NHL (aktualne)
-
P41NK1LL3R
Light Professional
P41NK1LL3R: Pozri, zlato, Carolina vyhrala Stanley Cup len nedavno, preco by sme to nedopriali Capitals? Ved Oveckin je v tejto sezone najlepsi hrac NHL a tak by si zasluzil aspon postup do play off. Na vitazstvo zatial urcite nemaju. Chcelo by to mat v time este jedneho Oveckina, alebo aspon Malkina.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Postúpiť môžu stále oba teamy na úkor Flyers, Bruins a teoreticky asi aj Senators...
To znamená, že teraz sú na rade iní?... Znamená to, že ak fandím Caroline vlastne od "vzniku" Hurricanes, teda presťahovania z Hartfordu, tak po jednom SC dáme iné perspektívne mužstvo?...
A áno, Ovečkin momentálne "kraľuje", ale nezabúdaj, že ani Sid minulú sezónu ďaleko s Penguins v PO nezašiel...
Minulý rok som tiež Anaheimu neveril....so, it's all about team spirit...
Zlato?,tanka napísal:P41NK1LL3R: Pozri, zlato, Carolina vyhrala Stanley Cup len nedavno, preco by sme to nedopriali Capitals?
To znamená, že teraz sú na rade iní?... Znamená to, že ak fandím Caroline vlastne od "vzniku" Hurricanes, teda presťahovania z Hartfordu, tak po jednom SC dáme iné perspektívne mužstvo?...
A áno, Ovečkin momentálne "kraľuje", ale nezabúdaj, že ani Sid minulú sezónu ďaleko s Penguins v PO nezašiel...
Minulý rok som tiež Anaheimu neveril....so, it's all about team spirit...
Joj, mna nesmies brat vazne
To zlato je u mna bezna vec, ja tak oslovujem kazdeho
Ja si to mozem dovolit
A to hadam nemyslis vazne, ze by Senators vypadli. Teoreticky este mozu, jasne, pozerala som tabulky. Ale si myslim, ze sa udrzia a potiahnu to opat daleko. Vies, s nimi to je asi ako s Trencinom. Zaciatok im vysiel, potom sa zacali prepadat. Trencin podobne, do play off isiel az zo 6. miesta. A hrali pekne aj v semifinale.
A to hadam nemyslis vazne, ze by Senators vypadli. Teoreticky este mozu, jasne, pozerala som tabulky. Ale si myslim, ze sa udrzia a potiahnu to opat daleko. Vies, s nimi to je asi ako s Trencinom. Zaciatok im vysiel, potom sa zacali prepadat. Trencin podobne, do play off isiel az zo 6. miesta. A hrali pekne aj v semifinale.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ja som tiez fandila Martinu. Ale aj Trencinu. Martincania su mi sympaticki, no Trencin poznam lepsie. Aj ako mesto, aj stadion. Je tam vzdy skvela atmosfera, neopisatelna. Inak ma dost mrzelo, ze na seba tito velki hokejisti natrafili tak skoro. Mohli hrat finale, alebo aspon semifinale. Ups, to sme uz trosku off topic, podme do NHL. Uz len 2-3 zapasy a mame tu koniec. Tento rok finale na Ottawu asi nepocka, vsak? Ja som im vlani strasne fandila, Andrej Meszaros je rodak z nasho mesta, tak som mala o to vacsi dovod.
Ak Caps vyhraju dnesny zapas, tak su na koni, tomu ver! A Tampa by nemusela byt tazkym orieskom. Skor si myslim, ze to bude horsie s Ottawou a ti mali doslova raketovy start a samozrejme vlani boli finalistami. Medzi Ottawou a Capitas je len minimalny bodovy rozdiel, 2 body!...Inak Caps mozu dakovat najma Oveckinovi 
ale oni vyhrajú lebo strata na Carolinu je momentálne ako píšeš dva body a vzájomný zápas predvčerom vyhrali jednoznačne 4:1 na strely 39:22 a v bráne chyta skvele Cristobal Huet, taktiež car Alex len dava gol za golom a taktiež sa posilnili v závere prestupoveho obdobia aj o dalšieho rusa Sergeja Fedorova, ktorý tiež niektorý zápas dokáže prihravkami rozhodovaťtanka napísal:Ak Caps vyhraju dnesny zapas, tak su na koni, tomu ver! A Tampa by nemusela byt tazkym orieskom. Skor si myslim, ze to bude horsie s Ottawou a ti mali doslova raketovy start a samozrejme vlani boli finalistami. Medzi Ottawou a Capitas je len minimalny bodovy rozdiel, 2 body!...Inak Caps mozu dakovat najma Oveckinovi
dnes sa hral ráno Carolina - Tampa
dnes v noci Washington - Tampa
zajtra Carolina - Florida
pozajtra Washington - Florida
navyše sa netreba spoliehať, že Caps musia dobehovať iba hurikanov, kedže na ôsmu Philadelphiu stracajú iba bod a ta bude hrať s New Jersey na ich ľade - predpokkladam že zakopnu
-
BiBo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
tak bude to zaujímave ale čo ja viem...velmi držím Capitals ale zas..v Caroline je moj oblubenec Cam Ward... no totiž som brankar tak všade ja komentujem len brankarom čo je trocha aj choroba ale tak Ward sa mi lubi... je síce ešte mladý a neskusený... ale ked chyti formu je skvelý a tato sezona až taka zla nie je... ved schudol na letnej priprave 23 kíl a tak nabral ovela viacej rýchlosti
nuž.. ked sa Carolina dostane do PO je neprijemný superom... ale dufam že z tretieho miesta tam pojde Capitals... jasne no cem vidieeť v plnej parade Ovechkina v PO.... no a v caps sa mi zapačili aj výkony mladeho obrancu Greena
Vdaka BiBo, ze si tuto temu trochu vytiahol. Uz som sem chcela napisat, ale nejak citim, ze tu o chvilu bude asi moj monolog. No fajn, fandis Caroline kvoli brankarovi? A co takto Huet z Caps? Ved aj on, hoci je tam len kratku dobu, urobil pre tim kus prace. Takze nielen Oveckin, i ked samozrejme najvacsiu zasluhu na ich vzostupe ma prave on. Maka celu sezonu. No sama som zvedava, kto zakopne. Je tu nejaky fanusik Philadelphie? Asi nie, vsak? Tak drzme palce, nech prehraju 
-
BiBo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
nuž teda pravdu povedať mne sa Huet velmi pači jeden čas mi bol velmi oblubený ked tak vynikal v motreale pred dvoma rokmi no... proste neni to best... teda better than Cam Ward... tak ale je to istota pre Washington ale zas.. u mna ma skor väčšie sympatie tam Kolzig...ale ten ked je už teraz dvojka tak ho to položí...už je veteran a pojde len dole kvalituou a teraz ešte viac ked nebude pravidelne chyttať.... niečo podobne je aj u curtisa Josepha... odkedy šiel do detroitu kde nebol istou jednotkou a odvtedy bol len čiastočne vo Phoenixe ktore sa však trapilo a aj tam skušali všelijakých v branke ...až zakotvil tutok v Calgary od januara tam brani no už to nie je ono za to može aj vek... no a Kipper je o triedu lepší golman síce ani o n nema dobru sezonu snad sa prebere