NHL (aktualne)

O športe...
BoBor89
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak maximalne za tuto sezonu pojdu z tych vyššie spomínanich maximalne 3ja.. ale aj to pochybujem.. skôr pojdu nejaký čo sa objavuju pomenej.. ale obrancu by mali predať nejakeho s utočnikom za utočnika:) lebo Tjarnkvis /neviem nikdy ako sa to píše/ urobil dobry dojem...

čo sa týka "Abbyho" tak tomu ten trade nepomohol, vtedy sa tam chytil Huet a bol tam navyše... potom tušim bol v campe Phoenixu ale nie som si istý a tam nepresvedčil.. a cvratil sa do europy, ja si myslim že keby mu dali šancu že ešte by niečo ukazal.

Teraz sa mi páči brankarska dvojica v MONTREALE , PRICE/HALAK ja dufam že Halaka nepošlu kade lahšie, lebo on je celkom solidna dvoječka, na jednotku ešte nemá, a myslím si že Habs to môžu tento rok dotiahnuť dosť ďaleko...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No podľa mňa je momentálna obrana Colorada asi to najmenej čo by ich malo trápiť. Podľa mňa nemajú nadpriemerného gólmana a útok by sa dal kompletne prekopať.
Colorado by malo zabudnúť na túto sezónu, prípadne aj tú nasledujúcu a malo by vybudovať nový základ teamu okolo Stastneho a Wolskeho. Tuckera si viem predstaviť ako kapitána aj keď asi uprednostia Hejduka alebo Foota, možno Smytha.

A Darcy Tucker? Takého hráča by chceli v každom teame.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Tucker kapitanom nebude:) maximalne asistentom, ale "C" čaká na Stastneho, popripade Stewarta ktorí je ešte na farme:-) vraj velka hviezda buduceho colorada tak som zvedavý.. Hejduka by som si vedel rpestaviť ako večneho asistenta. ešte Liles by mohol po Sakicovipotomprebrať "C", ale uvidime...

inak ako tak čítam tak Tucker je tvoj asi jeden z najoblubenejších hráčov že mam pravdu?:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A na Foota si zabudol? :)

No netvrdil by som, že obľúbený, ale typ hráčov ako je on veľmi uznávam. Tvrdo pracuje pre team, dokončuje súboje, vracia sa, neboji sa v rohoh a nie je zas úplne ľavý, že nevie dať gól.

Moji obľúbený hráči z dôb keď som poznal skoro každého kto korčuľoval už pomaly pošli do dôchodku alebo v súčasnosti už veľa nehrajú..

Takže: Brodeur vedie :) Scott Stevens, Scott Niedermayer obrancovia. Teraz sa mi celkom vidia Niklas Kronwall a Dion Phaneuf.
Z útočníkov som mal rád Shane Doan, Morozov (KHL), Žerďev a moja špecialitka Magnus Arvedson..
Z bitkarov som mal rad Proberta :)
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Tak to mame podobne, moji oblubeni hraci zo ´starych cias´ uz su tiez skoro vsetci na dochodku. Inak preco prave Arvedson? I ked ja som mal tiez oblubenych nie zrovna superhviezdy Zhamnova a Felixa Potvina a z bitkarov P.J.Stock
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Lebo bol najlepsie braniaci utocnik v NHL svojej doby. Aj ked Selke T. bral tradicne Lehtinen.
Pacia sa mi tvrdo makajuci hraci pre team, Rusi a dobry rychly korculiary.
Inak som skoro zabudol - Malkin sa mi v sucasnosti veľmi vidí. Viac ako Crosby a Ovechkin. A dobry je aj Sijomin.

Zhamnov bol borec, paradny hrac. Potvina... No v Toronte bol fajn ale potom som uz o nom vela nepocul.
A velmi sa mi pacilo ako Owen Nolan vypiekol s Hasekom na All star game.. Jeden z vcholov čo som videl v hokeji aj ked islo o nesutazny zapas. Totalna drzovka a zosmiesnenie.

//edit:PJ. Stock mal "gule" a to bolo na nom sympaticke, lebo ak trpaslik sa nebal postavit nikomu.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Foota som zámerne vynechal:) on už nema na to byť kapitan alebo asistent, aspoň podla mňa:)

a moji oblúbený tak asi najoblubenejší bol Patric ROY s Ray BOURQUE, Ray bol podla mňa jeden z anjväčšich obrancov NHL on bol pojem.. a som rad že sa mu podarilo ziskať ten SC aspoň s Coloradom ked s Bruins nie:), z takej staršej školy sa mi páčil štýl Valerijho Kamenskeho, čo som videl videa lebo osobne si an to už moc nepamatam tak on hral velmi dobre pozične, samozrejme nesmiem zabudnuť na SAKICA, bez neho by NHL podla mňa nebola taka aká je/trošku otrepana fráza ale je to tak:) / z takych menej známych sa mi pačil Chris Gratton.
a dodnes neviem zabudnuť na brankara JohnaVanbiesbroucka /sice vždy sa musim pozrieť ako sa to presne píše/,

moji oblubenci sú takí známejší, ale ak si spomeniem na nejakeho menej známeho tak to spomeniem:)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Čo sa týka kapitanského c-eška tak to je rezervované už teraz imho pre Ryana Smytha, ktorý ma vodcovské schopnosti a v kabíne je ho dosť počuť, má päťročný kontrakt a teraz hraje ešte len druhý rok za Colorado, takže je jediny, kto môže dostať to C

btw. za bojovnosť by si ho asi zaslúžil predovšetkým Ian Laperriere, čo pozeram zostrihy zápasov Colorada tak jediny si zaslúži peniaze, ktoré mu podľa zmluvy prináležia, a čo sa mi naviac páči bojuje tak ako sa ma za to čo nosí na hrudi :)
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

ak myslis ten goal jak mu ukazal najprv rukavicou kam vystreli, to nemalo chybu, si tusim este z intra Nhl 98 pamatam
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Takymalypako napísal:ak myslis ten goal jak mu ukazal najprv rukavicou kam vystreli, to nemalo chybu, si tusim este z intra Nhl 98 pamatam
yop, to jako na klzisku medzi šracmi keď príde frájo a zahlási tam ti dám a tam mu to dá.
No a v NHL si to dovoliť vtedy najlepšiemu brankárovi na svete.. heh Hašek to vtedy vyžral... :D Owen Nolan bol peckový hráč, alebo taký Wendel Clark čo ho teraz vešali pod strechu v Toronte... V 94 keď dal 46 golov v 64 zapásoch a doviedol Javorové listy az pred brany finale SC..

//: Mne strasne chyba Winnipeg Jets a Quebec Nordiques.. Hartford mi nechyba ale tie dvoje velmii.. Take super kanadske kluby.. :?
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Colorado - St.Louis 3:1, prvou hviezdou zápasu bol vyhlásený Ian Laperriere, ktorého som zhodou okolnosti spomínal v súvislosti, že bojuje pri každom striedani, a aj dnes tomu tak bolo zaznamenal gol a jednú asistenciu a keby sa ešte aj pobil tak by mal tzv. Howeov hattrick, ale aspon neoslabil mužstvo :wink:

btw. :D už rozumiem prečo ked stavím na Wolskeho, že dá gol tak ho neda - lebo netrafí ani prázdnu bránu
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak Wolski je ešte mladík, mne sa napriklad nepáčilo tak s pred dvoch či troch rokov ked odohral len 9 zapasov, a vtedy na to mal za tych 9 zapasov mal 9-10 bodov.. hral dobre.. len bol ešte junior a nemuseli za neho platiť tak ho šuplii do juniorky... ale na PO ho zase vytiahli, ale tam už žial nič neukázal...

a konečne sme vyhrali:) ešte zopar zapasov a budeme apsoň 8 :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Kua! Som dal na Boston za 500 a akurat ukončili seriu bez prehry ako hovadu a Buffalo ukončilo sériu prehier.. Sakra. Rozmýšľal som ešte nad San José, tí sú doma tiež hustý (tam bol ale slabý kurz) ale aj tí dostali od Chicaga. Posledné na čo ma svrbela ruka bolo Detroit - Montreal za 2, ale na to som nemal gule. A tam bol dokonca lepsi kurz ako na Boston. :roll:

No ništ dnes sú ťažké zápasy ale cez víkend sa snáď bude dať dačo vyhrať.

BTW: Koho tipujete na finále SC? Ja to vidím celkom reálne na San José (alebo Detroit / Vancouveru neverím) - Washington (Boston, Rangers, Montreal) na východe je to tradične ťažšie..
BoBor89
Medium Star
Medium Star

begbeee: tak to ťa obdivujem že si sa rozhodol dať 500 a ešte k tomu na NHL, ja ked som podaval na NHL tak vždy som na tom pohorel, preto som sa rozhodol stávkovať len na Tenis, resp Futbal:), snad ti to vyjde nabudúce...

ja to vidim tak bud na San Jose/Detroit alebo Montreal/Boston...
ale to len podla sučasných výkonov.. najradšej by som videl na zapade Edmonton vo dinále a na vychode Montreal.
inak zatial je pre mňa strašne sklamanie tuto sezonu Dallas, snad sa zdvihun a aspoň do PO postupia.../tých som tipoval pred sezonou na finale ale už to asi tak nebude, ale človek nikdy nevie/
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

begbee: mozno ta to nauci davat NHL presne naopak ako je to zvykom pri ostatnych ligach ^^ da sa na tom celkom dobre zaryzovat
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ked som kukal dnes na vysledky, tak kukam, a že čo mi tam nesedí, a ono dnes sa hralo len v KANADE, heh al elen dva zapasy.. som čital že maju hrať všetky mužstva z kanady jeden deň proti sebe, len neviem ktorí, neviete to náhodou??? :?:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No možno na Vianoce alebo iný štátny sviatok v Kanade :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: 24. decembra v USA sviatok nie je, normalne sa v ten den pracuje, neviem ako je to ale v Kanade.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

24 a 25 sa NHL nehrava, lebo vianoce, aby mali čas prisť do svojich domovov a straviť v rodinnom kruhu.. takže NHL porkačuje až 26, čiže u nas 27mehos a dozvieme vysledky...

inak mne sa zdá že to bolo niekedy v oktobri ale nie som si celkom istý... možno že to len bude.. inak tešim sa na ten zapas Chicago Detroit pod holym nebom to bude zaujimavé... zatial najvoac sa mi páčil MOntreal Edmonton ten bol najzaujimavejší... Buffalo Pitsburgh bol taky primerný tak snad tímy z original six nesklamú :P
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Myslim ze nesklamu a bude to paradny zapas, inak co vravite dnes na Svatosa? konecne zabodoval trocha viac, inak neviem co sa deje s Meszarosom furt ma len 0+0 :? Tampa je moj oblubeny tim, ale tieto vysledky sa skor podobaju 90-tym rokom.
Napísať odpoveď