tak to máš pravdu ta pesnička je fakt nárez a čo sa týka spoločných projektov Trenta a MM tak super je aj ich spoločné vystúpenie kde hrajú starsfuckers inc. a the beautiful people , alebo klip NIN-Starfuckers inc. stojí tiež za pozretie.
Tu je link na youtube kde majú to spomínané spoločné vystúpenie
Hmm...zacina to byt akosi moderne - 1.prisiel s tym RADIOHEAD. Je to totiz inovativny tah, ktory spropaguje meno (v poz.smere - och, to su ale makaci ze krmia svet zadarmo), informacia sa nesie mediami a ak ludia vnimaju album pozitivne idu aj za starsimi (a tie su uz za love) - cize premyslena taktika, nothing more.. zviditelnia sa, zarobia viac a vyjdu spat na vyslnie hitparad..
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1
Kaonashi napísal:hm...až na to, že aj staršie albumy si môže hocikto stiahnuť hocikde inde na nete ilegálne...
Nj, ale to je uz sekundarne /prakticke / uvazovanie. Poctivci resp.neznalci s vylestenym svedomim budu za vreckove zhanat legal. Nie vsetci - nie HOCIKTO je taky "sikovny".. a ta mala skupinka legalbuyerov postaci /napr.cisty fanusikovia co veria ze podporia life kapely/. Tvoj post je samozrejmost, mas pravdu.
samploom napísal:Hmm...zacina to byt akosi moderne - 1.prisiel s tym RADIOHEAD. Je to totiz inovativny tah, ktory spropaguje meno (v poz.smere - och, to su ale makaci ze krmia svet zadarmo), informacia sa nesie mediami a ak ludia vnimaju album pozitivne idu aj za starsimi (a tie su uz za love) - cize premyslena taktika, nothing more.. zviditelnia sa, zarobia viac a vyjdu spat na vyslnie hitparad..
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1
myslíš si že aj trent takto nad tým uvažoval? ale každopádne je to dobrý názor, ktorý ma prinútil sa nad tým zamyslieť...ale nemyslím si že to spravil preto aby sa s tým ešte viac spropagoval, skôr verim tomu čo povedal že je to forma poďakovania fanúšikom za dlhoročnú podporu asi som naivka
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 19:21 )
čo inak hovoríte na new album the slip??ja som ho dnes začal počúvať, ale vyjadrím sa k nemu až keď sa mi to viac dostane do uší, ale moje úplne prve dojmy sú pozitívne