|
| Počúvate NIN?? |
| ano a som fanúšik |
|
19% |
[ 6 ] |
| kapelu poznám, ale nepočúvam |
|
48% |
[ 15 ] |
| nikdy som o tejto kapele este nepočul |
|
32% |
[ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 31 |
|
| Autor |
Správa |
Starmanomega Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2006 Príspevky: 28 Bydlisko: Hell Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 19:40 Predmet: Nine Inch Nails |
|
|
čo si myslíte o kapele Nine inch nails?? hovorí vám to vlastne niečo??viete kto je Trent Reznor? Podľa mňa je to jeden z najlepších hudobníkov na svete, človek, ktorý priniesol do sveta hudby dovtedy nepočuté...škoda že na Slovensku dosť neznáma skupina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 19:49 Predmet: |
|
|
| Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens |
|
| Návrat hore |
|
 |
Starmanomega Amateur

|
Zaslal: 03 Máj 2008, 19:55 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
| Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens |
to bude tým že si ich len "vnímal" alebo tým že si mal 13-14 rokov....a nonsens je povedať že NIN majú nudné pesničky. Stavím sa že si nikdy nepočul ani jeden celý album, ale v pohode dik za názor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1386
Zaslal: 03 Máj 2008, 19:56 Predmet: |
|
|
S tym Trentom si to kusok prehnal
Inak ale NiN celkom mozem, mam celu diskografiu a a rad si to vypocujem. Musim mat na to ale naladu. Ten industrialny zvuk je krasny, ale nehodi sa mi na kazdy den. Je to pre mna skor taka mala oslava a upokojenie, ked sa nedari. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Starmanomega Amateur

|
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:04 Predmet: |
|
|
| k6 napísal: |
S tym Trentom si to kusok prehnal
Inak ale NiN celkom mozem, mam celu diskografiu a a rad si to vypocujem. Musim mat na to ale naladu. Ten industrialny zvuk je krasny, ale nehodi sa mi na kazdy den. Je to pre mna skor taka mala oslava a upokojenie, ked sa nedari. |
možno som prehnal ale fakt iba kúsok:-) veď dostal už kopec ocenení a v terajšej dobe a aj v minulosti je a bolo len málo hudobníkov čo si hudbu robia samy...a tie živé koncerty to je proste nárez, neviem nepomôžem si ale nemôžem na ňom nájsť žiadnu chybu, dokonca ani len komerčný nie je.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 662 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
Poznám, nepočúvam...... Dole im behá nejaka reklama ináč  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Starmanomega Amateur

|
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
Poznám, nepočúvam...... Dole im behá nejaka reklama ináč  |
kde dole  |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 280 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
Ja poznám NIN, mám dokonca jeden album. Celkom sa mi to páčilo.Zapadalo to do môjho play listu.ale neviem prečo nejak som od nich upustila.ale je to celkom dobré  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LordHaart Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 125
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
| Starmanomega napísal: |
kde dole  |
dole ako su tie reklamy Google  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:55 Predmet: |
|
|
nový album, 9 pesničiek a artwork sa dajú stiahnuť zadarmo...
http://ghosts.nin.com/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1386
Zaslal: 03 Máj 2008, 21:55 Predmet: |
|
|
| Kaonashi napísal: |
| nový album, 9 pesničiek a artwork sa dajú stiahnuť zadarmo... |
Nemam dojem ze to je zadarmo... Akurat tusim, ze to nebude prilis drahe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
KaktusBR Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2007 Príspevky: 63
Zaslal: 04 Máj 2008, 3:00 Predmet: |
|
|
prvych 9 je zadarmo dokopy 36. pojdem kupit zajtra jednoznacne.
diky ze si mi pripomenul tuto skvelu kapelu. v poslednej dobe nemam uz cas pocuvat, naposledy som pocuval album With Teeth - dookola. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 643 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 9:54 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
Trent Reznor je jeden z najlepšich hudobnikov na svete, je to multiinštrumentaslista, ktory je na scene 20 rokov a stale dokaže priniesť niečo nove.. len malo ludi dokaže na svete skomponovať podobne ladene multiinštrumentalne skladby, dalo by sa povedať, že je jednym z mala svojho "druhu"
ak ste niekto niekedy aspon "okrajovo" počuvali NIN, tak si skuste sosnuť album, ktory vydali tohoto roku s nazvom "Ghosts" je to kompilacia čisto 36 inštrumentalnych skladieb rozdelenych po štyroch častiach od Ghosts I až po Ghosts IV, vrelo odporučam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 13:08 Predmet: |
|
|
Ok uznávam, že môj predošlý post bol trochu prehnaný, ale napriek tomu dávať mu prívlastok jedného z naj hudobníkov mi príde trochu nadsadené. Skladateľský talent nepochybne má, ale to ešte neznamená, že je úplne skvelý. Myslím, že na ňom je viditeľný typický problém multiinštrumentalistov a to, že vie hrať na viacerých nástrojoch celkom dobre, ale na žiadnom majstrovsky. Teraz nehovorím, že je zlý alebo niečo také. Už som si dokonca vypočul aj nejaké piesne a niektoré sa mi s odstupom času zdajú celkom slušné  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 643 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
Vrelo odporučam aj song Gave Up, ale verziu s Marilynom Mansonom ta pesnička je tak skvela, že som ju dokonca aj upol
| Kód: |
| http://boomp3.com/listen/fc8vl7z/nine-inch-nails-gave-up-with-marilyn-manson |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|