Do toho sexshopu mysliš že ?Tomasko napísal:jj a oproti sexshop
nabuduci tyzden tam pojdem este nakupit neco, asi
BTW. vacsi tam nemate? resp. lepsi?
Nitra
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no mozno ajDigital napísal:Do toho sexshopu mysliš že ?
vacsi hiphopshop tam nemate? resp. lepsi?
nasiel som toto, poznate? ake mate skusenosti:
http://www.famous-designers.biz/
jo btw... presli sme to cele stanica-centro nitra-max-namestie-stanica
som sa nachodil jak kon a moja mala no
-
Digital
Guru
F pohode shop , sice dost drahe veci ale pravé a kvalitné...Tomasko napísal:no mozno aj![]()
vacsi hiphopshop tam nemate? resp. lepsi?
nasiel som toto, poznate? ake mate skusenosti:
http://www.famous-designers.biz/
jo btw... presli sme to cele stanica-centro nitra-max-namestie-stanica
som sa nachodil jak kon a moja mala no
-
bolek
Guru
Ja som ti chcela odporučiť tiež jednu vec, ale téma už bola neaktuálna, ale keďže možno ešte prídete, tak predsa
Skúste sa ísť previezť na vláčiku. Odchádza každú hodinu z pešej, stojí 40sk a je to vážne sranda. Zvučka vám povie, kadiaľ idete a tiež nejaké základné info o meste a histórii. Na 20 minút vás vyloží tesne pod hradom, takže sa môžete ísť pozrieť na hrad a odtiaľ je krááásny výhľad na celé mesto. Možno si budete pripadať trochu divne medzi samými malými deťmi a rodičmi, ale aspoň si užijete kopu srandy 
-
Tomasko
Guru wannabe
noo tento tyzden pojdeme este (teda buducibolek napísal:Ja som ti chcela odporučiť tiež jednu vec, ale téma už bola neaktuálna, ale keďže možno ešte prídete, tak predsaSkúste sa ísť previezť na vláčiku. Odchádza každú hodinu z pešej, stojí 40sk a je to vážne sranda. Zvučka vám povie, kadiaľ idete a tiež nejaké základné info o meste a histórii. Na 20 minút vás vyloží tesne pod hradom, takže sa môžete ísť pozrieť na hrad a odtiaľ je krááásny výhľad na celé mesto. Možno si budete pripadať trochu divne medzi samými malými deťmi a rodičmi, ale aspoň si užijete kopu srandy
takze diky
inak videli sme ho, ale neprikladali sme tomu nejaky vyznam
-
Dudelstein
Amateur
Alebo Firend's na Spitalskej, smerom k nemocnici. Dobre sa tam sedi, robia fajn drinky, maju 65 druhov kav, dobre varia a vsetko za dobre ceny.
Btw, ta cajovna dobrych ludi... raz som tam bol, ale necitl som sa tam neak dobre. Tie ich vonne somariny a neviem co este. A obsluha na vas pozera ako keby vam nohy chceli umyt.
Friend's rulezz! 
Btw, ta cajovna dobrych ludi... raz som tam bol, ale necitl som sa tam neak dobre. Tie ich vonne somariny a neviem co este. A obsluha na vas pozera ako keby vam nohy chceli umyt.
-
Tomasko
Guru wannabe
od stefanikovej daleko?kinjeril napísal:Alebo Firend's na Spitalskej, smerom k nemocnici. Dobre sa tam sedi, robia fajn drinky, maju 65 druhov kav, dobre varia a vsetko za dobre ceny.![]()
Btw, ta cajovna dobrych ludi... raz som tam bol, ale necitl som sa tam neak dobre. Tie ich vonne somariny a neviem co este. A obsluha na vas pozera ako keby vam nohy chceli umyt.Friend's rulezz!
-
Pantagruel
Star
-
ProfionQQ
Medium Star
cool
ja idem zajtra do NR na brigadu este...ak cete ukazem vam nasu malu krasnu firmu...
no ale k teme: isel by som do N centra a potom do maxu...do kina a na pesej napapkat...a potom fiiiii domov
no ale k teme: isel by som do N centra a potom do maxu...do kina a na pesej napapkat...a potom fiiiii domov