Nitra

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kinjeril napísal:Smak a dobry??? Wake up, buddy ... :smt064
Ale no nahodou tie zapekačky su tam v pohode... ale asi LEN zapekačky :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

kinjeril napísal: Ja suhlasim s Boleckou mojou Nitrianskou. Ze sme sa v tych podnikoch, co si spomenula nestretli, hm. :)
No ja neviem, to bude asi tým, že väčšina svojho stráveného času som tam strávila pracovne - predávaním tých ruží, ale na druhej strane som spoznala všetky reštiky, bary, čašníkov atď :) A možno sme sa tam stretli, len o tom nevieme. :)

A k tomu Smaku - keď idem okolo, tak vždy sa čudujem, že to ešte neskrachovalo :D. Strašne slabý výber tam majú, ale tie zapekačku sú dobrééé.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

kinjeril napísal:Nevola sa to "U Maka"? :)

Johooo kolego, nehaj tak, neaky ten koncertik tam zbuchneme, neboj. ;)
Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )

No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tomasito napísal:Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )

No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))
U KRBA ti nesknockoutovalo náhodou peňaženku? :wink: Tam majú ceny... Hej klokočinský jarmok asi myslíš. :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jasneeee, U Krba, denno dene chodim okolo tej jeho tabule, co ma na Dlhej. :)
A Mak nie je az tak drahy, je drahsi, ale vynikajuco varia a porcie su slusne.
Joooj, Tomasito nam sem bue na nase cajocky chodit, co? Za chvilu aj vypravat zacnes. :D
Napísať odpoveď