NHL (aktualne)
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Hossa1881
Medium Professional
tak pittsburg presiel cez ottawu, hossa sa moze usmievat pri pohlade na Scotiabank Place, ale teraz sa ukaze ako je natom pit skutocne pretoze ottawa sa do PO dostala zotracne, vsak od januara pozbierala body ako LA ci ATL, takze sa zatial este neda porovnat skutocna sila PIT
PS: tego naco robis tolko tem kazdu druhu ti zamkli....
PS: tego naco robis tolko tem kazdu druhu ti zamkli....
prečo hanbamasterX napísal:aach no tak mne uz moj favorit vypadol..New Jersey posli domov s Rangers prehrat 1:4 na serie..hanbasnad nabuduce ..
btw. vyzera to tak, že v druhom kole sa stretne dvojica Pittsburgh - Rangers, čo je príslub kvalitného hokeja, za podmienky že Montreal a aj Philadelphia postupia
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
kubodinho: Hlavne ked sedel na lavicke a jeho icetime za zapas bol 3 minuty. Jedna vec je, ze bol sucastou timu, ale druha vec je, ze hovno z toho. Pokial je to ale hrac ako Hossa a podobne, ktory tych golov za sezonu aj par desiatok nastriela a jeho icetime ide okolo 20 minut za zapas, tak o to je ta radost z pohara vacsia a zasluzenejsia.
bu*erant ! (fakt : http://img301.imageshack.us/img301/1888/picture1wh5.jpg
Toto by sa nemalo stavat. Vobec nie na konci zapasu...a uz vobec nie take daco na brankara. Ribero spravil strasne svinstvo a dufam, ze dostane aspon zapasovu suspendaciu, aj ked pochybujem.
Kazdopadne hra Detroitu je podla mna od zapasu k zapasu lepsia. Vcerajsia posledna tretina bola fakt uz velmi pekna, co dokazuje aj takmer dvojminutova PowerPlay Dallasu, pri ktorej nedokazali vystrelit na Ozzieho ani raz
Este ked sa vrati Franzen...ich hra bude takmer dokonala
Uz si pomaly zacinam predstavovat pohar v rukach Nicka Lidstroma...aj ked je to este daleka cesta
PS : http://i299.photobucket.com/albums/mm29 ... ration.gif
Dufam, ze mu hraci Detroitu daju pocitit, ze to nemal robit. Najradsej by som namiesto Franzena videl Aarona Downeyho...ten by uz vedel co ma spravit
Popripade McCarty alebo Kronvall...ktory hra v playoff riadne tvrdo.
Inak dufam, ze zajtra uz nezaspim jak pri tomto poslednom zapase. Prespal som prve dve tretiny a zobudil som sa az na poslednu ><
Popripade McCarty alebo Kronvall...ktory hra v playoff riadne tvrdo.
Inak dufam, ze zajtra uz nezaspim jak pri tomto poslednom zapase. Prespal som prve dve tretiny a zobudil som sa az na poslednu ><