NHL (aktualne)

O športe...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Hm, na východe je to veľmi zaujímavé, ale ja verím v postup Caroliny...
Vyzeralo to, že prvenstvo v juhovýchodnej divízii si udržia, ale na chrbát im dýchajú Capitals...
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

P41NK1LL3R: Pozri, zlato, Carolina vyhrala Stanley Cup len nedavno, preco by sme to nedopriali Capitals? Ved Oveckin je v tejto sezone najlepsi hrac NHL a tak by si zasluzil aspon postup do play off. Na vitazstvo zatial urcite nemaju. Chcelo by to mat v time este jedneho Oveckina, alebo aspon Malkina.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Postúpiť môžu stále oba teamy na úkor Flyers, Bruins a teoreticky asi aj Senators...
tanka napísal:P41NK1LL3R: Pozri, zlato, Carolina vyhrala Stanley Cup len nedavno, preco by sme to nedopriali Capitals?
Zlato?,
To znamená, že teraz sú na rade iní?... Znamená to, že ak fandím Caroline vlastne od "vzniku" Hurricanes, teda presťahovania z Hartfordu, tak po jednom SC dáme iné perspektívne mužstvo?...
A áno, Ovečkin momentálne "kraľuje", ale nezabúdaj, že ani Sid minulú sezónu ďaleko s Penguins v PO nezašiel...
Minulý rok som tiež Anaheimu neveril....so, it's all about team spirit...
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Joj, mna nesmies brat vazne :D To zlato je u mna bezna vec, ja tak oslovujem kazdeho :wink: Ja si to mozem dovolit :D
A to hadam nemyslis vazne, ze by Senators vypadli. Teoreticky este mozu, jasne, pozerala som tabulky. Ale si myslim, ze sa udrzia a potiahnu to opat daleko. Vies, s nimi to je asi ako s Trencinom. Zaciatok im vysiel, potom sa zacali prepadat. Trencin podobne, do play off isiel az zo 6. miesta. A hrali pekne aj v semifinale.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Ja to netvrdím, ale teoreticky sa to stať môže :wink:
A ja ako fanúšik Caroliny som musel pripustiť takúto variantu...

K tomu Trenčínu: áno, začali skvele, potom šli dolu vodou, ale v PO opäť dobre...aj keď to mňa ako fanúšika MHC Martin príliš nepotešilo... :?
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja som tiez fandila Martinu. Ale aj Trencinu. Martincania su mi sympaticki, no Trencin poznam lepsie. Aj ako mesto, aj stadion. Je tam vzdy skvela atmosfera, neopisatelna. Inak ma dost mrzelo, ze na seba tito velki hokejisti natrafili tak skoro. Mohli hrat finale, alebo aspon semifinale. Ups, to sme uz trosku off topic, podme do NHL. Uz len 2-3 zapasy a mame tu koniec. Tento rok finale na Ottawu asi nepocka, vsak? Ja som im vlani strasne fandila, Andrej Meszaros je rodak z nasho mesta, tak som mala o to vacsi dovod.
jancosv
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jancosv »

Ja verim ze daleko pojde Pittsburgh uz v oktobri som sa stavil s priatelmi ze Malkin s Crosbym to dotiahnu az na SC v najblizsich troch rokoch, ale tak sa mi zda ze to bude skor 8) Najlepsie by sa mi pacilo finale Pittsburgh - San Jose
BiBo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BiBo »

tak ja ako fanda NJ DEVILS samozrejme cem svojich vidieť v boji o SC čo najvyššie no mojím typom je San jose veru oni sa dobre teraz rozohrali tí najvyšší čiže Thornton a Nabokov su možno vo svojej životnej forme hlavne druhý menovaný a sype im to proste... :)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Chlapci, preco San Jose? Ja by som tam radsej videla Capitals, ale tento rok na to este nemaju. A preco? Za prve maju najlepsieho hraca NHL, za druhe je tam Milan Jurcina, moj favorit :wink: a potom este je to mesto, v ktorom zije Peto Bondra, pre mna najvacsia ikona hokeja.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Favorizujem Pittsburgh, maju dobry team, Crosby uz je zdravy, no uvidime, nemyslim ze dopadnu ako minuly rok, pojdu daleko, a Capitals sa podla mna ani nedostanu do PO ( aj ked teraz maju formu jak delo )
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ak Caps vyhraju dnesny zapas, tak su na koni, tomu ver! A Tampa by nemusela byt tazkym orieskom. Skor si myslim, ze to bude horsie s Ottawou a ti mali doslova raketovy start a samozrejme vlani boli finalistami. Medzi Ottawou a Capitas je len minimalny bodovy rozdiel, 2 body!...Inak Caps mozu dakovat najma Oveckinovi :smt023
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Tanka,answer:...z prveh formácie by iste nevyradil Malkina...to by Mariána posunuli do tej druhej formácie :wink:
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

tanka napísal:Ak Caps vyhraju dnesny zapas, tak su na koni, tomu ver! A Tampa by nemusela byt tazkym orieskom. Skor si myslim, ze to bude horsie s Ottawou a ti mali doslova raketovy start a samozrejme vlani boli finalistami. Medzi Ottawou a Capitas je len minimalny bodovy rozdiel, 2 body!...Inak Caps mozu dakovat najma Oveckinovi :smt023
ale oni vyhrajú lebo strata na Carolinu je momentálne ako píšeš dva body a vzájomný zápas predvčerom vyhrali jednoznačne 4:1 na strely 39:22 a v bráne chyta skvele Cristobal Huet, taktiež car Alex len dava gol za golom a taktiež sa posilnili v závere prestupoveho obdobia aj o dalšieho rusa Sergeja Fedorova, ktorý tiež niektorý zápas dokáže prihravkami rozhodovať :) navyše treba pozerať, že Tampa bude mať v nohach tažký zápas proti Caroline a navyše carolina a washington majú v závere sezony rovnaký herný plán

dnes sa hral ráno Carolina - Tampa
dnes v noci Washington - Tampa
zajtra Carolina - Florida
pozajtra Washington - Florida

navyše sa netreba spoliehať, že Caps musia dobehovať iba hurikanov, kedže na ôsmu Philadelphiu stracajú iba bod a ta bude hrať s New Jersey na ich ľade - predpokkladam že zakopnu :wink: takže suma sumarom bude to ešte zaujimave v posledných dnoch základnej časti :)
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

tak bude to zaujímave ale čo ja viem...velmi držím Capitals ale zas..v Caroline je moj oblubenec Cam Ward... no totiž som brankar tak všade ja komentujem len brankarom čo je trocha aj choroba ale tak Ward sa mi lubi... je síce ešte mladý a neskusený... ale ked chyti formu je skvelý a tato sezona až taka zla nie je... ved schudol na letnej priprave 23 kíl a tak nabral ovela viacej rýchlosti :) nuž.. ked sa Carolina dostane do PO je neprijemný superom... ale dufam že z tretieho miesta tam pojde Capitals... jasne no cem vidieeť v plnej parade Ovechkina v PO.... no a v caps sa mi zapačili aj výkony mladeho obrancu Greena
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vdaka BiBo, ze si tuto temu trochu vytiahol. Uz som sem chcela napisat, ale nejak citim, ze tu o chvilu bude asi moj monolog. No fajn, fandis Caroline kvoli brankarovi? A co takto Huet z Caps? Ved aj on, hoci je tam len kratku dobu, urobil pre tim kus prace. Takze nielen Oveckin, i ked samozrejme najvacsiu zasluhu na ich vzostupe ma prave on. Maka celu sezonu. No sama som zvedava, kto zakopne. Je tu nejaky fanusik Philadelphie? Asi nie, vsak? Tak drzme palce, nech prehraju :D
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

nuž teda pravdu povedať mne sa Huet velmi pači jeden čas mi bol velmi oblubený ked tak vynikal v motreale pred dvoma rokmi no... proste neni to best... teda better than Cam Ward... tak ale je to istota pre Washington ale zas.. u mna ma skor väčšie sympatie tam Kolzig...ale ten ked je už teraz dvojka tak ho to položí...už je veteran a pojde len dole kvalituou a teraz ešte viac ked nebude pravidelne chyttať.... niečo podobne je aj u curtisa Josepha... odkedy šiel do detroitu kde nebol istou jednotkou a odvtedy bol len čiastočne vo Phoenixe ktore sa však trapilo a aj tam skušali všelijakých v branke ...až zakotvil tutok v Calgary od januara tam brani no už to nie je ono za to može aj vek... no a Kipper je o triedu lepší golman síce ani o n nema dobru sezonu snad sa prebere
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

nuž tak Washington musí posledný ich zapas vyhrať.. alebo aspon remizovať ... aspon jeden obdík uhrať... aspon... to budu nervy... ja to nevydržím
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ano, mas pravdu. Zalezi len a len na nich, Carolina im to vlastne umoznila. Ak by som mala moznost, rada by som si ten zapas pozrela. Fakt su od PO velmi blizko.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

no NY Rangers ide na to pekne...
vari dopadne oka
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Hossa 1+2 a celkovo 1+5 za 3 zapasy......veryy niceee :)....myslim ze sa uz pomaly rozbieha..drzme palce...PENS :smt023
Napísať odpoveď