|
|
|
| Počúvate NIN?? |
| ano a som fanúšik |
|
19% |
[ 6 ] |
| kapelu poznám, ale nepočúvam |
|
48% |
[ 15 ] |
| nikdy som o tejto kapele este nepočul |
|
32% |
[ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 31 |
|
| Autor |
Správa |
Starmanomega Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2006 Príspevky: 28 Bydlisko: Hell Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 15:48 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
Vrelo odporučam aj song Gave Up, ale verziu s Marilynom Mansonom ta pesnička je tak skvela, že som ju dokonca aj upol
| Kód: |
| http://boomp3.com/listen/fc8vl7z/nine-inch-nails-gave-up-with-marilyn-manson |
|
tak to máš pravdu ta pesnička je fakt nárez a čo sa týka spoločných projektov Trenta a MM tak super je aj ich spoločné vystúpenie kde hrajú starsfuckers inc. a the beautiful people , alebo klip NIN-Starfuckers inc. stojí tiež za pozretie.
Tu je link na youtube kde majú to spomínané spoločné vystúpenie
http://www.youtube.com/watch?v=5L340enpj_w&feature=related |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 15:15 Predmet: |
|
|
no úžasné...NIN sa asi dali na charitu...ďalší nový album, 10 pesničiek zadarmo na stiahnutie na ich stránke...v rôznych formátoch
http://theslip.nin.com/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 15:51 Predmet: |
|
|
Hmm...zacina to byt akosi moderne - 1.prisiel s tym RADIOHEAD. Je to totiz inovativny tah, ktory spropaguje meno (v poz.smere - och, to su ale makaci ze krmia svet zadarmo), informacia sa nesie mediami a ak ludia vnimaju album pozitivne idu aj za starsimi (a tie su uz za love) - cize premyslena taktika, nothing more.. zviditelnia sa, zarobia viac a vyjdu spat na vyslnie hitparad..
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
| hm...až na to, že aj staršie albumy si môže hocikto stiahnuť hocikde inde na nete ilegálne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 16:56 Predmet: |
|
|
| Kaonashi napísal: |
| hm...až na to, že aj staršie albumy si môže hocikto stiahnuť hocikde inde na nete ilegálne... |
Nj, ale to je uz sekundarne /prakticke / uvazovanie. Poctivci resp.neznalci s vylestenym svedomim budu za vreckove zhanat legal. Nie vsetci - nie HOCIKTO je taky "sikovny".. a ta mala skupinka legalbuyerov postaci /napr.cisty fanusikovia co veria ze podporia life kapely/. Tvoj post je samozrejmost, mas pravdu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Starmanomega Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2006 Príspevky: 28 Bydlisko: Hell Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:21 Predmet: |
|
|
| samploom napísal: |
Hmm...zacina to byt akosi moderne - 1.prisiel s tym RADIOHEAD. Je to totiz inovativny tah, ktory spropaguje meno (v poz.smere - och, to su ale makaci ze krmia svet zadarmo), informacia sa nesie mediami a ak ludia vnimaju album pozitivne idu aj za starsimi (a tie su uz za love) - cize premyslena taktika, nothing more.. zviditelnia sa, zarobia viac a vyjdu spat na vyslnie hitparad..
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1 |
myslíš si že aj trent takto nad tým uvažoval? ale každopádne je to dobrý názor, ktorý ma prinútil sa nad tým zamyslieť...ale nemyslím si že to spravil preto aby sa s tým ešte viac spropagoval, skôr verim tomu čo povedal že je to forma poďakovania fanúšikom za dlhoročnú podporu asi som naivka :oops:
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 19:21 )
čo inak hovoríte na new album the slip??ja som ho dnes začal počúvať, ale vyjadrím sa k nemu až keď sa mi to viac dostane do uší, ale moje úplne prve dojmy sú pozitívne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|