NHL 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

nefunguje mi zase v hre gamepad.. :( neviete co s tim???? nikde sa mi neda nastavit ovladanie a funguje len nahravka a pohyb ale aj ten taky ze hrac si dako divne kryje puk a nekorculuje... :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Beret: ak je tvoj gamepad podporovany tak si ho nastav v Nastaveni ovladace a ak nie je tak si stiahni NHL 07 Joystick Renamer v1.0 a potom si ho nastav (ak nemas analogove packy odporucam v nastaveniach nastavit Vlastne ovladanie a prestavit jednotlive buttony)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

som rad ze konecne nepridem k modrej ciare a odtial dam brankarov uplne lacny gool.brankary vykryvaju co sa da. :)
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

dalsi rok dalsie sklamanie :censored:
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Mno podla mna je to celkom dobre osviezenie od 07. Hral som 07 prakticky cely rok tak uz mi to bolo obohrane a kazdy jeden bugg znamy ... 08 ma sklamala zatial! len v tych nastaveniach klavesnice kde je vypichovanie spolu so strelou zapestim co mi dost prekaza kedze som velmi rad a casto vypichol a nasledne prihral... teraz si budem muset davat vacsi pozor kolko krat stlacim to tlacitko...

btw spravil som video z 2 zapasov je to moje prve ale tak hadam sa podarilo.. je to z online hrania :) cize toska ine ako proti PC :
http://ceknito.sk/video/68980
//diki su-do :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

preco by malo byt zle ??
to video je super... niektore goly su fakt pekne.. a spracovanie videa zas nie je na kratku dobu... idem sa teda hned registrovat na ceknito aby som ti tam dal 5 hviezdiciek :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre tych, ktorym robi hra problemy (seka) aj na dobrych strojoch, tak problem je sposobeny v kombinacii nVidia a dvojprocesor. Po spusteni hry treba prepnut do Windowsu (ALT+Tab), spustit spravcu uloh (CTRL+ALT+DEL), najst NHL.exe na ktory treba kliknut pravym tlacitkom a dat Nastavit sprazeni (v sk a eng win netusim co to bude, asi ladenie vykonu alebo co, proste posledna moznost pod prioritou) a oznacit len jedno jadro procesoru, teda napriklad CPU0. Potom pojde hra ako ma. Idem si zahrat par zapasov, uz sa tesim :)

//t0m4s3 - set affinity je to v eng. Kombinacia dvojjadro + ATi je bezproblemov :-P
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

neda sa to niekde nastavit natrvalo??? .. predsa ked to niekto hra aktivne aj 10x za den online tak je to dost otravne :?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

celkom fajn hra, mozno mohli nieco zmenit, napr. animacie, ale urcite je to lepsi pokrok ako u fifi 08. ja osobne by som tam namiesto ceskej ligi videl rusku, ale to by asi nesmeli robit kanadania. je dost tazke dat gol niekedy a to je dost dobre, lebo v 07 sa mi stavalo, ze som v poslednej minute dal aj 3 goly.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Uz vysiel prvy patch na NHL, nainstaloval som ho, idem otestovat, potom napisem ci sa dany problem vyriesil alebo to aj nadalej pokracuje. Ale kedze je to 5 dni po vydani hry, tak predpokladam, ze to bude opravene.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko potom daj vediet ako to je, snad ti uz v tejto verzii nebude pocitac nadrziavat a nebudes premienat nahody ako to bolo doteraz :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak ocakavanie sa nenaplnilo. Hra ide ako ide, tj. klasicky menej FPS, musel som upravit nastavenie len na jedno jadro, aby som mohol hrat. V EA Sports si robia asi z ludi srandu, pretoze tento patch prinasa: This patch for NHL 08 adds New team logos for 3 teams, and new RBK Edge Uniforms for 25 teams.

Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly. Ako hrac, ktory s hokejom na PC zacinal pred asi 13timi rokmi s hrou FaceOff GHL 91 (spravne, GHL!!!) som co to zazil a odohral, ale aby sa ovladanie dockalo opat zmeny, tak to je hroza. Celkovo sa mi prve dve tretiny pacili, automaticky najtazsia obtiaznost mi nic nepokazila a ani hraci nerobili odpor, viedol som s lahkostou 4:1, dokonca ten jeden gol bol aj tak vlastny, ked som omylom zasunul puk do vlastnej siete. Velmi sa mi zapacil sposob narazaciek a nasledna strela zapastim, presne nieco take mi chyba v predoslych rocnikoch. Nepaci sa mi vsak ovladanie, castokrat hrac miesto prihravky pred seba nahral ku mantinelu na superovu hokejku. Najvacsie prekvapenie vsak prislo chvilu po zaciatku tretej tretiny, ked hra zacala bezat par FPS, o par sekund sa to vratilo do normalu. Aby toho nebolo malo, tak som zrazu po vyluceni nemohol odklikavat animacky a tak som takmer dve tretiny poslednej casti musel pozerat animacky, ktore poznam z predoslych verzii hry.

Celkovy dojem je taky, ze hra sa mi dost paci, po 2006 je to opat dobra NHLka, asi zase plati, ze tie parne su dobre. Ak vsak este vyjde par patchov, ktore opravia znizeny poces fps pre dual core + nVidia, zvysi sa obtiaznost, opravia sa nahravky (mozno je to nova funkcia, netusim), tak to vidim velmi pozitivne.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch
Bublex
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bublex »

xyz napísal:a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch
nie vsetci maju problem s tymi dual core cpu + Nvidia... ja mam C2D E6850 a hral som s Nvidia GeForce 7600GT na max detailoch a ziadne znizovanie fps som nemal vsetko slo bez chyby :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NHL

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

vcera som si nainstaloval NHL 2008 ale nejak ma to nezaujalo...bude to asi tym ze je to rovnake ako aj 2007...ak sa to na rok nezmeni uz NHL nebudem ani hravat...uz ma to prestava bavit...

a predpokladam ze na rovnakom principe bude zalozena aj FIFA 2008
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

ProfionQQ napísal:vcera som si nainstaloval NHL 2008 ale nejak ma to nezaujalo...bude to asi tym ze je to rovnake ako aj 2007...ak sa to na rok nezmeni uz NHL nebudem ani hravat...uz ma to prestava bavit...

a predpokladam ze na rovnakom principe bude zalozena aj FIFA 2008
mas pravdu holt PC-ckari si musime este pockat dufam ze uz len rok :D a budeme aj my mat next-gen a konecne to bude hokej a futbal teda dufam :lol:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

hojko napísal:xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras.
ja som to zle pochopil, ja som myslel ze ten patch robi tu realnost lepsou
Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

neviete ci sa da v pc verzii prepnut na brankara v style 1st person?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

dnes som to nainstaloval a bol som zase sklamany ved je to ten isty engine ako 2006/2007 akoze to su dobre kur*y ked sa opovazia vydat hru s rovnakym engine 3 roky po sebe akurat tam zmenia tlacidka a par drobnosti a chcu za to 1400 sk ci kolko mozu sa hanbit ze sa na taky brak zase zmohli :x
//edit a este ked to propagovali tak hadzali screeny aj videa z Xboxu ze aka to bude pecka
Napísať odpoveď