Oni Americania maju dost problem so sklonovanim...to maju o starost menejPaul napísal:US či CZ ?
Btw: vraj na tom CZ dabingu popracovali, aj keď veľa šancí na úspech oproti US mu nedávam.
NHL 2008
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na EA fore som cital ze dnes alebo zajtra to bude
ja som hrozne zvedavy ale uz by to mohlo byt 
EDIT:12.9. tak som nasiel uz torrent na X360 verziu dufam ze PC tu bude este dnes...
EDIT2:12.9. tak som teraz nasiel jednu info v US EA shope pre PC verziu takze zajtra to uz dufam bude
EDIT:12.9. tak som nasiel uz torrent na X360 verziu dufam ze PC tu bude este dnes...
EDIT2:12.9. tak som teraz nasiel jednu info v US EA shope pre PC verziu
Kód: Vybrať všetko
Release Date: Buy now for shipping by 09/13/2007Re: re
To neviem, ale pre predchádzajúce NHL si si mohol stiahnuť dresy spravené komunitou napr. tu:Monako2 napísal:neviete ake budu dresy reprezentacii? lebo tie predchodzie zo statnymi znakmi boli onicom a tak som to ani moc nehral
Kód: Vybrať všetko
http://addons.slovaknhl.sk/Mám, a musím povedať že som sklamaný, aj keď som asi moc nového očakávať nemohol. Animácie rovnaké ako na 07, grafika sa nezlepšila vôbec, dokonca mi niektoré textúry prídu horšie ako na 07...ale aj napriek tomuto je to stále zábava.matko888 napísal:mas to uz? ja to taham. ked hej ako sa ti to paci?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na prvy pohlad sklamanie. Animacka a uvod stale rovnaky, nic nove. Nastavil som si obtiaznost, pridal 2 policka na gamespeed a nastavil rozlisenie 1024x768, kedze rozlisenie pre wide screeny samozrejme chyba. Uz nejake tie dva roky sa bezne vyskytuju sirokouhle LCD a v EA to nevedia pochopit, aby umoznili aj hracom s takymito LCD si hru vychutnat. Minuly rok spravili prepinanie hraca a nahravku samostatne, dnes to je uz spat, hodil som to na klavecu C, kedze od roku 1997 hravam vzdy s rovnakym nastavenim. Co ma zarazilo je, ze tlacitko Z nie je mozne pouzit pre blafaky a vypichovanie puku. Takze pre mna opat pokazili nastavenie, ako pred rokom s nahravkami, ten rok s blafakmi.
Pustil som zapas, vsetko som odklikal, zacalo sa uvodne buly. A co nevidim? Sekanie ako hovado, pritom mam C2D E4500, 2GB RAM, nVidiu 7900GT, WinXP SP2 s poslednymi ovladacmi. Rozlisenie som mal 1024x768 s klasickym nastavenim, to je vsetko na max, tak ako mi to hra ponukla. Miesto toho som si uzil neskutocnych asi 25 FPS. Po par minutach som to musel vypnut a znizit detaily. Detaily hracov som stiahol asi o dve ci tri policka, arenu (stadion) o styri policka. A nic. Skoro rovnake. V EA si z nas robia srandu, neviem co za HW potom musim mat, aby som si zahral hru, ktora ma takmer totoznu grafiku s hrou NHL 2006.
Neskor sa pohram s nastavenim grafiky a budem dufat v skory keymodifier program, aby som si mohol nastavit klavesy ako chcem.
Pustil som zapas, vsetko som odklikal, zacalo sa uvodne buly. A co nevidim? Sekanie ako hovado, pritom mam C2D E4500, 2GB RAM, nVidiu 7900GT, WinXP SP2 s poslednymi ovladacmi. Rozlisenie som mal 1024x768 s klasickym nastavenim, to je vsetko na max, tak ako mi to hra ponukla. Miesto toho som si uzil neskutocnych asi 25 FPS. Po par minutach som to musel vypnut a znizit detaily. Detaily hracov som stiahol asi o dve ci tri policka, arenu (stadion) o styri policka. A nic. Skoro rovnake. V EA si z nas robia srandu, neviem co za HW potom musim mat, aby som si zahral hru, ktora ma takmer totoznu grafiku s hrou NHL 2006.
Neskor sa pohram s nastavenim grafiky a budem dufat v skory keymodifier program, aby som si mohol nastavit klavesy ako chcem.