pouzivam NOD32 tento mam nainstalovany uz cca 2-3 mesiace ,mozno viac, vsetko v poriadku stahoval pravidelne aktualizacie...ale od 16.10 mam stale tu istu aktualizaciu(1.805), aj ked dam stiahnut manualne,bud vypise ze nieje aktualizacia potrebna ze mam aktualnu alebo stiahne ale zase len tu istu 1.805.................... v com to je??????
NOD32 - akutualizaci, problem
NOD32 - akutualizaci, problem
zdravim,
pouzivam NOD32 tento mam nainstalovany uz cca 2-3 mesiace ,mozno viac, vsetko v poriadku stahoval pravidelne aktualizacie...ale od 16.10 mam stale tu istu aktualizaciu(1.805), aj ked dam stiahnut manualne,bud vypise ze nieje aktualizacia potrebna ze mam aktualnu alebo stiahne ale zase len tu istu 1.805.................... v com to je??????
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ved zabere to 5min. natukat meno a heslo na ich stranke. stiahnut. pri instalacii natukat meno a heslo a uz to je.. reset kompu. pravdaze ak je origosh nod.nate29 napísal:chcel som sa tomu vyhnut(viem ze to nie je nic hrozne) ale som z tych lenivsivh..... a co ak to nepojde ani potom
.....
no skus to. a uvdis.
uz som to preinstaloval, prisiel som na dve zaujimave veci:1. som si uvedomil,ze mne sa ani ri starte win neukazalo to nod-ovske okno...hmmm...FraGmanN napísal:ved zabere to 5min. natukat meno a heslo na ich stranke. stiahnut. pri instalacii natukat meno a heslo a uz to je.. reset kompu. pravdaze ak je origosh nod.30dnova verzia je este rychlejsie.
no skus to. a uvdis.
2. ked som preinstaloval(30dnova verzia) a som updatoval virus databazu, nejprv mi dalo iba niejku zo septembra,az po daslsich stlaceniach update mi dwl aktualnu.......
zavisi to aj od toho a akeho rervera stahujem(je ich tam v setupe a si 6)?