NHL (aktualne)
tak maximalne za tuto sezonu pojdu z tych vyššie spomínanich maximalne 3ja.. ale aj to pochybujem.. skôr pojdu nejaký čo sa objavuju pomenej.. ale obrancu by mali predať nejakeho s utočnikom za utočnika:) lebo Tjarnkvis /neviem nikdy ako sa to píše/ urobil dobry dojem...
čo sa týka "Abbyho" tak tomu ten trade nepomohol, vtedy sa tam chytil Huet a bol tam navyše... potom tušim bol v campe Phoenixu ale nie som si istý a tam nepresvedčil.. a cvratil sa do europy, ja si myslim že keby mu dali šancu že ešte by niečo ukazal.
Teraz sa mi páči brankarska dvojica v MONTREALE , PRICE/HALAK ja dufam že Halaka nepošlu kade lahšie, lebo on je celkom solidna dvoječka, na jednotku ešte nemá, a myslím si že Habs to môžu tento rok dotiahnuť dosť ďaleko...
čo sa týka "Abbyho" tak tomu ten trade nepomohol, vtedy sa tam chytil Huet a bol tam navyše... potom tušim bol v campe Phoenixu ale nie som si istý a tam nepresvedčil.. a cvratil sa do europy, ja si myslim že keby mu dali šancu že ešte by niečo ukazal.
Teraz sa mi páči brankarska dvojica v MONTREALE , PRICE/HALAK ja dufam že Halaka nepošlu kade lahšie, lebo on je celkom solidna dvoječka, na jednotku ešte nemá, a myslím si že Habs to môžu tento rok dotiahnuť dosť ďaleko...
No podľa mňa je momentálna obrana Colorada asi to najmenej čo by ich malo trápiť. Podľa mňa nemajú nadpriemerného gólmana a útok by sa dal kompletne prekopať.
Colorado by malo zabudnúť na túto sezónu, prípadne aj tú nasledujúcu a malo by vybudovať nový základ teamu okolo Stastneho a Wolskeho. Tuckera si viem predstaviť ako kapitána aj keď asi uprednostia Hejduka alebo Foota, možno Smytha.
A Darcy Tucker? Takého hráča by chceli v každom teame.
Colorado by malo zabudnúť na túto sezónu, prípadne aj tú nasledujúcu a malo by vybudovať nový základ teamu okolo Stastneho a Wolskeho. Tuckera si viem predstaviť ako kapitána aj keď asi uprednostia Hejduka alebo Foota, možno Smytha.
A Darcy Tucker? Takého hráča by chceli v každom teame.
Tucker kapitanom nebude:) maximalne asistentom, ale "C" čaká na Stastneho, popripade Stewarta ktorí je ešte na farme:-) vraj velka hviezda buduceho colorada tak som zvedavý.. Hejduka by som si vedel rpestaviť ako večneho asistenta. ešte Liles by mohol po Sakicovipotomprebrať "C", ale uvidime...
inak ako tak čítam tak Tucker je tvoj asi jeden z najoblubenejších hráčov že mam pravdu?:)
inak ako tak čítam tak Tucker je tvoj asi jeden z najoblubenejších hráčov že mam pravdu?:)
A na Foota si zabudol? 
No netvrdil by som, že obľúbený, ale typ hráčov ako je on veľmi uznávam. Tvrdo pracuje pre team, dokončuje súboje, vracia sa, neboji sa v rohoh a nie je zas úplne ľavý, že nevie dať gól.
Moji obľúbený hráči z dôb keď som poznal skoro každého kto korčuľoval už pomaly pošli do dôchodku alebo v súčasnosti už veľa nehrajú..
Takže: Brodeur vedie
Scott Stevens, Scott Niedermayer obrancovia. Teraz sa mi celkom vidia Niklas Kronwall a Dion Phaneuf.
Z útočníkov som mal rád Shane Doan, Morozov (KHL), Žerďev a moja špecialitka Magnus Arvedson..
Z bitkarov som mal rad Proberta
No netvrdil by som, že obľúbený, ale typ hráčov ako je on veľmi uznávam. Tvrdo pracuje pre team, dokončuje súboje, vracia sa, neboji sa v rohoh a nie je zas úplne ľavý, že nevie dať gól.
Moji obľúbený hráči z dôb keď som poznal skoro každého kto korčuľoval už pomaly pošli do dôchodku alebo v súčasnosti už veľa nehrajú..
Takže: Brodeur vedie
Z útočníkov som mal rád Shane Doan, Morozov (KHL), Žerďev a moja špecialitka Magnus Arvedson..
Z bitkarov som mal rad Proberta
-
Takymalypako
Light Expert
Lebo bol najlepsie braniaci utocnik v NHL svojej doby. Aj ked Selke T. bral tradicne Lehtinen.
Pacia sa mi tvrdo makajuci hraci pre team, Rusi a dobry rychly korculiary.
Inak som skoro zabudol - Malkin sa mi v sucasnosti veľmi vidí. Viac ako Crosby a Ovechkin. A dobry je aj Sijomin.
Zhamnov bol borec, paradny hrac. Potvina... No v Toronte bol fajn ale potom som uz o nom vela nepocul.
A velmi sa mi pacilo ako Owen Nolan vypiekol s Hasekom na All star game.. Jeden z vcholov čo som videl v hokeji aj ked islo o nesutazny zapas. Totalna drzovka a zosmiesnenie.
//edit:PJ. Stock mal "gule" a to bolo na nom sympaticke, lebo ak trpaslik sa nebal postavit nikomu.
Pacia sa mi tvrdo makajuci hraci pre team, Rusi a dobry rychly korculiary.
Inak som skoro zabudol - Malkin sa mi v sucasnosti veľmi vidí. Viac ako Crosby a Ovechkin. A dobry je aj Sijomin.
Zhamnov bol borec, paradny hrac. Potvina... No v Toronte bol fajn ale potom som uz o nom vela nepocul.
A velmi sa mi pacilo ako Owen Nolan vypiekol s Hasekom na All star game.. Jeden z vcholov čo som videl v hokeji aj ked islo o nesutazny zapas. Totalna drzovka a zosmiesnenie.
//edit:PJ. Stock mal "gule" a to bolo na nom sympaticke, lebo ak trpaslik sa nebal postavit nikomu.
Foota som zámerne vynechal:) on už nema na to byť kapitan alebo asistent, aspoň podla mňa:)
a moji oblúbený tak asi najoblubenejší bol Patric ROY s Ray BOURQUE, Ray bol podla mňa jeden z anjväčšich obrancov NHL on bol pojem.. a som rad že sa mu podarilo ziskať ten SC aspoň s Coloradom ked s Bruins nie:), z takej staršej školy sa mi páčil štýl Valerijho Kamenskeho, čo som videl videa lebo osobne si an to už moc nepamatam tak on hral velmi dobre pozične, samozrejme nesmiem zabudnuť na SAKICA, bez neho by NHL podla mňa nebola taka aká je/trošku otrepana fráza ale je to tak:) / z takych menej známych sa mi pačil Chris Gratton.
a dodnes neviem zabudnuť na brankara JohnaVanbiesbroucka /sice vždy sa musim pozrieť ako sa to presne píše/,
moji oblubenci sú takí známejší, ale ak si spomeniem na nejakeho menej známeho tak to spomeniem:)
a moji oblúbený tak asi najoblubenejší bol Patric ROY s Ray BOURQUE, Ray bol podla mňa jeden z anjväčšich obrancov NHL on bol pojem.. a som rad že sa mu podarilo ziskať ten SC aspoň s Coloradom ked s Bruins nie:), z takej staršej školy sa mi páčil štýl Valerijho Kamenskeho, čo som videl videa lebo osobne si an to už moc nepamatam tak on hral velmi dobre pozične, samozrejme nesmiem zabudnuť na SAKICA, bez neho by NHL podla mňa nebola taka aká je/trošku otrepana fráza ale je to tak:) / z takych menej známych sa mi pačil Chris Gratton.
a dodnes neviem zabudnuť na brankara JohnaVanbiesbroucka /sice vždy sa musim pozrieť ako sa to presne píše/,
moji oblubenci sú takí známejší, ale ak si spomeniem na nejakeho menej známeho tak to spomeniem:)
správa
Čo sa týka kapitanského c-eška tak to je rezervované už teraz imho pre Ryana Smytha, ktorý ma vodcovské schopnosti a v kabíne je ho dosť počuť, má päťročný kontrakt a teraz hraje ešte len druhý rok za Colorado, takže je jediny, kto môže dostať to C
btw. za bojovnosť by si ho asi zaslúžil predovšetkým Ian Laperriere, čo pozeram zostrihy zápasov Colorada tak jediny si zaslúži peniaze, ktoré mu podľa zmluvy prináležia, a čo sa mi naviac páči bojuje tak ako sa ma za to čo nosí na hrudi
btw. za bojovnosť by si ho asi zaslúžil predovšetkým Ian Laperriere, čo pozeram zostrihy zápasov Colorada tak jediny si zaslúži peniaze, ktoré mu podľa zmluvy prináležia, a čo sa mi naviac páči bojuje tak ako sa ma za to čo nosí na hrudi
-
Takymalypako
Light Expert
yop, to jako na klzisku medzi šracmi keď príde frájo a zahlási tam ti dám a tam mu to dá.Takymalypako napísal:ak myslis ten goal jak mu ukazal najprv rukavicou kam vystreli, to nemalo chybu, si tusim este z intra Nhl 98 pamatam
No a v NHL si to dovoliť vtedy najlepšiemu brankárovi na svete.. heh Hašek to vtedy vyžral...
//: Mne strasne chyba Winnipeg Jets a Quebec Nordiques.. Hartford mi nechyba ale tie dvoje velmii.. Take super kanadske kluby..
správa
Colorado - St.Louis 3:1, prvou hviezdou zápasu bol vyhlásený Ian Laperriere, ktorého som zhodou okolnosti spomínal v súvislosti, že bojuje pri každom striedani, a aj dnes tomu tak bolo zaznamenal gol a jednú asistenciu a keby sa ešte aj pobil tak by mal tzv. Howeov hattrick, ale aspon neoslabil mužstvo
btw.
už rozumiem prečo ked stavím na Wolskeho, že dá gol tak ho neda - lebo netrafí ani prázdnu bránu
btw.
tak Wolski je ešte mladík, mne sa napriklad nepáčilo tak s pred dvoch či troch rokov ked odohral len 9 zapasov, a vtedy na to mal za tych 9 zapasov mal 9-10 bodov.. hral dobre.. len bol ešte junior a nemuseli za neho platiť tak ho šuplii do juniorky... ale na PO ho zase vytiahli, ale tam už žial nič neukázal...
a konečne sme vyhrali:) ešte zopar zapasov a budeme apsoň 8
a konečne sme vyhrali:) ešte zopar zapasov a budeme apsoň 8
Kua! Som dal na Boston za 500 a akurat ukončili seriu bez prehry ako hovadu a Buffalo ukončilo sériu prehier.. Sakra. Rozmýšľal som ešte nad San José, tí sú doma tiež hustý (tam bol ale slabý kurz) ale aj tí dostali od Chicaga. Posledné na čo ma svrbela ruka bolo Detroit - Montreal za 2, ale na to som nemal gule. A tam bol dokonca lepsi kurz ako na Boston.
No ništ dnes sú ťažké zápasy ale cez víkend sa snáď bude dať dačo vyhrať.
BTW: Koho tipujete na finále SC? Ja to vidím celkom reálne na San José (alebo Detroit / Vancouveru neverím) - Washington (Boston, Rangers, Montreal) na východe je to tradične ťažšie..
No ništ dnes sú ťažké zápasy ale cez víkend sa snáď bude dať dačo vyhrať.
BTW: Koho tipujete na finále SC? Ja to vidím celkom reálne na San José (alebo Detroit / Vancouveru neverím) - Washington (Boston, Rangers, Montreal) na východe je to tradične ťažšie..
begbeee: tak to ťa obdivujem že si sa rozhodol dať 500 a ešte k tomu na NHL, ja ked som podaval na NHL tak vždy som na tom pohorel, preto som sa rozhodol stávkovať len na Tenis, resp Futbal:), snad ti to vyjde nabudúce...
ja to vidim tak bud na San Jose/Detroit alebo Montreal/Boston...
ale to len podla sučasných výkonov.. najradšej by som videl na zapade Edmonton vo dinále a na vychode Montreal.
inak zatial je pre mňa strašne sklamanie tuto sezonu Dallas, snad sa zdvihun a aspoň do PO postupia.../tých som tipoval pred sezonou na finale ale už to asi tak nebude, ale človek nikdy nevie/
ja to vidim tak bud na San Jose/Detroit alebo Montreal/Boston...
ale to len podla sučasných výkonov.. najradšej by som videl na zapade Edmonton vo dinále a na vychode Montreal.
inak zatial je pre mňa strašne sklamanie tuto sezonu Dallas, snad sa zdvihun a aspoň do PO postupia.../tých som tipoval pred sezonou na finale ale už to asi tak nebude, ale človek nikdy nevie/
24 a 25 sa NHL nehrava, lebo vianoce, aby mali čas prisť do svojich domovov a straviť v rodinnom kruhu.. takže NHL porkačuje až 26, čiže u nas 27mehos a dozvieme vysledky...
inak mne sa zdá že to bolo niekedy v oktobri ale nie som si celkom istý... možno že to len bude.. inak tešim sa na ten zapas Chicago Detroit pod holym nebom to bude zaujimavé... zatial najvoac sa mi páčil MOntreal Edmonton ten bol najzaujimavejší... Buffalo Pitsburgh bol taky primerný tak snad tímy z original six nesklamú
inak mne sa zdá že to bolo niekedy v oktobri ale nie som si celkom istý... možno že to len bude.. inak tešim sa na ten zapas Chicago Detroit pod holym nebom to bude zaujimavé... zatial najvoac sa mi páčil MOntreal Edmonton ten bol najzaujimavejší... Buffalo Pitsburgh bol taky primerný tak snad tímy z original six nesklamú
-
Takymalypako
Light Expert