|
| Autor |
Správa |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 13:23 Predmet: |
|
|
Je to hrozné, ale ešte vačšia hrôza je že sa z toho takmer nikto nepoučí a aj tak sadnú niektorí za volant opitý...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JV Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2007 Príspevky: 503
Zaslal: 06 Jún 2007, 15:20 Predmet: |
|
|
chuda ten hajzel by si zaslužil zastreliť (prinajmenšom) nemozem pochopit ze prave jemu sa nic nestalo Hajz..vi jednemu |
|
| Návrat hore |
|
 |
ENZO33 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2007 Príspevky: 11
Zaslal: 07 Jún 2007, 12:05 Predmet: |
|
|
| ja by som chcel radsej zomriet ako zit taky znetvoreny..je to este horsie ako smrt |
|
| Návrat hore |
|
 |
vojtk Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2006 Príspevky: 276 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2007, 20:53 Predmet: |
|
|
jezisi, uz davno som nevidel taku hrôzu. V tomto pripade by mozno smrt byvala lepsia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1045
Zaslal: 08 Jún 2007, 21:05 Predmet: |
|
|
| vojtk napísal: |
jezisi, uz davno som nevidel taku hrôzu. V tomto pripade by mozno smrt byvala lepsia  |
no mozno ty sa na to takto pozeras ale ona chce zit a to je obdivuhodne vazne klobuk dole za to co si prezila a ma chut do zivota to sa moze väcsina z nas a nasimi problemami ist strcit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2007, 22:29 Predmet: |
|
|
| Je to smutne, ale nevidim preco je tato tema Dôležitá: |
|
| Návrat hore |
|
 |
blaydy-036 Amateur

Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 31
Zaslal: 03 Aug 2007, 13:52 Predmet: |
|
|
Je to naozaj otrasny pohlad
Ale sadnut si k opitemu cloveku do auta, ktory soferuje, to tiez nie je ukazkova zodpovednost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
R0b1n0 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2007 Príspevky: 36 Bydlisko: b4rd3jOv°L3g3nD4rn4 $h0w& Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2007, 16:07 Predmet: |
|
|
Hrozne mi je jej luto
Ako vyzerala predtym a ako vyzera teraz.
| Aryan Angel napísal: |
| Je to smutne, ale nevidim preco je tato tema Dôležitá: |
Asi preto ze sa mas zamysliet co robis, kde ides a hlavne s kym.
Ona si to totiz to asi nepremyslela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 04 Aug 2007, 18:17 Predmet: |
|
|
| R0b1n0 napísal: |
| Ona si to totiz to asi nepremyslela. |
Čo si nepremyslela ?
Radšej si tie komentáre pod fotkami ešte raz prečítaj
| blaydy-036 napísal: |
Je to naozaj otrasny pohlad
Ale sadnut si k opitemu cloveku do auta, ktory soferuje, to tiez nie je ukazkova zodpovednost. |
detto |
|
| Návrat hore |
|
 |
asontragy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 395 Bydlisko: Kind of ivs Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2007, 2:03 Predmet: |
|
|
| dnes som v londynske metre videl cloveka ktory tam sedel a zobral a vyzeral presne takto. ked som ho zazrel som sa normalne vystrasil a utiekol prec (teda par metrov som rychlym krokom isiel vedla), lebo to co som uvidel bolo take hrozne ze mam traumu z toho este teraz. myslel som ze cloveku sa uz horsi pohlad ani naskytnut nemoze. 15 min som k sebe nevedel prist. a poviem ze pre takeho cloveka asi neexistuje trest ktory by dokazal odcinit ci nebodaj len zmiernit to spravil. je to zivy dokaz toho, ze ludska hlupost je nekonecna a netreba si nikdy robit srandu z toho co vravia starsi, davat si pozor vsade nie len na seba ale hlavne na druhych, lebo keby som nieco take spravil ja tak by som asi nedokazal zit s pocitom, ze som takto znicil zivot niekomu inemu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4314 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2007, 2:15 Predmet: |
|
|
| ZAP napísal: |
| dnes som v londynske metre videl cloveka ktory tam sedel a zobral a vyzeral presne takto. ked som ho zazrel som sa normalne vystrasil a utiekol prec (teda par metrov som rychlym krokom isiel vedla), lebo to co som uvidel bolo take hrozne ze mam traumu z toho este teraz. myslel som ze cloveku sa uz horsi pohlad ani naskytnut nemoze. 15 min som k sebe nevedel prist. a poviem ze pre takeho cloveka asi neexistuje trest ktory by dokazal odcinit ci nebodaj len zmiernit to spravil. je to zivy dokaz toho, ze ludska hlupost je nekonecna a netreba si nikdy robit srandu z toho co vravia starsi, davat si pozor vsade nie len na seba ale hlavne na druhych, lebo keby som nieco take spravil ja tak by som asi nedokazal zit s pocitom, ze som takto znicil zivot niekomu inemu... |
bohuzial su aj ludia bez citov a triezveho rozmyslania... |
|
| Návrat hore |
|
 |
piskota224 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.08.2007 Príspevky: 50
Zaslal: 12 Sep 2007, 14:59 Predmet: |
|
|
chuda dievca hentaky zivot mat tha to sa radsej zabijem.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hellb0Y Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 45
Zaslal: 21 Sep 2007, 0:55 Predmet: |
|
|
| Obdivujem ju , skoda ze ludia lutuju az vtedy , ked je uz neskoro . |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 626 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2007, 15:40 Predmet: |
|
|
akoze mam dost... obdivujem ju.......
minule chcel ist kamos opity za volant ze nas poodvaza domov z chaty.... ale ja som radsej isiel peso... boli to sice 3 km...... ale ti co skoncili so zlomenymi rukami v priekope sa mi potom uz nesmiali ze som "pos*aty" |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 04 Okt 2007, 19:40 Predmet: |
|
|
Za volant ozraty si sadne len debil ...kto z vas je debil? dufam ze nikto
// (k-) hh jedneho by sme uz mali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|