|
|
|
| Autor |
Správa |
B3rET Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 671
Zaslal: 16 Sep 2007, 9:03 Predmet: |
|
|
nefunguje mi zase v hre gamepad.. neviete co s tim???? nikde sa mi neda nastavit ovladanie a funguje len nahravka a pohyb ale aj ten taky ze hrac si dako divne kryje puk a nekorculuje...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1875 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 10:00 Predmet: |
|
|
| Beret: ak je tvoj gamepad podporovany tak si ho nastav v Nastaveni ovladace a ak nie je tak si stiahni NHL 07 Joystick Renamer v1.0 a potom si ho nastav (ak nemas analogove packy odporucam v nastaveniach nastavit Vlastne ovladanie a prestavit jednotlive buttony) |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 750 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 11:32 Predmet: |
|
|
som rad ze konecne nepridem k modrej ciare a odtial dam brankarov uplne lacny gool.brankary vykryvaju co sa da.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Norick98 Expert

Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 183 Bydlisko: Čeklís Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 13:27 Predmet: |
|
|
dalsi rok dalsie sklamanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sharky-no Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.10.2006 Príspevky: 191 Bydlisko: Morgen Club Branc Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 16:40 Predmet: |
|
|
Mno podla mna je to celkom dobre osviezenie od 07. Hral som 07 prakticky cely rok tak uz mi to bolo obohrane a kazdy jeden bugg znamy ... 08 ma sklamala zatial! len v tych nastaveniach klavesnice kde je vypichovanie spolu so strelou zapestim co mi dost prekaza kedze som velmi rad a casto vypichol a nasledne prihral... teraz si budem muset davat vacsi pozor kolko krat stlacim to tlacitko...
btw spravil som video z 2 zapasov je to moje prve ale tak hadam sa podarilo.. je to z online hrania cize toska ine ako proti PC :
http://ceknito.sk/video/68980
//diki su-do  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 17:40 Predmet: |
|
|
preco by malo byt zle ??
to video je super... niektore goly su fakt pekne.. a spracovanie videa zas nie je na kratku dobu... idem sa teda hned registrovat na ceknito aby som ti tam dal 5 hviezdiciek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2007, 2:02 Predmet: |
|
|
Pre tych, ktorym robi hra problemy (seka) aj na dobrych strojoch, tak problem je sposobeny v kombinacii nVidia a dvojprocesor. Po spusteni hry treba prepnut do Windowsu (ALT+Tab), spustit spravcu uloh (CTRL+ALT+DEL), najst NHL.exe na ktory treba kliknut pravym tlacitkom a dat Nastavit sprazeni (v sk a eng win netusim co to bude, asi ladenie vykonu alebo co, proste posledna moznost pod prioritou) a oznacit len jedno jadro procesoru, teda napriklad CPU0. Potom pojde hra ako ma. Idem si zahrat par zapasov, uz sa tesim
//t0m4s3 - set affinity je to v eng. Kombinacia dvojjadro + ATi je bezproblemov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sharky-no Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.10.2006 Príspevky: 191 Bydlisko: Morgen Club Branc Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2007, 20:08 Predmet: |
|
|
neda sa to niekde nastavit natrvalo??? .. predsa ked to niekto hra aktivne aj 10x za den online tak je to dost otravne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 982 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2007, 20:28 Predmet: re |
|
|
| celkom fajn hra, mozno mohli nieco zmenit, napr. animacie, ale urcite je to lepsi pokrok ako u fifi 08. ja osobne by som tam namiesto ceskej ligi videl rusku, ale to by asi nesmeli robit kanadania. je dost tazke dat gol niekedy a to je dost dobre, lebo v 07 sa mi stavalo, ze som v poslednej minute dal aj 3 goly. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 18 Sep 2007, 23:27 Predmet: |
|
|
| Uz vysiel prvy patch na NHL, nainstaloval som ho, idem otestovat, potom napisem ci sa dany problem vyriesil alebo to aj nadalej pokracuje. Ale kedze je to 5 dni po vydani hry, tak predpokladam, ze to bude opravene. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2078
Zaslal: 18 Sep 2007, 23:30 Predmet: |
|
|
hojko potom daj vediet ako to je, snad ti uz v tejto verzii nebude pocitac nadrziavat a nebudes premienat nahody ako to bolo doteraz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 19 Sep 2007, 0:28 Predmet: |
|
|
Tak ocakavanie sa nenaplnilo. Hra ide ako ide, tj. klasicky menej FPS, musel som upravit nastavenie len na jedno jadro, aby som mohol hrat. V EA Sports si robia asi z ludi srandu, pretoze tento patch prinasa: This patch for NHL 08 adds New team logos for 3 teams, and new RBK Edge Uniforms for 25 teams.
Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly. Ako hrac, ktory s hokejom na PC zacinal pred asi 13timi rokmi s hrou FaceOff GHL 91 (spravne, GHL!!!) som co to zazil a odohral, ale aby sa ovladanie dockalo opat zmeny, tak to je hroza. Celkovo sa mi prve dve tretiny pacili, automaticky najtazsia obtiaznost mi nic nepokazila a ani hraci nerobili odpor, viedol som s lahkostou 4:1, dokonca ten jeden gol bol aj tak vlastny, ked som omylom zasunul puk do vlastnej siete. Velmi sa mi zapacil sposob narazaciek a nasledna strela zapastim, presne nieco take mi chyba v predoslych rocnikoch. Nepaci sa mi vsak ovladanie, castokrat hrac miesto prihravky pred seba nahral ku mantinelu na superovu hokejku. Najvacsie prekvapenie vsak prislo chvilu po zaciatku tretej tretiny, ked hra zacala bezat par FPS, o par sekund sa to vratilo do normalu. Aby toho nebolo malo, tak som zrazu po vyluceni nemohol odklikavat animacky a tak som takmer dve tretiny poslednej casti musel pozerat animacky, ktore poznam z predoslych verzii hry.
Celkovy dojem je taky, ze hra sa mi dost paci, po 2006 je to opat dobra NHLka, asi zase plati, ze tie parne su dobre. Ak vsak este vyjde par patchov, ktore opravia znizeny poces fps pre dual core + nVidia, zvysi sa obtiaznost, opravia sa nahravky (mozno je to nova funkcia, netusim), tak to vidim velmi pozitivne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DanielDevil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.05.2007 Príspevky: 531 Bydlisko: lamky Karma: 
|
Zaslal: 19 Sep 2007, 7:55 Predmet: |
|
|
| a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bublex Medium Expert

Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 99 Bydlisko: Bratislava Petrzalka Karma: 
|
Zaslal: 19 Sep 2007, 10:56 Predmet: |
|
|
| xyz napísal: |
| a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch |
nie vsetci maju problem s tymi dual core cpu + Nvidia... ja mam C2D E6850 a hral som s Nvidia GeForce 7600GT na max detailoch a ziadne znizovanie fps som nemal vsetko slo bez chyby  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 19 Sep 2007, 16:45 Predmet: |
|
|
| xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|