dudo20 napísal:
Inak oproti nhl07 sa zmenilo ovladanie na ktore si musim opet zvykat a grafika sa mi zda lepsia, pribudli nejake veci v hre co ma prijemne prekvapili(napr. prepadnutie cez brankara)
no veru
vidno ze na tom rok tvrdo makali chlapci od EA
animacky sa nezmenili ale to nieje na skodu pretoze to po case aj tak kazdy "rusi" pohyby pocas hry aj grafika sa mi zda zlepsena, taka ostrejsia fyzika puku sa zda trosku lepsia, vobec nieje prilepeny na hokejke zaujimavostou je prepadnutie cez brankara, co sa tyka ovladania sa to vratilo k starym nhl len som neprisiel na to cim sa klaci alebo hadze asi tam uz nieje to hodenie "sipky" za ucelom vypichnutia puku, brankarov az tak hodnotit nemozem tolko som este nenahral ale sa mi zda ze aj tu by mohol byt aspon krocik v pred, blafaky sa nedaju tak suverejne premienat ako v 07, co sa tyka supisiek tak tie sa mi zdaju trocha starsie a k hojkovi: mam gf6600 a na plne detaily na 1024x768 bez problemov skusal som aj to 1280 a tiez nebol problem.
ta ja neviem mne sa zda ta grafika skoro rovnaka ...dost soda som myslel ze to bude lepsie
a ked vytvaram hraca davam meno atd... a tak je vyska hmotnost ale akosi sa nemozem dostat dalej nemam tam tu sipku pre pokracovanie ani enterom sa neda vam to ide?
Hossa1881: Uz som cital na nete, ze by to mohlo byt sposobene dvojjadrovym procesorom a nVidia kartami. Uvidim co sa o tom este popise, pockam par dni a snad sa objavi patch alebo nove ovladace.
nebel napísal:ta ja neviem mne sa zda ta grafika skoro rovnaka ...dost soda som myslel ze to bude lepsie
a ked vytvaram hraca davam meno atd... a tak je vyska hmotnost ale akosi sa nemozem dostat dalej nemam tam tu sipku pre pokracovanie ani enterom sa neda vam to ide?
no mne to normalne ide vpravo dole mam taku sipku a s myskou na nu kliknes a si dalej
No akurat som odohral prvy zapas. Celkom ok, grafika rovnaka ako minuly rok, ale akosi sa mi zda ze je taka ina fyzika puku, inak lieta, castejsie netrafim branu ako v 07 [ mozno som len taky krivy, neviem ] Na mojom Athlone 2200+, 512 RAM, ATI Radeon 9200 128 MB mi to ide 1024*768 a setky detaily na full bez sekania. Nechapem ako je to mozne
Namiesto nerealistických mini hier sa budete zúčastňovať rovnakých tréningov ako profesionálne týmy – päť na bránke, päť na dve, presilovka, oslabenie, rýchlostných cvikov, alebo práce v útočnom pásme.
Namiesto nerealistických mini hier sa budete zúčastňovať rovnakých tréningov ako profesionálne týmy – päť na bránke, päť na dve, presilovka, oslabenie, rýchlostných cvikov, alebo práce v útočnom pásme.
ja tam nikde nic take nevidim...
kedy sa konecne naucite rozlisovat nadpisy XBOX360 a PC-DVD ?!
Paci sa mi to je to vraj najrevolucnejsie nhl zo celej serie a naozaj sa na tom namakali a chcem sa spitat je tam este lasak a najazdi ci su tam lebo akurat to taham a este neviem tak posudit tak povedzte dakto dopredu
mirak2: Nikto ti nebrani su rychlost zvysit. Ja si pridavam tak dve az tri policka na rychlosti, pretoze mam rad rychlejsiu hru. Tieto nastavenia som neskusal, cakam na patch alebo ovladace, aby som si mohol hru zahrat normalne.
nefunguje mi zase v hre gamepad.. neviete co s tim???? nikde sa mi neda nastavit ovladanie a funguje len nahravka a pohyb ale aj ten taky ze hrac si dako divne kryje puk a nekorculuje...
Beret: ak je tvoj gamepad podporovany tak si ho nastav v Nastaveni ovladace a ak nie je tak si stiahni NHL 07 Joystick Renamer v1.0 a potom si ho nastav (ak nemas analogove packy odporucam v nastaveniach nastavit Vlastne ovladanie a prestavit jednotlive buttony)
Mno podla mna je to celkom dobre osviezenie od 07. Hral som 07 prakticky cely rok tak uz mi to bolo obohrane a kazdy jeden bugg znamy ... 08 ma sklamala zatial! len v tych nastaveniach klavesnice kde je vypichovanie spolu so strelou zapestim co mi dost prekaza kedze som velmi rad a casto vypichol a nasledne prihral... teraz si budem muset davat vacsi pozor kolko krat stlacim to tlacitko...
btw spravil som video z 2 zapasov je to moje prve ale tak hadam sa podarilo.. je to z online hrania cize toska ine ako proti PC : http://ceknito.sk/video/68980
//diki su-do