Ta uz neexistuje 4 roky.jin napísal://Edit: Alebo do porodnice pod Zoborom, tam som sa narodil
Nitra
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som to cital tu http://www.famous-designers.biz/Digital napísal:eeee , urcite nie
resp. toto http://www.famous-designers.biz/online/ ... =05&lng=sk
nevyzera to bohvieako
-
Digital
Guru
Hmmm , nepocul som o tom ešte... kamarati kupovali uz normalne priamo z obchoduTomasko napísal:ja som to cital tu http://www.famous-designers.biz/
resp. toto http://www.famous-designers.biz/online/ ... =05&lng=sk
nevyzera to bohvieako
Ak hladas nieco podobne Kartelu, tak urcite na Palarikovej oproti velkej budovy Tmobilu mas taky mini obchodny dom a hore je skate (myslim, ze aj hiphop) obchod Avropa (avropa.sk).
A co sa tyka koktejlov, tak urcite navstivte na Mostnej podnik Tantra, tazko sa to hlada, sak sa spytaj niekoho (od divadla smerom na Mostnu, prejdes na druhu stranu a asi 50m je dlha tenka ulicka dolava a tam to je dole, ale sedi sa aj vonku cez leto) Tak to je pravy koktejlovy podnicek, celkom drahy ale super. Ako drinky ti urobia hocikde, napr. este Cupola oproti divadlu, kde je hotel Capital (tusim) alebo na Farskej podnik Gopion (ale to urcite nenajdes) pri Cajovni dobrych ludi. Urcite sa chodte najest do Hami Papi, to je cisty nitriansky retazec fastfoodov ako mcdonald
ale robia tam chutne hamburgery...
A co sa tyka koktejlov, tak urcite navstivte na Mostnej podnik Tantra, tazko sa to hlada, sak sa spytaj niekoho (od divadla smerom na Mostnu, prejdes na druhu stranu a asi 50m je dlha tenka ulicka dolava a tam to je dole, ale sedi sa aj vonku cez leto) Tak to je pravy koktejlovy podnicek, celkom drahy ale super. Ako drinky ti urobia hocikde, napr. este Cupola oproti divadlu, kde je hotel Capital (tusim) alebo na Farskej podnik Gopion (ale to urcite nenajdes) pri Cajovni dobrych ludi. Urcite sa chodte najest do Hami Papi, to je cisty nitriansky retazec fastfoodov ako mcdonald
Moja najoblubenejsia kombinacia v NR > dat zaludku kvalitny zaklad v restike Atrium a potom sa uz len kvalitne rozlozit v Devils pube, alebo Mexiku (ti biletari v sustakoch- skapinam, hehe). Fajn je tiez vybehnut na hrad, vyslapat si kalvariu, alebo sa ist s polovickou vyvalit na kupko, prip. sa prejst po parku pri kupku. No a celkom dobre varia v restike na lanovke, este lepsie kusok odtial- zlaty klucik, ci ako sa to vola. No a ked uz o tej zranici, jedno z naj pecenych bravcovych kolien som jedol v nejakej restike pri vypadovke na Vrable- je to po pravej strane od hlavnej, myslim, ze je tam hned aj nejaky penzion- paci sa mi tam to prostredie restiky, hlavne stol nad jazierkom (ak by niekto poznal nazov, hodte ho sem- ak by niekto dostal chut na koleno ; )
No a vdaka kinjovi som spoznal fajn music club na Mostnej, kde snad niekedy budem mat uz stastie na ten zivy jazzik...
No a vdaka kinjovi som spoznal fajn music club na Mostnej, kde snad niekedy budem mat uz stastie na ten zivy jazzik...
-
bolek
Guru
Ak sa budete chcieť nezdravo najesť na spôsob fastfoodu, tak určite neobíďte Hami Papi, to keď prirovnáte k Mc Donaldu, tak to by bola normálne urážka
alebo vyskúšajte bagetériu P2 na ul. Fraňa Mojtu, tam som bola dnes prvýkrát, ale najedla som sa kvalitne a pribrala asi také tri kilá
Z tých romantických reštík má veľmi príjemne vyzerajúce posedenie Patriot, Moretti alebo Átrium. Ak chcete mať výhľad na celé mesto NR, tak jednozančne Cupola. Najpríjemnejšiu obsluhu, podľa mňa, má reštaurácia Vista/Style a z drink barov sa mi ľúbi Zanzibar. Zväčša naprataný podnik a moja srdcovka je však Irish times pub. Ale to je vlastne jedno, vyberte si to, čo vám bude najsympatickejšie. 
-
Tomasko
Guru wannabe
dobry je aj smak, ako fastfood to poznam z vlastnej skusenosti, zapekackybolek napísal:Ak sa budete chcieť nezdravo najesť na spôsob fastfoodu, tak určite neobíďte Hami Papi, to keď prirovnáte k Mc Donaldu, tak to by bola normálne urážkaalebo vyskúšajte bagetériu P2 na ul. Fraňa Mojtu, tam som bola dnes prvýkrát, ale najedla som sa kvalitne a pribrala asi také tri kilá
Z tých romantických reštík má veľmi príjemne vyzerajúce posedenie Patriot, Moretti alebo Átrium. Ak chcete mať výhľad na celé mesto NR, tak jednozančne Cupola. Najpríjemnejšiu obsluhu, podľa mňa, má reštaurácia Vista/Style a z drink barov sa mi ľúbi Zanzibar. Zväčša naprataný podnik a moja srdcovka je však Irish times pub. Ale to je vlastne jedno, vyberte si to, čo vám bude najsympatickejšie.
-
bolek
Guru
No ja neviem, to bude asi tým, že väčšina svojho stráveného času som tam strávila pracovne - predávaním tých ruží, ale na druhej strane som spoznala všetky reštiky, bary, čašníkov atďkinjeril napísal: Ja suhlasim s Boleckou mojou Nitrianskou. Ze sme sa v tych podnikoch, co si spomenula nestretli, hm.
A k tomu Smaku - keď idem okolo, tak vždy sa čudujem, že to ešte neskrachovalo
Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )kinjeril napísal:Nevola sa to "U Maka"?
Johooo kolego, nehaj tak, neaky ten koncertik tam zbuchneme, neboj.
No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))
-
bolek
Guru
U KRBA ti nesknockoutovalo náhodou peňaženku?Tomasito napísal:Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )
No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))