Ale no nahodou tie zapekačky su tam v pohode... ale asi LEN zapekačkykinjeril napísal:Smak a dobry??? Wake up, buddy ...![]()
Nitra
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No ja neviem, to bude asi tým, že väčšina svojho stráveného času som tam strávila pracovne - predávaním tých ruží, ale na druhej strane som spoznala všetky reštiky, bary, čašníkov atďkinjeril napísal: Ja suhlasim s Boleckou mojou Nitrianskou. Ze sme sa v tych podnikoch, co si spomenula nestretli, hm.
A k tomu Smaku - keď idem okolo, tak vždy sa čudujem, že to ešte neskrachovalo
Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )kinjeril napísal:Nevola sa to "U Maka"?
Johooo kolego, nehaj tak, neaky ten koncertik tam zbuchneme, neboj.
No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
U KRBA ti nesknockoutovalo náhodou peňaženku?Tomasito napísal:Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )
No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))