nebel napísal:no ta pojdem im ho dat , btw kedy ste kupovali ten mobil? ze su snim take problemy? ja ho uz mam 3. mesiac a este nestrajkoval,sem tam sa resetol ale to bola chyba aplikacii ktore som spustal
kupil som ho v januári a odvtedy som ho mal doma asi 3 dni vkuse blbne vkuse, vsetko mozne, neuveritelne dodzubany, idem ho vratit a zobrat cash
sranda, sak jasne ta ked sa sere naj vraca love
ja mam zatial stastie na telefony idu bez problemov
mne na tom fone vadi akurat vnutorna pamat a to ze nema blesk
Znamemu sa stavalo, ze ak chcel poslal mms tak sa mobil proste vratil do menu a este, mal tam asi 500 kontaktov a zrazu ich mal v zozname asi 30. Zmizli mu ale ked volal na cislo ktore zmizlo tak sa normalne zobrazilo aj meno
Mne uz uznali specialnu reklamaciu, vratia mi peniaze. Chcem sa este opytat diskutujucich, mate tento telefon niekto normalne kupeny alebo ich vsetci mate brandovane od operatora ???
cez kabel to neurobis...iba na symbiane..ale vraj origos nokia ficia v pohode.ja mam teraz kupenu z orangeu s najnovsim FW a fici v poho aj MMS, ale mal som taketo problemy s 6280 a uznali mi spec. reklamaciu
da sa to, ale neviem preco len pri prvom nastaveni displeja.
ak si tam hodis nejake pozadie alebo temu odrazu ten pohotovostny režim zmizne a neda sa nastavit. Ale na to sa musim este opytat operatora z Nokie ze preco to uz potom nejde nastavit.
Ykso napísal:da sa to, ale neviem preco len pri prvom nastaveni displeja.
ak si tam hodis nejake pozadie alebo temu odrazu ten pohotovostny režim zmizne a neda sa nastavit. Ale na to sa musim este opytat operatora z Nokie ze preco to uz potom nejde nastavit.
no pisal som im a odpoved je ze si mam nastavit defaultnu temu a vyskusat to nastavit s nou, alebo vybrat bateriu a restartovat telefon, alebo poslat do servisu
Este by bolo mozno skusit restartovat telefon do povodnych nastaveni, ale neviem ci to zaberie.
Ale ani jedna vec nefunguje, skusal som. Sranda je ze pri zapnuti toho fonu to tam bolo a teraz nie je . Software mam aktualny takze ani nie je co zmenit ... a neposlem si rozobrat super fungujuci telefon len kvoli takej drobnosti.
majlo01 napísal:no jasne akurat, ze ten fon mam aj ja aj oco a mne to tiez nevadi, ale ocovi to chyba pretoze on si kupil ten telefon len kvoli tej funkcii.
skus nastavit povodne nastavenia, cez menu ci to pomoze a daj vediet!