|
| Autor |
Správa |
BiBo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 25 Bydlisko: Želiezovce Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
| nuž teda pravdu povedať mne sa Huet velmi pači jeden čas mi bol velmi oblubený ked tak vynikal v motreale pred dvoma rokmi no... proste neni to best... teda better than Cam Ward... tak ale je to istota pre Washington ale zas.. u mna ma skor väčšie sympatie tam Kolzig...ale ten ked je už teraz dvojka tak ho to položí...už je veteran a pojde len dole kvalituou a teraz ešte viac ked nebude pravidelne chyttať.... niečo podobne je aj u curtisa Josepha... odkedy šiel do detroitu kde nebol istou jednotkou a odvtedy bol len čiastočne vo Phoenixe ktore sa však trapilo a aj tam skušali všelijakých v branke ...až zakotvil tutok v Calgary od januara tam brani no už to nie je ono za to može aj vek... no a Kipper je o triedu lepší golman síce ani o n nema dobru sezonu snad sa prebere |
|
| Návrat hore |
|
 |
BiBo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 25 Bydlisko: Želiezovce Karma: 
|
Zaslal: 05 Apr 2008, 11:32 Predmet: |
|
|
| nuž tak Washington musí posledný ich zapas vyhrať.. alebo aspon remizovať ... aspon jeden obdík uhrať... aspon... to budu nervy... ja to nevydržím |
|
| Návrat hore |
|
 |
tanka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 30
Zaslal: 05 Apr 2008, 12:36 Predmet: |
|
|
| Ano, mas pravdu. Zalezi len a len na nich, Carolina im to vlastne umoznila. Ak by som mala moznost, rada by som si ten zapas pozrela. Fakt su od PO velmi blizko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fero270 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.09.2007 Príspevky: 242 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 14:36 Predmet: |
|
|
no NY Rangers ide na to pekne...
vari dopadne oka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 248 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 8:56 Predmet: |
|
|
Hossa 1+2 a celkovo 1+5 za 3 zapasy......veryy niceee ....myslim ze sa uz pomaly rozbieha..drzme palce...PENS  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 13:14 Predmet: |
|
|
| Detroit dnes prehral, dost necakane, ale co ma viacej prekvapilo, tak to je stav serie medzi Anaheimom a Dallasom. Zda sa, ze Anaheim je teraz na tom biedne a pevne verim, ze sa im podari zvratit celu seriu a pojdu dalej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 874 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Detroit dnes prehral, dost necakane, ale co ma viacej prekvapilo, tak to je stav serie medzi Anaheimom a Dallasom. Zda sa, ze Anaheim je teraz na tom biedne a pevne verim, ze sa im podari zvratit celu seriu a pojdu dalej. |
pripájam sa Anaheim sklamal v tom v čom som si myslel, že je jeho sila - a to je prehnana agresivita - a teda z toho plynúce časte vylučenie, ved v základnej časti a aj teraz patria k najvylučovanejším mužstvam ak vôbec nie sú najvylučovanejším mužstom NHL. Musia sa vschopiť a vyhrať tretí zápas lebo ak ho vyhrajú ešte niečo zo seriou urobiť môžu ale ak prehrajú môžu myslieť na dovolenku a novú sezonu Ja som predpokladal pred začiatkom play-off, že táto seria bude jedna z najmenej zamotaných a dosť jednoznačná a žiaľ sa to stalo len to vyzera na postup Dallasu čiže omyl o 180 stupňov.
btw. mne už Anaheim odpasal ťažke dukatiky na podavaní za tie prve dva zápasy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 463 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
| ale dajak Gaborik mlci sa mi zda ze este nema ani jeden bod |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 488
Zaslal: 15 Apr 2008, 20:35 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
| ale dajak Gaborik mlci sa mi zda ze este nema ani jeden bod |
zato Marián 1+5 a delí sa z Malkinom o prvé miesto....a môj oblúbený Pittsburgh si pekne kráča k vysnívanému titulu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

|
Zaslal: 15 Apr 2008, 20:42 Predmet: |
|
|
to je este daleko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 488
Zaslal: 15 Apr 2008, 21:11 Predmet: |
|
|
| Ved jasné,že je to daleko,ale ja to im prajem..konečne sa dostali do PO a teraz majú dosť velkú šancu na úspech...aj ked niektoré tímy len teraz naberajú formu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

|
Zaslal: 15 Apr 2008, 21:18 Predmet: |
|
|
| mna tento rok prekvvapil Montreal na cele s mladym brankarom Priceom lebo zakladnu cast odohrali velmi dobre a podla mna anspiruju aj na Stanly Cup |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 248 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 15:09 Predmet: |
|
|
| neviete niekto preco na NHL.com odpocitali Hossovi asistenciu a namiesto piatich ma 4?? co nakoniec mu nejaku neuznali? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13490 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 5:45 Predmet: |
|
|
| Zebraci z Nashvilllu nasadili Presovsky beton a uhrali 3:2. Dve tretiny ich Detroit bil ako zito, ale proti tomu betonu sa zial nepresadili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|