NHL (aktualne)
-
aswer
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hossa do Detroitu 
http://redwings.nhl.com/team/app/?servi ... eid=367553
W.Redden + Rozsival
NYR (betonujú a poriadne....)
a Malkina si PIT upísali na 5 rokov...
http://redwings.nhl.com/team/app/?servi ... eid=367553
W.Redden + Rozsival
a Malkina si PIT upísali na 5 rokov...
prvy utok nerozbiju, ved to je jeden z naj utokov ligy. Holmstrom tam ma opodstatnene miesto...hojko napísal:Veru tak, do Detroitu je to urcite krok v pred, ved toto muzstvo ma dlhodobo najvyssie ambicie, ci v zakladnej casti alebo aj play-off. Uz len bude zaujimave ku komu bude zaradeny. Mne by sa pacilo k Zetterbergovi a Datsyukovi.
dal by som ho s franzenom...
ale zato ta presilovka moze byt - heno, palo, majo + nick + ...
Ja vidim formacie nejako takto :
Homer - Dats - Zetter
Hossa - Franzen - Filp
Draper - Hudler - Cleary
Maltby - Leino/Kopecky/McCarty/Sammy
Tento rooster je taky dobry, ako bol ten posledny...plus mame navyse Hossu. Co si moze fanusik Red Wings viac priat.
K tomu prisla do branky celkom dobra podpora - Ty Conklin. Jednym slovom Krasa
+ strasne sa mi pacila tato reakcia na jednom z fore ineho NHL teamu :
The league should award the Stanley Cup to Detroit in October and have the rest of the teams fight for the consolation prize, which will be a free educational trip to Joe Louis Arena where the winning team's GM can learn from Kenny Holland how to put together a hockey team.

Homer - Dats - Zetter
Hossa - Franzen - Filp
Draper - Hudler - Cleary
Maltby - Leino/Kopecky/McCarty/Sammy
Tento rooster je taky dobry, ako bol ten posledny...plus mame navyse Hossu. Co si moze fanusik Red Wings viac priat.
K tomu prisla do branky celkom dobra podpora - Ty Conklin. Jednym slovom Krasa
+ strasne sa mi pacila tato reakcia na jednom z fore ineho NHL teamu :
The league should award the Stanley Cup to Detroit in October and have the rest of the teams fight for the consolation prize, which will be a free educational trip to Joe Louis Arena where the winning team's GM can learn from Kenny Holland how to put together a hockey team.
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Marcel Hossa a Ruzicka do KHL...zaujmave ze prave mladi utekaju, ale lepsie ist inam ako zhnit na farme(pripad obsuta, ktory je jeden z najproduk. obrancov Elitserien)
podobny osud ocakavam aj so Stumpelom....
Satan do pittsburgu...bude sranda ak sa stretne s det vo finale aj buduci rok:D
to Drago//som mal dve dvanastky za sebou tak mi to dako uniklo...dufam ze som to napravil:D
podobny osud ocakavam aj so Stumpelom....
Satan do pittsburgu...bude sranda ak sa stretne s det vo finale aj buduci rok:D
to Drago//som mal dve dvanastky za sebou tak mi to dako uniklo...dufam ze som to napravil:D
stat sa moze vsetko... v kazdom pripade za tri a pol melona by pri sucasnej situacii na trhu s volnymi hracmi mohli mat kvalitnejsieho hraca.t0m4s3 napísal:Odvazne tvrdenie. Kludne sa moze stat ze Sharky chyti fazonu a potom ostanes len na smiech!
bez urazky, satana mam rad ale najlepsie roky ma uz za sebou.