NHL (aktualne)

O športe...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

pitsburgh ma ikolo za sebou co ma velmi tesi...len tak dalej :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

tak pittsburg presiel cez ottawu, hossa sa moze usmievat pri pohlade na Scotiabank Place, ale teraz sa ukaze ako je natom pit skutocne pretoze ottawa sa do PO dostala zotracne, vsak od januara pozbierala body ako LA ci ATL, takze sa zatial este neda porovnat skutocna sila PIT

PS: tego naco robis tolko tem kazdu druhu ti zamkli....
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

aach no tak mne uz moj favorit vypadol..New Jersey posli domov s Rangers prehrat 1:4 na serie..hanba :( snad nabuduce ..
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

masterX napísal:aach no tak mne uz moj favorit vypadol..New Jersey posli domov s Rangers prehrat 1:4 na serie..hanba :( snad nabuduce ..
prečo hanba :?: to nie je hanba vypadnúť s tak kvalitným mužstvom, ktoré ma vybornú formu. Jágr a spol. chytili v závere sezonu formu, s ktorou toho môžu v tomto play-off ešte veľa dokázať a naopak New Jersey akokeby v závere stratili chuť a silu čo sa u nich prenieslo aj do play-off a akurat sa mne osobne vidi že sa dokázal prebrať iba Patrik Eliaš, ktorý hral skvele. Taktiež som čakal, že New Jersey bude inkasovať menej golov, ale Brodeur asi taktiež nemal svoje dní.

btw. vyzera to tak, že v druhom kole sa stretne dvojica Pittsburgh - Rangers, čo je príslub kvalitného hokeja, za podmienky že Montreal a aj Philadelphia postupia
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

dufam ze dnes zvitazi colorado nad minnesotou- na ms by boli volni gaborik, demitra, radivojevic teda ak pojdu :D
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

ja dufam tiez vo vyhru colorada... ale skor preto, ze im fandim uz skoro 9 rokov :)
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

tak už je to spečatené, po goloch Bena Guiteho a Ryana Smytha sa Colorado stalo tretím mužstvom a na západe prvým mužstvom ktoré postupuje do dalších bojov o Stanley Cup :wink: Treba pripomenúť, že im minimálne dva posledné zápasy vychytal Jose Theodore, ktorý podáva skvelé výkony a ma formu :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

hej a afera Brodeur vs. Avery :))...neviem ci ste to poculi, akym sposobom branil vo vyhlade aAvery :) a nakoniec mu Brodeur ani ruku nepodal :D:D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

dufam ze to pittsburg dotiahne az do uplneho finale,pretoze celu sezonu fandim jemu :) :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

tego2000 napísal:dufam ze to pittsburg dotiahne az do uplneho finale,pretoze celu sezonu fandim jemu :) :)
No ja podobne ale aj to len kôli Hossovi aby už konečne nejaký ten poriadny slovák vyhra ten Stenley Cup :P
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

neo250 napísal:No ja podobne ale aj to len kôli Hossovi aby už konečne nejaký ten poriadny slovák vyhra ten Stenley Cup :P
Ja im už fandím zopár rokov....a ináč Cibák už SC s Tampou vyhral.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

vyhral aj Bicek za NJ, ale obaja boli zo 4 lajny co urcite neodpoveda pojmu "riadny hrac"
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Hossa1881 napísal:vyhral aj Bicek za NJ, ale obaja boli zo 4 lajny co urcite neodpoveda pojmu "riadny hrac"
kazdy , kto je sucast tymu je poriadny hrac , je jedno ci hra v 1 alebo vo 4 lajne . kazdy ku tomu prispel nejakym dielom .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kubodinho: Hlavne ked sedel na lavicke a jeho icetime za zapas bol 3 minuty. Jedna vec je, ze bol sucastou timu, ale druha vec je, ze hovno z toho. Pokial je to ale hrac ako Hossa a podobne, ktory tych golov za sezonu aj par desiatok nastriela a jeho icetime ide okolo 20 minut za zapas, tak o to je ta radost z pohara vacsia a zasluzenejsia.
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ta ale cibak prvy vybehol z lavicky jak vyhrali :lol:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

cibak mal aspon bod a odohral cele po, ale bicek posledne zapasy ani nehral, nahradil ho rupp ktory potom rozhodol zapas....
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

bu*erant ! (fakt : http://img301.imageshack.us/img301/1888/picture1wh5.jpg :P )
Toto by sa nemalo stavat. Vobec nie na konci zapasu...a uz vobec nie take daco na brankara. Ribero spravil strasne svinstvo a dufam, ze dostane aspon zapasovu suspendaciu, aj ked pochybujem.
Kazdopadne hra Detroitu je podla mna od zapasu k zapasu lepsia. Vcerajsia posledna tretina bola fakt uz velmi pekna, co dokazuje aj takmer dvojminutova PowerPlay Dallasu, pri ktorej nedokazali vystrelit na Ozzieho ani raz :)
Este ked sa vrati Franzen...ich hra bude takmer dokonala :D
Uz si pomaly zacinam predstavovat pohar v rukach Nicka Lidstroma...aj ked je to este daleka cesta :)

PS : http://i299.photobucket.com/albums/mm29 ... ration.gif
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Podla mna sa bude Ribero modlit aby dostal suspendaciu co najviac zapasov lebo ak bude v tejto serii este hrat tak ho tam dakto rozseka na kusky. to sa proste nerobi, toboz nie brankarovi. vravim, ak bude hrat, skonci v prvej tretine
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Dufam, ze mu hraci Detroitu daju pocitit, ze to nemal robit. Najradsej by som namiesto Franzena videl Aarona Downeyho...ten by uz vedel co ma spravit :D
Popripade McCarty alebo Kronvall...ktory hra v playoff riadne tvrdo.
Inak dufam, ze zajtra uz nezaspim jak pri tomto poslednom zapase. Prespal som prve dve tretiny a zobudil som sa az na poslednu ><
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som posledne dve tretiny toho zapasu a bol to dobry hokej, bolo sa na co pozerat, ved sa hrali pravidelne presilovky. Ten zaver bol fakt skaredy, ale aj to patri k hokeju. Urcite si radsej pozriem taketo zapasy ako zapasy na MS o zachranu.
Napísať odpoveď