NHL 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No snazil som sa odohrat zapas, ale pri takom poste FPS to nejde. Pozeral som sa po nete a viacej ludi ma rovnaky problem, ten sa vyskytuje pri grafikach nVidie, takze by to snad mohli vylepsit ovladace, pripadne patch na hru. Hlavne nech je to cim skor.

Mam za sebou asi tak tretinu a vyzera to zaujimavo, rozhodne lepsie ako
2007, avsak to co sa nezmenilo uz treti rok su animacky. Tie su uplne rovnake, vid. pohlad na striedacku..., mozno aj nieco nove pridali, ale nemal som este tu moznost zaznamenat to. Aj tak ma tie animacky netrapia, pretoze mi skor vadia a tak ich rychlo odklepavam.

Menu prakticky rovnake, len do noveho designu, takze ziadny krok spat pre lepsiu upravu, aj tak treba pouzivat pri ovladani tlacitko backspace, pretoze pri kliknuti na sipku som uz dva krat po sebe omylom vypol hru.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Teraz som cital ze to nieje super ale ked saclovek pohra s nastavenim+nastavi full skill stick tak je to sranda :shock: je tam taka moznost zapnut full skill stick??Lebo to este nemam a na to som sa tesil najviac :D
Rad by som to skusil ale zatial som stiahol len 60% a este to bude tahat 2hodky....tak zajtra skusim bodaj by to bolo ako na x360 aspon nieco dobre
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neviem, najdi to a napis, zapojim gamepad a skusim ten skill stick.
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

a co to je skill stick.?? :shock:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Hojko ako vidis sancu ze by mi to islo na 7300go, 2 gb ram, 1,86 Core duo?
thx
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Romanko napísal:a co to je skill stick.?? :shock:
mas gamepad tak pravou packou(analogom)ovladas hokejku....celkom slusna vec aspon na x360 :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hezo napísal:Hojko ako vidis sancu ze by mi to islo na 7300go, 2 gb ram, 1,86 Core duo?
thx
Minimálna konfigurácia :

Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1300MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 2.80GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta nVidia GeForce 3 a vyššia (GeForce 4MX nie je podporována) alebo Ati Radeon 9000 a vyššia.

to mozno len hojko ma nejaku smolu :?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:Minimálna konfigurácia :

Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1300MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 2.80GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta nVidia GeForce 3 a vyššia (GeForce 4MX nie je podporována) alebo Ati Radeon 9000 a vyššia.

to mozno len hojko ma nejaku smolu :?
nie len hojko som cital ze ma viacej ludi s tym problem ale iba na nvidii :D takze cakat na nove drivere or patche
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

tom.tom11 napísal:nie len hojko som cital ze ma viacej ludi s tym problem ale iba na nvidii :D takze cakat na nove drivere or patche
Paulovi to slape na 7600GT super ako pisal.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vyborne zacinam stahovat, na mojom Athlone 2200+, 512 RAM a ATI Radeon 9200 128 mb to pobezi ako po masle, pokial sa nezmenila grafika z minulych rokov, pokial ano, tak uz to nebude maslo :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

proste je to zle doladene (optimalizovane pre urcite karty...) o chvilu sa najde patch alebo budu ovladace ktore tuto chybu vyladia
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

Podla mna je to uplne to iste ako 07 len zmenene menu grafika uplne ta ista aj animacie a ta vylepsena hratelnost nic moc. Staci vam ked mate 07 nemusite 08 ani stahovat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

O problemoch s grafikou sa pise tu: http://www.cznhl.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=2969
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

branoo8:Nhl 08 sa lepsie hra jak 07 takze to nemas to iste :wink:
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Caute hral som okolo 15 zapasov a mozem povedat ze opet je lahko dat gol v kazdom zapase som dal minimalne 6 golov takze s pocitacom ma to prestolo bavit tak kto chce zahrat cez ip tak podte na hamachi
siet:nhlsk08
heslo:nhlsk08

Inak oproti nhl07 sa zmenilo ovladanie na ktore si musim opet zvykat a grafika sa mi zda lepsia, pribudli nejake veci v hre co ma prijemne prekvapili(napr. prepadnutie cez brankara)
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

dudo20 napísal:
Inak oproti nhl07 sa zmenilo ovladanie na ktore si musim opet zvykat a grafika sa mi zda lepsia, pribudli nejake veci v hre co ma prijemne prekvapili(napr. prepadnutie cez brankara)
no veru
vidno ze na tom rok tvrdo makali chlapci od EA
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

animacky sa nezmenili ale to nieje na skodu pretoze to po case aj tak kazdy "rusi" pohyby pocas hry aj grafika sa mi zda zlepsena, taka ostrejsia fyzika puku sa zda trosku lepsia, vobec nieje prilepeny na hokejke zaujimavostou je prepadnutie cez brankara, co sa tyka ovladania sa to vratilo k starym nhl len som neprisiel na to cim sa klaci alebo hadze asi tam uz nieje to hodenie "sipky" za ucelom vypichnutia puku, brankarov az tak hodnotit nemozem tolko som este nenahral ale sa mi zda ze aj tu by mohol byt aspon krocik v pred, blafaky sa nedaju tak suverejne premienat ako v 07, co sa tyka supisiek tak tie sa mi zdaju trocha starsie a k hojkovi: mam gf6600 a na plne detaily na 1024x768 bez problemov skusal som aj to 1280 a tiez nebol problem.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

ta ja neviem mne sa zda ta grafika skoro rovnaka ...dost soda som myslel ze to bude lepsie
a ked vytvaram hraca davam meno atd... a tak je vyska hmotnost ale akosi sa nemozem dostat dalej nemam tam tu sipku pre pokracovanie ani enterom sa neda vam to ide?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Hossa1881: Uz som cital na nete, ze by to mohlo byt sposobene dvojjadrovym procesorom a nVidia kartami. Uvidim co sa o tom este popise, pockam par dni a snad sa objavi patch alebo nove ovladace.
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

nebel napísal:ta ja neviem mne sa zda ta grafika skoro rovnaka ...dost soda som myslel ze to bude lepsie
a ked vytvaram hraca davam meno atd... a tak je vyska hmotnost ale akosi sa nemozem dostat dalej nemam tam tu sipku pre pokracovanie ani enterom sa neda vam to ide?
no mne to normalne ide vpravo dole mam taku sipku a s myskou na nu kliknes a si dalej
Napísať odpoveď