|
|
|
| Autor |
Správa |
Fortune Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2005 Príspevky: 504 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
buffalo vymenilo Campbella za dajakeho Berniera to je na nasratie kua kua  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 15:55 Predmet: |
|
|
tak to bude dobre trio len aby im vychadzali akcie(ked budu spolu vo formacii)
Marcel asi bude teraz dostavat viac casu a dufam ze bude zbierat aj body |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 29 Feb 2008, 17:51 Predmet: |
|
|
No Mariánovi sa nie velmi dobre vydaril prvý zápas za Pittsburgh,niekde som čítal že na týždeň je vyradený zhry z dôvodu nejakého zranenia.
Takto je ťažko sa prispôsobiť sa k novým spoluhráčom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14332 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2008, 2:43 Predmet: |
|
|
| Ak som dobre zachytil, tak Hossa si pri naraze zranil koleno. Skor ma teraz zaujima situacia v Montreale, konecne by sa mohol do branky dostat Halak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@jo Medium Expert

Stav:  Založený: 30.08.2005 Príspevky: 115
Zaslal: 01 Mar 2008, 23:40 Predmet: |
|
|
| Fortune napísal: |
buffalo vymenilo Campbella za dajakeho Berniera to je na nasratie kua kua  |
ja si myslim ze to urobili dobre, potrebuju utocnika mladeho nadaneho |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 899 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 769 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2008, 10:59 Predmet: |
|
|
| som zvedavy kedy dostane sancu halak, trener vravel ze v blizkej dobe, ale treba uznat, ze teraz chyta price dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 495 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2008, 12:03 Predmet: |
|
|
| inak Gaborík sa stal novým kapitánom Wild na mesiac Marec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlimEm Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 74
Zaslal: 25 Mar 2008, 3:13 Predmet: |
|
|
o 20 minut zacina velmi velmi dolezity zapas tejto sezony pre Oilers . Wild musime natrepat //obrázky pridávajte do príloh
inak za dnesnu noc ma zatial iba Satan 1 asistenciu. Meszko nic, Majo Hossa nic a Price chyta zatial dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
heinrich Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 4:46 Predmet: |
|
|
Pit - NyI bol podla mna velmi pekny zapas...aspon zo strany New Yorku. Satan dve asistencie a popravde som cakal, ze bude jednou z hviedzd zapasu, lebo sa mi jeho hra pacila. Takisto aj Hossa hral velmi dobre...ale ked to nejde, tak to nejde.
Ako tak pozeram Oilers proti Wild...tak je to podla mna taky priemerny zapas zo strany Wild..ale Oilers hraju velmi pekne...asi tak ako predvcerom proti Coloradu. Skoda, ze Demitra nehra...Minnesotu som uz dlho hrat nevidel a tesil som sa na spolupracu Gaborik-Demitra pocas presiloviek. Namiesto toho cumim na Dereka Boogaarda, ktory do xichtu vypada sprostejsie ako dlazobna kocka...
P.S.: pocas pisania tohto prispevku dali oba teamy po gole..takze som ich videl len z opakovaneho zaberu
P.S.2: pocas editacie padol dalsi gol..porazi ma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 899 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
| heinrich napísal: |
| Ako tak pozeram Oilers proti Wild...tak je to podla mna taky priemerny zapas zo strany Wild..ale Oilers hraju velmi pekne...asi tak ako predvcerom proti Coloradu. |
no zhodou okolnosti som mal v sobotu na Colorado stavene a tento zápas išiel aj v priamom prenose na Galaxie-sport a musím ti len potvrdiť, že to bol fakt pekný zápas, ktorému nechybalo absolutne nič (žiaľ len Colorado prehralo ) - boli dve bitky, padlo dokopy 11 golov + jeden technický, perfektné nasadenie hráčov v každom striedaní a tento zápas si vyslúžil od komentátorov prívlastok najlepší duel v sezone . Joe Sakic v tomto zápase zaznamenal jubileum 1000. asistencia a stal sa 11. hráčom NHL, ktorému sa to podarilo. Škoda, že trener Colorada nedal šancu Budajovi od začiatku zápasu, pretože nebiť tej zbabranej prvej tretiny tak Colorado určite vyhra - žiaľ keby bolo k... , zo strany Edmontonu ma zaujal výkon dvoch hráčov Aleš Hemsky perfektne asistoval tuším pri troch goloch ale ako dokázal naviazať protihráčov niečo neuveriteľne a druhý Cogliano - perfektná rýchlosť a mal dosť šanci na gol (asi začnem na neho stavkovať), len sa divím, že mužstva, ktoré podali takéto výkony nemajú zdaleka play-off isté a vyzera to že jeden postupi z nich práve na úkor toho druhého
btw. k Derekovi Boogaardovi - sympaticky nevyzera, ale hromotlk je to riadny a osobne by som sa mu určite nepostavil |
|
| Návrat hore |
|
 |
tanka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 31
Zaslal: 02 Apr 2008, 17:54 Predmet: |
|
|
Do NHL uz tyzden nikto nenapisal? Je to mozne? Sorry, si dovolujem... No chlapci, co hovorite na Alexandra Oveckina? To je majster svojho remesla, co? Vedenie Capitals vedelo vynuchat hraca! Tuto sezonu urcite velmi potesil. Je tu este nejaky fanusik Washingtonu, alebo budem zase sama?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 02 Apr 2008, 19:41 Predmet: |
|
|
| Ja som už zopár rokov fanúšikom Pittsburghu...ešte od tých čias,ked my na trhu starká kúpila šiltovku Penguins...a teraz,že tam prišiel Hossa ma to len potešilo...Ja by som Ovechkina si vedel predstaviť v zostave penguinsu...aj ked do prvej formácie by sa asi nedostal...ale by aspoň´posilnil 2 formáciu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tanka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 31
Zaslal: 02 Apr 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
| spike97: Co ty vies, mozno by sa dostal prave do prvej formacie a do druhej by odsunul niekoho ineho. Ale poviem Ti, ja som rada, ze je tam, kde je. V Pittsburgu je uz hviezd dost, preco by nemohla hviezda ziarit aj vo Washingtone? Ved sa najviac pricinil o vzostup tohto timu. Po niekolkych rokoch by sa mohli najma vdaka nemu prebojovat aj do play-off. Stratene to este nemaju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
aswer Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2008 Príspevky: 37 Bydlisko: Košice - Boženka Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 20:06 Predmet: |
|
|
preco by sa nedostal?!...
v druhej formacii by hral malkin
lenze je to nerealne... a to z hladiska platoveho stropu....
aj tak som zvedavy, kto pojde prec z hviezd pinguis |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|