NHL (aktualne)
správa
V zápase Colorado vs Los Angeles sa zranili Marek Svatoš a Ryan Smyth
Je to škoda lebo chvíľlu to vyzeralo, že Colorado bude mať všetkych najlepších hráčov k dispozícii a opäť raz to trenerovi Quinnevillovi nevyjde, teraz by už najbližšie mal nastúpiť aj Peter Forsberg
snad pomôže po dlhej prestavke, ktorú od hokeja mal 
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl ... veho-lidra
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl ... veho-lidra
Pit - NyI bol podla mna velmi pekny zapas...aspon zo strany New Yorku. Satan dve asistencie a popravde som cakal, ze bude jednou z hviedzd zapasu, lebo sa mi jeho hra pacila. Takisto aj Hossa hral velmi dobre...ale ked to nejde, tak to nejde.
Ako tak pozeram Oilers proti Wild...tak je to podla mna taky priemerny zapas zo strany Wild..ale Oilers hraju velmi pekne...asi tak ako predvcerom proti Coloradu. Skoda, ze Demitra nehra...Minnesotu som uz dlho hrat nevidel a tesil som sa na spolupracu Gaborik-Demitra pocas presiloviek. Namiesto toho cumim na Dereka Boogaarda, ktory do xichtu vypada sprostejsie ako dlazobna kocka...
P.S.: pocas pisania tohto prispevku dali oba teamy po gole..takze som ich videl len z opakovaneho zaberu
P.S.2: pocas editacie padol dalsi gol..porazi ma
Ako tak pozeram Oilers proti Wild...tak je to podla mna taky priemerny zapas zo strany Wild..ale Oilers hraju velmi pekne...asi tak ako predvcerom proti Coloradu. Skoda, ze Demitra nehra...Minnesotu som uz dlho hrat nevidel a tesil som sa na spolupracu Gaborik-Demitra pocas presiloviek. Namiesto toho cumim na Dereka Boogaarda, ktory do xichtu vypada sprostejsie ako dlazobna kocka...
P.S.: pocas pisania tohto prispevku dali oba teamy po gole..takze som ich videl len z opakovaneho zaberu
P.S.2: pocas editacie padol dalsi gol..porazi ma
no zhodou okolnosti som mal v sobotu na Colorado stavene a tento zápas išiel aj v priamom prenose na Galaxie-sport a musím ti len potvrdiť, že to bol fakt pekný zápas, ktorému nechybalo absolutne nič (žiaľ len Colorado prehraloheinrich napísal:Ako tak pozeram Oilers proti Wild...tak je to podla mna taky priemerny zapas zo strany Wild..ale Oilers hraju velmi pekne...asi tak ako predvcerom proti Coloradu.
btw. k Derekovi Boogaardovi - sympaticky nevyzera, ale hromotlk je to riadny
Ja som už zopár rokov fanúšikom Pittsburghu...ešte od tých čias,ked my na trhu starká kúpila šiltovku Penguins...a teraz,že tam prišiel Hossa ma to len potešilo...Ja by som Ovechkina si vedel predstaviť v zostave penguinsu...aj ked do prvej formácie by sa asi nedostal...ale by aspoň´posilnil 2 formáciu.
spike97: Co ty vies, mozno by sa dostal prave do prvej formacie a do druhej by odsunul niekoho ineho. Ale poviem Ti, ja som rada, ze je tam, kde je. V Pittsburgu je uz hviezd dost, preco by nemohla hviezda ziarit aj vo Washingtone? Ved sa najviac pricinil o vzostup tohto timu. Po niekolkych rokoch by sa mohli najma vdaka nemu prebojovat aj do play-off. Stratene to este nemaju.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
P41NK1LL3R: Pozri, zlato, Carolina vyhrala Stanley Cup len nedavno, preco by sme to nedopriali Capitals? Ved Oveckin je v tejto sezone najlepsi hrac NHL a tak by si zasluzil aspon postup do play off. Na vitazstvo zatial urcite nemaju. Chcelo by to mat v time este jedneho Oveckina, alebo aspon Malkina.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Postúpiť môžu stále oba teamy na úkor Flyers, Bruins a teoreticky asi aj Senators...
To znamená, že teraz sú na rade iní?... Znamená to, že ak fandím Caroline vlastne od "vzniku" Hurricanes, teda presťahovania z Hartfordu, tak po jednom SC dáme iné perspektívne mužstvo?...
A áno, Ovečkin momentálne "kraľuje", ale nezabúdaj, že ani Sid minulú sezónu ďaleko s Penguins v PO nezašiel...
Minulý rok som tiež Anaheimu neveril....so, it's all about team spirit...
Zlato?,tanka napísal:P41NK1LL3R: Pozri, zlato, Carolina vyhrala Stanley Cup len nedavno, preco by sme to nedopriali Capitals?
To znamená, že teraz sú na rade iní?... Znamená to, že ak fandím Caroline vlastne od "vzniku" Hurricanes, teda presťahovania z Hartfordu, tak po jednom SC dáme iné perspektívne mužstvo?...
A áno, Ovečkin momentálne "kraľuje", ale nezabúdaj, že ani Sid minulú sezónu ďaleko s Penguins v PO nezašiel...
Minulý rok som tiež Anaheimu neveril....so, it's all about team spirit...
Joj, mna nesmies brat vazne
To zlato je u mna bezna vec, ja tak oslovujem kazdeho
Ja si to mozem dovolit
A to hadam nemyslis vazne, ze by Senators vypadli. Teoreticky este mozu, jasne, pozerala som tabulky. Ale si myslim, ze sa udrzia a potiahnu to opat daleko. Vies, s nimi to je asi ako s Trencinom. Zaciatok im vysiel, potom sa zacali prepadat. Trencin podobne, do play off isiel az zo 6. miesta. A hrali pekne aj v semifinale.
A to hadam nemyslis vazne, ze by Senators vypadli. Teoreticky este mozu, jasne, pozerala som tabulky. Ale si myslim, ze sa udrzia a potiahnu to opat daleko. Vies, s nimi to je asi ako s Trencinom. Zaciatok im vysiel, potom sa zacali prepadat. Trencin podobne, do play off isiel az zo 6. miesta. A hrali pekne aj v semifinale.
-
P41NK1LL3R
Light Professional