iba na PC verziu, ale aj na PS2  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|