NHL 09
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne to ide na GF 6600 takze chyba bude asi v drajvroch sak grafika sa nemenila...Jameshet napísal:neviete preco mi nhl 09 seka na tomto pc?Amd 5200+,2GB ram,GeForce 9800GT
inak mam pocit ze brankari su trocha lepsi, je to asi tym ze hraci maju nizsi overall, mam pocit ze takto mala vyzerat 08 a nie 09....inak je to uplne to iste este rusku ligu dohnojili mali uz tam dat khl....
to be a pro moze byt dobre ale ta kamera je ko.otska, rovnako ako natvrdo nastavene Z...
tak ja pocitam ze mi to pojde v pohodeHossa1881 napísal:mne to ide na GF 6600 takze chyba bude asi v drajvroch sak grafika sa nemenila...
inak mam pocit ze brankari su trocha lepsi, je to asi tym ze hraci maju nizsi overall, mam pocit ze takto mala vyzerat 08 a nie 09....inak je to uplne to iste este rusku ligu dohnojili mali uz tam dat khl....
to be a pro moze byt dobre ale ta kamera je ko.otska, rovnako ako natvrdo nastavene Z...
tak uz som to zistil.. samozrejme EA to zase pre PC verziu uplne oflaklo.. vobec to nie je tak ako to pisu recenzie.. co ma dost skalamalo.. namiesto mojich ocakavani mozem hrat iba NHL (nezacinas v AHL ) , neda sa zvolit brankar, a v pripade ze tvoj hrac sedi na lavicke hras za niekoho ineho..nechapem preco sa to nemohlo spravit rovnako pre PC ako pre PS3 alebo XBOX..nestiham sa divit, ale po poslednych skusenostiach s EA ma to uz neprekvapuje..takze uplne sklamanie..
pozrite si tento web kto by mal z nudy zaujem si zahrat nech sa kludne ozve
Kód: Vybrať všetko
http://nhl09-online.wz.cz/-
englandfans
Novice