Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

NHL 2008
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
B3rET
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.10.2005

PríspevokZaslal: 16 Sep 2007, 9:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

nefunguje mi zase v hre gamepad.. Sad neviete co s tim???? nikde sa mi neda nastavit ovladanie a funguje len nahravka a pohyb ale aj ten taky ze hrac si dako divne kryje puk a nekorculuje... Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Sep 2007, 10:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Beret: ak je tvoj gamepad podporovany tak si ho nastav v Nastaveni ovladace a ak nie je tak si stiahni NHL 07 Joystick Renamer v1.0 a potom si ho nastav (ak nemas analogove packy odporucam v nastaveniach nastavit Vlastne ovladanie a prestavit jednotlive buttony)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
tego2000
Light Professional
Light Professional

Založený: 08.08.2007

PríspevokZaslal: 16 Sep 2007, 11:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

som rad ze konecne nepridem k modrej ciare a odtial dam brankarov uplne lacny gool.brankary vykryvaju co sa da. Smile
Návrat hore
Norick98
Expert
Expert

Založený: 13.05.2005

PríspevokZaslal: 16 Sep 2007, 13:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

dalsi rok dalsie sklamanie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sharky-no
Expert
Expert

Založený: 31.10.2006

PríspevokZaslal: 16 Sep 2007, 16:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mno podla mna je to celkom dobre osviezenie od 07. Hral som 07 prakticky cely rok tak uz mi to bolo obohrane a kazdy jeden bugg znamy ... 08 ma sklamala zatial! len v tych nastaveniach klavesnice kde je vypichovanie spolu so strelou zapestim co mi dost prekaza kedze som velmi rad a casto vypichol a nasledne prihral... teraz si budem muset davat vacsi pozor kolko krat stlacim to tlacitko...

btw spravil som video z 2 zapasov je to moje prve ale tak hadam sa podarilo.. je to z online hrania Smile cize toska ine ako proti PC :
http://ceknito.sk/video/68980
//diki su-do Smile
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Sep 2007, 17:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

preco by malo byt zle ??
to video je super... niektore goly su fakt pekne.. a spracovanie videa zas nie je na kratku dobu... idem sa teda hned registrovat na ceknito aby som ti tam dal 5 hviezdiciek Smile
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 18 Sep 2007, 2:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pre tych, ktorym robi hra problemy (seka) aj na dobrych strojoch, tak problem je sposobeny v kombinacii nVidia a dvojprocesor. Po spusteni hry treba prepnut do Windowsu (ALT+Tab), spustit spravcu uloh (CTRL+ALT+DEL), najst NHL.exe na ktory treba kliknut pravym tlacitkom a dat Nastavit sprazeni (v sk a eng win netusim co to bude, asi ladenie vykonu alebo co, proste posledna moznost pod prioritou) a oznacit len jedno jadro procesoru, teda napriklad CPU0. Potom pojde hra ako ma. Idem si zahrat par zapasov, uz sa tesim Smile

//t0m4s3 - set affinity je to v eng. Kombinacia dvojjadro + ATi je bezproblemov Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sharky-no
Expert
Expert

Založený: 31.10.2006

PríspevokZaslal: 18 Sep 2007, 20:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

neda sa to niekde nastavit natrvalo??? .. predsa ked to niekto hra aktivne aj 10x za den online tak je to dost otravne Confused
Návrat hore
Monako2
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.05.2005

PríspevokZaslal: 18 Sep 2007, 20:28    Predmet: re Odpovedať s citátom  

celkom fajn hra, mozno mohli nieco zmenit, napr. animacie, ale urcite je to lepsi pokrok ako u fifi 08. ja osobne by som tam namiesto ceskej ligi videl rusku, ale to by asi nesmeli robit kanadania. je dost tazke dat gol niekedy a to je dost dobre, lebo v 07 sa mi stavalo, ze som v poslednej minute dal aj 3 goly.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 18 Sep 2007, 23:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Uz vysiel prvy patch na NHL, nainstaloval som ho, idem otestovat, potom napisem ci sa dany problem vyriesil alebo to aj nadalej pokracuje. Ale kedze je to 5 dni po vydani hry, tak predpokladam, ze to bude opravene.
Návrat hore
mystique
VIP
VIP

Založený: 07.03.2005

PríspevokZaslal: 18 Sep 2007, 23:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko potom daj vediet ako to je, snad ti uz v tejto verzii nebude pocitac nadrziavat a nebudes premienat nahody ako to bolo doteraz Rolling Eyes
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 0:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ocakavanie sa nenaplnilo. Hra ide ako ide, tj. klasicky menej FPS, musel som upravit nastavenie len na jedno jadro, aby som mohol hrat. V EA Sports si robia asi z ludi srandu, pretoze tento patch prinasa: This patch for NHL 08 adds New team logos for 3 teams, and new RBK Edge Uniforms for 25 teams.

Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly. Ako hrac, ktory s hokejom na PC zacinal pred asi 13timi rokmi s hrou FaceOff GHL 91 (spravne, GHL!!!) som co to zazil a odohral, ale aby sa ovladanie dockalo opat zmeny, tak to je hroza. Celkovo sa mi prve dve tretiny pacili, automaticky najtazsia obtiaznost mi nic nepokazila a ani hraci nerobili odpor, viedol som s lahkostou 4:1, dokonca ten jeden gol bol aj tak vlastny, ked som omylom zasunul puk do vlastnej siete. Velmi sa mi zapacil sposob narazaciek a nasledna strela zapastim, presne nieco take mi chyba v predoslych rocnikoch. Nepaci sa mi vsak ovladanie, castokrat hrac miesto prihravky pred seba nahral ku mantinelu na superovu hokejku. Najvacsie prekvapenie vsak prislo chvilu po zaciatku tretej tretiny, ked hra zacala bezat par FPS, o par sekund sa to vratilo do normalu. Aby toho nebolo malo, tak som zrazu po vyluceni nemohol odklikavat animacky a tak som takmer dve tretiny poslednej casti musel pozerat animacky, ktore poznam z predoslych verzii hry.

Celkovy dojem je taky, ze hra sa mi dost paci, po 2006 je to opat dobra NHLka, asi zase plati, ze tie parne su dobre. Ak vsak este vyjde par patchov, ktore opravia znizeny poces fps pre dual core + nVidia, zvysi sa obtiaznost, opravia sa nahravky (mozno je to nova funkcia, netusim), tak to vidim velmi pozitivne.
Návrat hore
DanielDevil
Star
Star

Založený: 19.05.2007

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 7:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch
Návrat hore
Bublex
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 01.06.2005

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 10:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

xyz napísal:
a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch
nie vsetci maju problem s tymi dual core cpu + Nvidia... ja mam C2D E6850 a hral som s Nvidia GeForce 7600GT na max detailoch a ziadne znizovanie fps som nemal vsetko slo bez chyby Smile
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 16:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 7 z 10

Prejdi na: