|
|
|
| Autor |
Správa |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 736 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
| cibak mal aspon bod a odohral cele po, ale bicek posledne zapasy ani nehral, nahradil ho rupp ktory potom rozhodol zapas.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
heinrich Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 98 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 936 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 21:22 Predmet: |
|
|
| Podla mna sa bude Ribero modlit aby dostal suspendaciu co najviac zapasov lebo ak bude v tejto serii este hrat tak ho tam dakto rozseka na kusky. to sa proste nerobi, toboz nie brankarovi. vravim, ak bude hrat, skonci v prvej tretine |
|
| Návrat hore |
|
 |
heinrich Medium Expert

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
Dufam, ze mu hraci Detroitu daju pocitit, ze to nemal robit. Najradsej by som namiesto Franzena videl Aarona Downeyho...ten by uz vedel co ma spravit
Popripade McCarty alebo Kronvall...ktory hra v playoff riadne tvrdo.
Inak dufam, ze zajtra uz nezaspim jak pri tomto poslednom zapase. Prespal som prve dve tretiny a zobudil som sa az na poslednu >< |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
| Pozeral som posledne dve tretiny toho zapasu a bol to dobry hokej, bolo sa na co pozerat, ved sa hrali pravidelne presilovky. Ten zaver bol fakt skaredy, ale aj to patri k hokeju. Urcite si radsej pozriem taketo zapasy ako zapasy na MS o zachranu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 335 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 8:56 Predmet: |
|
|
| myslíte že aj tretí zápas bude 4:2? |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 12 Máj 2008, 18:13 Predmet: |
|
|
| Hacket napísal: |
| myslíte že aj tretí zápas bude 4:2? |
Nie nemyslím...ale Tučniaci podla mňa zase vyhrajú a bude 3:0  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1792 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 18:33 Predmet: |
|
|
| moj pohlad: ribeiro bol sice vyprovokovany (osgood nenapadne strcil do jazdy ribeirovi koniec hokejky co pokial viem je bodnutie), ale tu sekeru ako odplacanie si ribeiro mohol odpustit..neviem o akom distanci rozpravate, sice faul ale nie na distanc |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:12 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
| moj pohlad: ribeiro bol sice vyprovokovany (osgood nenapadne strcil do jazdy ribeirovi koniec hokejky co pokial viem je bodnutie), ale tu sekeru ako odplacanie si ribeiro mohol odpustit..neviem o akom distanci rozpravate, sice faul ale nie na distanc |
Mne sa taktiež zakrok ako tento nepáčil, ale viac sa mi nepáčilo ako to nafukli napr. na TV Markíza, kde povedali, že išlo o úder do krku, čo je totálny blud a zavadzanie, kto to predsa videl musí uznať že ho trafil do loga teda do hrudníka, ale ak mal to logo na krku tak potom prosim a trafil ho do krku
Proste aj takéto zápasy patria do pla-off a každý rok sa niečo podobne musí udiať už len z toho, že ide o vypetosť zápasov, napr. minulý rok si pamätám zákrok Chrisa Prongera na tušímže Holmstroma, ktoreho nepekne narazil na mantinel a spôsobil mu tržnú ranu a dostal ked sa nemýlim jeden alebo dva zápasy, a pre upokojenie situácie pristupi NHL podla mna taktiež k trestu na jeden zápas alebo dva len aby došlo ku schladeniu hlav
btw. aj mňa frustruje, že Detroit asi vyhra Stanley Cup a hra ktoru predvadza je proste skvela ale čo už, kedže nie som ich fanúšik a to nehram, tak potom čo ma hovoriť taký Ribeiro |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13834 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:59 Predmet: |
|
|
| Bal som sa ako dopadne Detroit, predsalen je to najlepsie muzstvo za poslednych 10 rokov v zakladnej casti. Zial PO povacsinou pukne v prvom kole. Tento rok vsak idu ako parny valec a verim, ze to dotiahnu az do uplneho konca. Ta svedska legia skazy doplnena skvelymi indivdualitami je bezkonkurencna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
heinrich Medium Expert

|
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:31 Predmet: |
|
|
``No. Well, if they do suspend me for one game, hopefully they suspend him for two games.''
Toto Ribero odpovedal na otazku ci cakal, ze bude suspendovany.Kus chu*a.
Dnes o druhej to, dufam, bude zasa v rezii Detroitu...a popri tom by mohli natrhnut tomu volovi usmev... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 936 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 21:20 Predmet: |
|
|
| tipujem finale Pens vs. Red Wings......prial by som si sice aby tucniaci vyhrali kedze im fandim dlhe roky, aj kvoli hossovi by som si to prial nech konecne dakto poriadny donesie na SVK pohar ale ak mam pravdu povedat myslim si ze vo finale sa prejavi vacsia skusenost muzstva detroitu a hviezdny mladici asi prehraju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13834 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 22:04 Predmet: |
|
|
Ja myslim, ze Darren si uz brusi paste  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heinrich Medium Expert

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 4:54 Predmet: |
|
|
Dallas 2 : 5 Detroit
Vysledok je ale jednoznacnejsi, ako priebeh zapasu. Tento bol bezpochyby najvyrovnanejsi. Robidas to sice prezil bez vacsej ujmy..ale toto male minus nemoze pokazit dojem z celkoveho predstavenia
Datsyuk si pripisal prvy hat trick v PlayOff...
Je tu este niekto taky co tiez uz nad Dallasom zlomil palicu ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 9:27 Predmet: |
|
|
Ja som nad Dallasom zlomil palicu uz pred prvym zapasom No pravdupovediac cakal som vyrovnanu seriu, 3:0 uz budu otacat tazko.
PS Ribeiro, nie Robidas
edit: Tak Zeto si ich tam dobre pomotal pri stvrtom a piatom gole.
Detroit z 13tich zapasoch prehral na strely v jedinom s Nashvillom 26-29 to o niecom svedci, celkovy pocet striel 479-306!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|