NHL 2K10 vyvíjí stejně jako vloni Visual Concepts (resp. 2K Marin) a vyjde v říjnu 2009 pro Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2. Podle mnoha dřívějších zpráv to mělo být také na PC, ale tisková zpráva toto nereflektovala, PC platformu neuvádí ani zahraniční weby, a co více - na oficiálním diskusním fóru nedávno existenci PC verze popřeli samotní tvůrci, i když je zvláštní, že toto vlákno tam je již nyní smazané. tak asi ozaj nebude ani mi to nejak nevadi lebo urcite by to bolo na urovni nhl od ea lebo,tieto simulatory sportove sa viac zdokonaluju pre konzoly
caute, mam problem s joypadom, mam windows vistu a ked zapnem nhl09, tak to vypada akoby som mal stlacenu sipku hore, ale nemam, ked sa mi podarilo akosi spustit zapas, tak to bolo normalne, ale hned ako dam pauzu alebo som v menu, tak to zacne ist hore, na inych hrach mi to nerobi,
vie mi niekto poradit?
caute,
mam taky problem, mam windows vista, a ked nainstalujem nhl vsetko ide ok, ale ked si tam dam ten in game roster, tak je to v <>, jednoducho uz hru nespustim, len ked si zobrazim procesy a vypnem proces regsvr32.exe (Microsoft(C) Register Server) tak sa hra zacne spustat ale padne a vyskoci chyba a ci chcem poslat sravu a ladit a pod.
ked dam nazad ten ea roster opet hra nejde spusti ale ak vypnem ten proces uz to ide v poho
neviete mi s tym pomoct ?
dakujem
môžte mi niekto poraditť ako mám ja ako obranca odstaviť od puku útočiaceho súperovho hráča? Neviem, či som už úplne klavý, ale nech robím čo chcem tak furt má puk. Čo používate vy?
Potrebujem help..
Snazim sa rozchodit s kamosom NHL 09 cez hamachi, avsak pri vytvoreni siete, pripijeni, spusteni NHL, stale v NHL pise moju IPcku 192.x.x.x miesto tej hamachi 5.x.x.x
Neviete kde moze byt problem?
Caute, neviem co vsetko sa tu uz spominalo, ale trafil som na bug. Vzdy ked hram dynastiu, tak v nejakej 2-3 sezone ked idem trejdovat tak mi pri niektorom teame zamrzne a vyhodi ma z hry. To by som ozelel, obchodovat sa da so zvysnymi 28 teamami lenze postupne sa interval zvysi a to uz je pekne na nervy, hra nema potom vela... A zas hrat zakazdym len 2 sezony,dakujem pekne, zacinat vzdy odznovu ked si konecne vyskladam team :-/