|
|
|
| Autor |
Správa |
DANYHELL Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 100
Zaslal: 24 Feb 2007, 11:59 Predmet: |
|
|
| no jasneee to som videl... a to vyzeral takto podobne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Danny_Vin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 169 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 13:22 Predmet: |
|
|
Vzdy, ked nieco taketo vidim, ma najprv chyti zial a potom mam chut toho haj*la, ktory to sposobil nakopat do ksichtu , aj ked viem, ze tej poskodenej rodine by to uz velmi nepomohlo. Je to strasne Vazne, az sa mi kolena roztriasli a presiel ma mraz po chrbte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spanoo13 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2007 Príspevky: 56
Zaslal: 13 Mar 2007, 18:18 Predmet: |
|
|
Vzbudilo to vo mne to, co vo mne vzbudit malo...
Mozno si tymto prispevkom aj niekomu zachranil zivot |
|
| Návrat hore |
|
 |
lolop Medium Expert

Stav:  Založený: 15.06.2005 Príspevky: 133 Bydlisko: Atlantyda Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2007, 19:42 Predmet: |
|
|
| jednym slovom krute |
|
| Návrat hore |
|
 |
PYOPOESY Amateur

Stav:  Založený: 05.04.2007 Príspevky: 21
Zaslal: 06 Apr 2007, 22:51 Predmet: |
|
|
| castejsie sa mi potvrdilo ze v dnesnom svete sa dobrim a poctivym ludom dari ovela menej ako tym ktori su schopni okradnut babku na ulici o penazenku .... toto dievca muselo byt velmi poctive.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2402 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 679 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2007, 19:42 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-04-23..2007-04-24&prog=NOVINY
nazov temy je vseobecny
Nechapem takychto ludi .
(inak ked vam to nepojde tak Archiv/noviny z 23.4.07 / tyrani psik  |
To je moja sesternica Barbora a Duro stryko
K teme:Nechapem tychto bezcitnych ludi ako toto moze niekto urobit iba niaky debili |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2402 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 22:07 Predmet: |
|
|
Lucky zomrel Skoda.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak Medium Expert

Stav:  Založený: 20.11.2006 Príspevky: 99
Zaslal: 08 Máj 2007, 12:25 Predmet: |
|
|
| nechapem toho debila stateho. ako si moze dovolit jazdit vobec pod vplyvom alkoholu. ja si davam pozor najvacsi a to triezvy. jazda v aute je podla mna o zodpovednosti. a ked je niekto blbec (slabe slovo), tak nech nesada ani na bicykel. za to by mal dostat dozivotie. jazda pod vplyvom alkoholu je u nas velmi malo trestana. zoberu vodicak. mala by byt za to basa a vodicak nikdy viac nedat takemu do ruky. ked niekto spity jazdi raz, tak bude aj nabuduce. samozrejme, ze ked je niekto niekde na oslave a da si deci vina a vola mu zena, ze ide rodit, tak to sa da prepacti, ale toto je fakt moc. ja osobne by som nemohol zit so svedomim, ze som niekomu fakt znicil zivot. a nie len tej osobke, ale aj jej rodine a priatelom. to ze ho to mrzi nic nezmeni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Inspectah Deck Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2007 Príspevky: 142 Bydlisko: Bratislava (18) Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 13:38 Predmet: |
|
|
Bohuzial stavaju sa aj take veci ja verim v to ze tomu cloveku sa to v buducom zivote vrati a ludom co mali smolu tiez v dalsom zivote stretne zas stastie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 782 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 21:59 Predmet: |
|
|
vies-minuly, buduci zivot. CO Z TOHO? výmysly, nezmysly....vinník má byť potrestaný ešte v tomto živote, nie vyhovarat sa na buduci, kto si trufne povedat, ze si je isty ze zivot po zivote existuje? krestania sa budu ohanat tym, ze nikto nema byt nikomu sudcom, lebo jediny sud je ten posledny, kedy sa bude dotycny zodpovedat najvyssiemu. dakujem, neprosim! po zivote nebude nic a co potom? vsetci si robme co chceme, budme najhorsimi obludami a prezime nadherny zivot monstier, ved po nom aj tak nic nebude? na tu je tu sudnictvo, na to su tu tresty, aj trest smrti. Ak niekto spacha nieco ohavné, zasluzi si trest.
A cudujem sa, ze dotycný nesedí v 20-tich za mrezami. Co ma dostava k zaveru, ze ide o podvrh, no o to nejde, ide o princip. |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1041
Zaslal: 29 Máj 2007, 19:31 Predmet: |
|
|
Fuuu ha ked sa na to pozriem vobec neviem co napisat ... je to strasne ako behom sekundy sa moze cloveku zmenit cely zivot a to len kvoli niejakemu idiotovi za volantom ... ale pred tym dievcatom klobuk dole viete si niekto predstavit ze horite 45 sekund ?myslim ze ani z daleka nie ta bolest fyzicka a aj psichycka a predsa ma stale chut zit a bojovat vau ja neviem co by som robil na jej mieste ale aspon takto vsetci vidime ze vzdy sa oplati zit |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 775
Zaslal: 02 Jún 2007, 21:57 Predmet: Re: Neco na zamysleni ... |
|
|
| jonathan.davis.com napísal: |
| Vcera u mne byl kamos a vypravel mi, jak jel z diskoteky opilej. Mel z toho desnou srandu a ja jsem si vzpomnel na jeden mail, ktery jsem nedavno dostal. Podelim se o nej s vama ... |
Mal si ho nakopat do riti.......debila sprosteho ! ! !
Preco sa ludia nepoucia z chyb druhych ??????????????  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3250 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2007, 22:06 Predmet: Re: Neco na zamysleni ... |
|
|
| ledenaster napísal: |
Mal si ho nakopat do riti.......debila sprosteho ! ! !
Preco sa ludia nepoucia z chyb druhych ??????????????  |
koho mal nakopat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 775
Zaslal: 02 Jún 2007, 22:29 Predmet: Re: Neco na zamysleni ... |
|
|
| sirmisoturbo napísal: |
| koho mal nakopat? |
Svojho kamosa ktory sa chvalil ze palil na aute spity  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|