pravidla možnosti - nastavenie - nastavenie hry a to prvé by to malo byť. - nie som si teraz istý.tm_a.s. napísal:to nikto neviete, čo mám s tou rýchlosťou v hre?
NHL 09
-
Michaelo105
Light Professional
online liga
Kód: Vybrať všetko
http://nhl2009-o2extraliga.wz.cz/Rychlost NHL
JJ, aj ja mam podobny problem, avsak nie je to grafikou ale procesorom, pretoze to robi iba ludom, co maju AMD procesory, skusal som i v spravcovi uloh nastavit afinity na jedno jadro, ale nepomaha, pls poradte, ide mi to sialene rychlo cele NHLtm_a.s. napísal:hej lenže to môžem meniť ako chcem aj tak sa rýchlosť nezmení...
-
gattuso1327
Medium Expert
pomoc
Mám taký problém, nainstaluval som si do hry rosters, a nede mi spustit hra, a ani odinstalovat rosters, ked som preinstaloval hru nic sa nestalo, pls pomoooc 
Tak tato situacia je viac nez "potesitelna", ako wide screen tu mame uz hodne dlho, ale easports si to dako nevsimol stale. Ono som to ale skusil aj hrat, no nejake zmeny, ze by som tam postrehol. Cesky komentar je rovnako debilny ako z 2008, asi preto, ze je ten isty, aspon sa mi tak vidi. Zmeny tam vnimam skor takeho estetickeho charakteru, takze neviem no, ci je to daky posun vpred. A tym widescreenom to zabilii uz uplne. Inak, co sa tyka toho patchu, tak doma mi to bolo aj tak figu platne, rozlisenie 1680x1050 ani ten patch nepodporoval, tak som zvedavy, ci bude aspon 1440x900. Kazdopadne dakujem za info.hojko napísal:pato83: Vidis dobre, nepodporuje, ved na co by aj malo. Treba si zvyknut na natiahnutu obrazovkuPatch co bol na verziu 2008 mi nefungoval, ale urcite bude aj na 2009, len je otazne, ze ci to je funkcne.
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 15:52 )
Toto by som rad vedel, ako si na taku sprostost prisiel, ze AMD iba. Mam C2D a robi to iste, bezohladu na nastavenie afinity, ci cohokolvek ineho.da_Doki napísal:JJ, aj ja mam podobny problem, avsak nie je to grafikou ale procesorom, pretoze to robi iba ludom, co maju AMD procesory, skusal som i v spravcovi uloh nastavit afinity na jedno jadro, ale nepomaha, pls poradte, ide mi to sialene rychlo cele NHL
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 23:02 )
Takze zatial minusy, bugy, co som spozoroval:
1. Sekanie, neriesi to ani nastavenie afinity, C2D
2. Kde mam moznost nastavit widescreen ????
3. Mam nakonfigurovanu klavesnicu a ulozene to je, no po spusteni mi ju nenaicita a v hre nefunguje moje nastavenie. Riesenie je nasledovne, po kazdom novom spusteni NHL musim ist do nastaveni klavesnice, je jedno ci tesne pred hrou alebo v hlavnom menu, nic nemenit, len si to nechat zobrazit, odist odtial a moze sa hrat. Zaujimave.
-
afinogenov61_sn
Novice
- Kontaktovať používateľa:
"...
Hojko napísal:
pato83: Vidis dobre, nepodporuje, ved na co by aj malo. Treba si zvyknut na natiahnutu obrazovku Patch co bol na verziu 2008 mi nefungoval, ale urcite bude aj na 2009, len je otazne, ze ci to je funkcne.
Tak tato situacia je viac nez "potesitelna", ako wide screen tu mame uz hodne dlho, ale easports si to dako nevsimol stale. Ono som to ale skusil aj hrat, no nejake zmeny, ze by som tam postrehol. Cesky komentar je rovnako debilny ako z 2008, asi preto, ze je ten isty, aspon sa mi tak vidi. Zmeny tam vnimam skor takeho estetickeho charakteru, takze neviem no, ci je to daky posun vpred. A tym widescreenom to zabilii uz uplne. Inak, co sa tyka toho patchu, tak doma mi to bolo aj tak figu platne, rozlisenie 1680x1050 ani ten patch nepodporoval, tak som zvedavy, ci bude aspon 1440x900. Kazdopadne dakujem za info.
da_Doki napísal:
JJ, aj ja mam podobny problem, avsak nie je to grafikou ale procesorom, pretoze to robi iba ludom, co maju AMD procesory, skusal som i v spravcovi uloh nastavit afinity na jedno jadro, ale nepomaha, pls poradte, ide mi to sialene rychlo cele NHL
Toto by som rad vedel, ako si na taku sprostost prisiel, ze AMD iba. Mam C2D a robi to iste, bezohladu na nastavenie afinity, ci cohokolvek ineho.
3. Mam nakonfigurovanu klavesnicu a ulozene to je, no po spusteni mi ju nenaicita a v hre nefunguje moje nastavenie. Riesenie je nasledovne, po kazdom novom spusteni NHL musim ist do nastaveni klavesnice, je jedno ci tesne pred hrou alebo v hlavnom menu, nic nemenit, len si to nechat zobrazit, odist odtial a moze sa hrat. Zaujimave.
..." - citované (prapáčte za túto formu odpovede, ale v danej chvíli mi to inak nešlo)
Pato84, je velmi zaujimave, ako sa ty do toho vyznas, po prve, patch na widescreen je uz davno, len slovenski uzivatelia sa najprv musia poohliadnut po strankach pisanych po anglicky (avsak zatial len do 1440*900)
Po 2. Ja hovorim o sialenej rychlosti a nie o tvojom sekani hry, to znamena, ze mi tu prosim ta nepis taketo prispevky, ze ja mam Core2D a seka mi to, pretoze to nie je problem procesora u teba, podobne utility ako core adjuster a ine veci tento problem riesili len scasti pokial sa k tomu pridala i kompatibilita programu (NHL09) na WIN98, ale hra stratila absolutne tempo, az vtedy zacala sekat (mozno je i toto u teba), dalej a co je zarazajuce je fakt, ze tento problem scasti riesi aj opravne KB Visty, ale zas len scasti, teda ak to zhrniem, nic nie je na 100% a vsetko sa casom pos... a teda NHL stale ide tak problematicky ako ide a to vdaka odbornikom z EA, ktorym sa vobec neuracilo zmenit engine za tych par rokov
A mimochodom tento problem naozaj jestvuje len u pouzivatelov AMD procesorov, zatial (ajked sa chlapci v AMD snazia vymyslat rozne utility, ale nepomaha)
Hojko napísal:
pato83: Vidis dobre, nepodporuje, ved na co by aj malo. Treba si zvyknut na natiahnutu obrazovku Patch co bol na verziu 2008 mi nefungoval, ale urcite bude aj na 2009, len je otazne, ze ci to je funkcne.
Tak tato situacia je viac nez "potesitelna", ako wide screen tu mame uz hodne dlho, ale easports si to dako nevsimol stale. Ono som to ale skusil aj hrat, no nejake zmeny, ze by som tam postrehol. Cesky komentar je rovnako debilny ako z 2008, asi preto, ze je ten isty, aspon sa mi tak vidi. Zmeny tam vnimam skor takeho estetickeho charakteru, takze neviem no, ci je to daky posun vpred. A tym widescreenom to zabilii uz uplne. Inak, co sa tyka toho patchu, tak doma mi to bolo aj tak figu platne, rozlisenie 1680x1050 ani ten patch nepodporoval, tak som zvedavy, ci bude aspon 1440x900. Kazdopadne dakujem za info.
da_Doki napísal:
JJ, aj ja mam podobny problem, avsak nie je to grafikou ale procesorom, pretoze to robi iba ludom, co maju AMD procesory, skusal som i v spravcovi uloh nastavit afinity na jedno jadro, ale nepomaha, pls poradte, ide mi to sialene rychlo cele NHL
Toto by som rad vedel, ako si na taku sprostost prisiel, ze AMD iba. Mam C2D a robi to iste, bezohladu na nastavenie afinity, ci cohokolvek ineho.
..." - citované (prapáčte za túto formu odpovede, ale v danej chvíli mi to inak nešlo)
Pato84, je velmi zaujimave, ako sa ty do toho vyznas, po prve, patch na widescreen je uz davno, len slovenski uzivatelia sa najprv musia poohliadnut po strankach pisanych po anglicky (avsak zatial len do 1440*900)
Po 2. Ja hovorim o sialenej rychlosti a nie o tvojom sekani hry, to znamena, ze mi tu prosim ta nepis taketo prispevky, ze ja mam Core2D a seka mi to, pretoze to nie je problem procesora u teba, podobne utility ako core adjuster a ine veci tento problem riesili len scasti pokial sa k tomu pridala i kompatibilita programu (NHL09) na WIN98, ale hra stratila absolutne tempo, az vtedy zacala sekat (mozno je i toto u teba), dalej a co je zarazajuce je fakt, ze tento problem scasti riesi aj opravne KB Visty, ale zas len scasti, teda ak to zhrniem, nic nie je na 100% a vsetko sa casom pos... a teda NHL stale ide tak problematicky ako ide a to vdaka odbornikom z EA, ktorym sa vobec neuracilo zmenit engine za tych par rokov
A mimochodom tento problem naozaj jestvuje len u pouzivatelov AMD procesorov, zatial (ajked sa chlapci v AMD snazia vymyslat rozne utility, ale nepomaha)
nhl 2009 problem
caute neviete preco ked niekedy spustim nhl, tak v zapase je vsetko strasne zrychlene ? ked restratnem komp tak uz to bezi normalne, ale po nejakom case ked to opet spustim tak zas zrychlene, online hra ide v pohode...dik
Sa Ti celkovo zvýši rýchlosť hry? To je zaujímavé, ak sa Ti to stane, skús si pozrieť v nastaveniach hry, či nemáš zvýšený "Game Speed". Možno je to tiež problém ovládačov, ale skôr sa Ti asi nejakým čudným spôsobom zvyšuje "Speed" hry - možno podobný problém ako pri nastaveniach ovládania, ktoré sa mení po každom zápase na pôvodné...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kedze naposledy som hraval NHL 06..tak s touto 09kou som spokojny
Kus ma stve veru ten widescreen ale co uz s tym a taktiez vzdy pri zapnuti musim ist do Keyboard Configuration a spat, lebo inak mi v hre ostavaju defaultne nastavenia ovladania
Inak roster som nasiel slusny a funkcny z noveho roka 2009..co ma taktiez potesilo..
Inak roster som nasiel slusny a funkcny z noveho roka 2009..co ma taktiez potesilo..
-
mirak2
Hardcore addict
pilifo: jednoducho ze na ten klaves je napevno dany Cancel shot...chod na cznhl.com a si stiahni keyboard redefiner...
pre mna sprava roka zatialcznhl.com napísal:Take 2 předběžně oznámilo, že po úspěšném: NBA 2K9 - ,,nejlepší basket konečně na PC,, vyjde také NHL 2K10 pro PC verzi !
Hra by měla vyjít do konce října 2009.
S tym ovladanim to robi aj mne.Chyba v hreSoviet napísal:Kedze naposledy som hraval NHL 06..tak s touto 09kou som spokojnyKus ma stve veru ten widescreen ale co uz s tym a taktiez vzdy pri zapnuti musim ist do Keyboard Configuration a spat, lebo inak mi v hre ostavaju defaultne nastavenia ovladania
![]()