|
|
|
| Autor |
Správa |
peto15 Medium Expert

Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 89
|
| Návrat hore |
|
 |
kobe Amateur

Stav:  Založený: 04.06.2005 Príspevky: 27
Zaslal: 10 Aug 2006, 22:09 Predmet: |
|
|
| su aj lepsie dusiky |
|
| Návrat hore |
|
 |
peto15 Medium Expert

Zaslal: 10 Aug 2006, 22:36 Predmet: |
|
|
| aha, tak tomu verim, ale tak ked som nikdy o takomto niecom nepocul tak neviem, ale co konkretne toto? ake to ma ucinky? vedlajsie ucinky? pribratie? ako dlho po vysadeni hostane "hmota"....? ma niekto skusenosti? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 11 Aug 2006, 19:24 Predmet: |
|
|
ja som mal nitrox alkatech...ked si to kupis budes troxa sklamany, lebo to co pisu o tom vyrobku je prehnane..nenaberes daku velku hmotu..ja sa priznam nenabral som takmer po nom nic..len co ma to vyslo 770 kil u nas v posilke... Dobra vlastnost je mrte napumpovanie a vazne energia pri treningu..to vazne potvrdzujem...a vyhodila sa mi mala zilka na bicepse...ale po vysadeni zase zmizla :/ mrte smrdia tie tablety..strasne jak taky skysnuty ocot tak si ktomu ani necuchaj ked si to mienis kupit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peto15 Medium Expert

Zaslal: 13 Aug 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
| Toxikoman napísal: |
ja som mal nitrox alkatech...ked si to kupis budes troxa sklamany, lebo to co pisu o tom vyrobku je prehnane..nenaberes daku velku hmotu..ja sa priznam nenabral som takmer po nom nic..len co ma to vyslo 770 kil u nas v posilke... Dobra vlastnost je mrte napumpovanie a vazne energia pri treningu..to vazne potvrdzujem...a vyhodila sa mi mala zilka na bicepse...ale po vysadeni zase zmizla :/ mrte smrdia tie tablety..strasne jak taky skysnuty ocot tak si ktomu ani necuchaj ked si to mienis kupit  |
cize moc to neodporucas??? to si absolutne ani Kg nepribral? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2664
Zaslal: 13 Aug 2006, 23:48 Predmet: |
|
|
| peto15 napísal: |
| cize moc to neodporucas??? to si absolutne ani Kg nepribral? |
z tychto nitro veciciek nenaberies, je to len take komercne lakadlo, akurat ti to viac napumpuje svaly krvou,dobre to vyzera,teoreticky by to malo zabrat,ale nepoznam ludi, co by od toho pribrali...vyhodene peniaze |
|
| Návrat hore |
|
 |
peto15 Medium Expert

Zaslal: 15 Aug 2006, 14:47 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| z tychto nitro veciciek nenaberies, je to len take komercne lakadlo, akurat ti to viac napumpuje svaly krvou,dobre to vyzera,teoreticky by to malo zabrat,ale nepoznam ludi, co by od toho pribrali...vyhodene peniaze |
no jasne diky za info.. .ziadny NITROX nebude  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|