NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa begbeee »

Podľa mňa je Jurčina najlepší piaty obranca NHL.
Mnoh ľudí nevie, lebo v súvislosti s najtvrdšou strelou sa často spomínajú mená ako Chára, Souray, Weber, Streit a pod. ale smelo k nim môžeme zaradiť aj dvoch čo sa iných herných činností týky slabších hráčov, Jurčina a Sami-ho Salo-a.

Anaheim má veľmi dobrý rozpis zápasov a bol by v tom čert aby nespravil playoff s formou akú má Hiller, Getzlaf a majú Niedermayera a Višnovského čiže môžu mať na ľade puck-moving obrancu počas 50 min zápasu. Veľký luxus.

Trejd dédlajn inak nuda. Najväčšie prestupy sa už udiali pred OH, Kovalčuk a Calgary-Toronto-Rangers výmena.

Parise podľa mňa olympiádou a tým čo opäť predvádza v Jersey dokázal, že patrí do TOP 10 útočníkov ligy a TOP 5 krídel.

Ešte k tomu Anaheimu: duo Wisniewski - Višnovský bude čerešničkou na kačacej torte :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

matt cooke hviezdil. tentoraz si to odniesol savard...kolko zapasov dostane distanc, ak vobec dostane? 3? 4?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Cooke je zbabelý hajzel.....a ešte aj kuše protihráčov do rúk ako Aarona Ashama...zbabelec!
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ja som zvedavý, či bude za tento špinavý zákrok 18 marca aj nejaká odplata. :smt067 Boston sa túto sezónu trápi v útoku. Teraz, keď bude Savard mimo hru, bude to asi ešte horšie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A este ta pi*a kanadska menom Crosby povie novinarom, ze to bolo nieco medzi faulom a cistym hitom a ze je treba definovat co je faul a co nie. Som len ja taky sprosty ked za uderom laktom do hlavy mimo hru na nepripraveneho protihraca vidim cisty faul??
goten
VIP
VIP

Sám Crosby dobre vie, že to bol špinavý faul lakťom na hlavu. Možno to je len falošná súdržnosť so spoluhráčom alebo sa len (dosť hlúpo) snaží "masírovať" mienku fanúšikov alebo vedenia NHL, že sami hráči nevedia čo sa smie a čo nie. Som zvedaví, čo by vravel keby podobný zákrok prevedie Milan Lučič na Malkinovi. V ďalšom zápase medzi Bostonom a Pittsburgom si pozriem, čo si myslia o jeho rečiach hráči bruins.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Crosby & Co. je iná kasta v NHL. :psssst:
Ak ste si ešte nezvykli, tak si začnite.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Krasa, dalsi ukazkovy faul. Ak to bolo pre Crosbyho nieco medzi, tak neviem. Je na case, aby zacali rozdavat vysoke tresty, trebars 6 mesiacov trest a polovica platu... Alebo sa bude cakat, kym niekto po faule nezomrie???
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Opat ma potesil vykon Halaka, ked este nebol v brane drzal som Anaheimu, kvoli VIsnovskemu... anonahle nastupil a VIsnovsky uz mal jeden gol, zmenil... prajem mu nech uz ma iste miesto na poste jednotky!
goten
VIP
VIP

Tak Matt Cooke za ten úder na hlavu na Svarda suspendovaný nebude. :x Zachránil ho precedens hitu Richardsa na Bootha, ktorý nebol tiež za hit ten hit potrestaný. Ďalší dôvod - údery do hlavy ramenom nie sú zakázané pravidlami.
Info: http://goo.gl/BFK6 Hit Richardsa na Bootha
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

aj richards aj cooke keby velmi chceli mohli poslat tych hracov na lad cisto hitom na rameno, ale dali hit na hlavu...dovod? neznamy
J.O.S.E
King
King

Goten napísal:Ja som zvedavý, či bude za tento špinavý zákrok 18 marca aj nejaká odplata. :smt067 Boston sa túto sezónu trápi v útoku. Teraz, keď bude Savard mimo hru, bude to asi ešte horšie.

odveta nenechala dlho na seba čakať a úlohy Zora sa ujal Shawn Thornton

.....následne si pripomenul stare časy aj kapitán Zdeno Chára
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Bieda, mal dostat strasnu bitku ten Cooke
J.O.S.E
King
King

bol by som za to, aby si Cooke vyskúšal pozíciu Savarda, ked ho špinavým zákrokom zlikvidoval a niekto to iste spravil Cookovi....NHL na zápas vyslala svojho viceprezidenta a taktiež šéfa rozhodcov a poverila dvoch najskúsenejších rozhodcov pískanim zapasu....pre mňa osobne týmto gestom NHL priznala svoju chybu za nepotrestanie Cooka za zákrok na Savarda :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hojko napísal:Krasa, dalsi ukazkovy faul. Ak to bolo pre Crosbyho nieco medzi, tak neviem. Je na case, aby zacali rozdavat vysoke tresty, trebars 6 mesiacov trest a polovica platu... Alebo sa bude cakat, kym niekto po faule nezomrie???
suhlasim, 6 mesiacov je mozno dost ale tak na mesiac - dva by to bolo v poriadku, plat samozrejme tiez dole a este by bolo dobre zaviest pravidlo 3x a dost
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ako zranit troch hracov za jeden zapas..Gratulujem Boston..Zacnu prehravat a bat sa o playoff spot, tak idu teamom pod nimi zranovat hracov?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

http://sportky.topky.sk/c/44951/halak-n ... zdna-v-nhlCo nato hovorite? Podla mna uplne zasluzene za tie vykony, ktore podaval. Len som zvedavy, co bude pre Montreal dvolezitejsie ci kvalita(Halak), alebo velmi tlaceny kanadan-Price.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Imho kvalita, pokial Halak bude podavat vykony, ake podaval doteraz tak si ziadna tlacenka neskrtne.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

pre halaka je podstatne aby ich dotiahol do playoff a tam dufat ze nedaju chytat zase pricea ale aby halak potiahol habs aspon do druheho kola
velmi zaujimavy gol Daniela Sedina - , uzasny cit pre puk a hru
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

mirak2 napísal:pre halaka je podstatne aby ich dotiahol do playoff a tam dufat ze nedaju chytat zase pricea ale aby halak potiahol habs aspon do druheho kola
Presne. Ak Halák nesklame v playoff má v NHL vyhraté a možno aj v Montreale.
To však bude dosť ťažký jobs vzhľadom na to, že Habs skončia 6.-8. ak Senátori získajú aspoň bod..
6. - na 100 % Buffalo čo by bolo zdolateľný súper.
7. - Devils alebo Pens - ak Devils bola by to pre Montreal smrť lebo na Devils nevedia viac zahrať už asi iba Pens...
8. - Washington... ťažkééé

Takže ak to Halák dokáže bude to opäť veľká story.
BTW: na fórch bol doteraz najlepší argument kanaďaňov "bad rebound control"..po tom čo sa ukázalo, že sa na bad rebound control môže vysrať lebo dokáže vyhrať aj tak.. teraz vedie argument "po tom čo liga obmedzí veľkosť chráničov, Halák padne lebo je malý"..
Niekedy sa už ostáva len smiať. :D
Napísať odpoveď