vieš...každá dobrá myšlienka je tam hore považovaná za utópiu...nakoľki by proste tí hore (zbrojárske firmy) stratili miliónové zisky...ale, žeby sa postavil jeden a povedal stop tak to nie...to, že je niečo utópiou ešte neznamená, že je to nereálne...len je to ťažšia cesta, ktorá však má na konci oveľa väčšie plusy ako súčastná situácia...ale človek je lenivý...radšej bude čakať kým mu padne na hlavu nejaká tá hlavica akoby mal niečo robiť...Rubiki napísal:to je utopia to co rozparavas....
North Korea nuclear test
ináč to je asi najmúdrejší výrok čo einstein za svoj život vyslovil...a súčastná situácia tomu nasvedčuje...btw...už mám jeden pekný kyjak nachystanýDrieno napísal:Tak a mozeme sa zacat modlit...Albert Einstein povedal ze neviem s cim sa bude bojovat v tretej svetovej vojne ale v stvrtej to budu urcite kyjaky...
A toho sa bojim najviac...
-
qwerty-xyz
Bax> Aj komunizmus mal mat na konci vacsie plusy a bola to ta tazsia cesta....Proste tym chcem povedat ze odzbrojenie planety je v tomto storoci nerealne, ludstvo neni na to pripravene.
Psycho> To kto ma aku armadu je v pripade intervencie dost dolezity detail.
A k tomu Iranu, sam Iransky prezident sa vobec netaji tym ze podporuje Korejsky jadrovy program, ale ako vravim je to podpora "hubou" a k niakej akcii sa nezmozu.
Psycho> To kto ma aku armadu je v pripade intervencie dost dolezity detail.
A k tomu Iranu, sam Iransky prezident sa vobec netaji tym ze podporuje Korejsky jadrovy program, ale ako vravim je to podpora "hubou" a k niakej akcii sa nezmozu.
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
rubiki - ani ja sa netajím že podporujem s.kórejský jadrový program - nevidím na tom nič zlé - veď ak nie je celosvetové odzbrojenie reálne, tak potom nech majú všetci zbrane rovnaké - pretože tam kde je jeden silnejší ako druhý, tak to ten silnejší začne zneužívať - čo usa robia už dávno - aj keď majú plus za ničenie islamskej hrozby
-
psycho
Medium Star
whatever Rusi a cinania sa snazia aby vojna nebola ved co by s toho mali. natlak cez jadrove zbrane moze kinconil skusat smerom na juznu koreu, ty si este mozno cvrknu z ich petard ale to je vsjo co s nimi zatial mozu. Ak nahodou dojde ku konfliktu bude ho nutne vyriesit rychlo a potom amen s kincogilom aj keby mal fotonove delaRubiki napísal:Psycho> To kto ma aku armadu je v pripade intervencie dost dolezity detail.
som zvedavy co Pak Gil Jon myslel tymi "odvetnymi opatreniami"
-
psycho
Medium Star
jasne ze su nasraty lebo ak sa to poserie tak je mozne ze sa polepi korea po vojne a po tom cinania s rusmi isto najviac tuzia plus ich vojna moze stat aj nejake tie prostriedky ktore by inac vynalozili urcite sebe viac prospesnejsim sposobom. nehovoriac o utecenoch atd. otazka je komu by bola taka vojna prospesna? podla mna usrael by s takejto frasky ako tak ziskal ak by nahodou z hladiska vplyvu keby odstranil rezim kldr. v tomto pripade podla mojho nazoru este zohra ulohu osn a sam som zvedavy ako sa k tomu bude br stavat aj po udeleni sankcii pripadne na tie odvetne opatrenia kldr
-
Vesper
Professional
nebud hlupy ako to moze niekto chcietartabanes napísal:Vesper - to by bola uplne najhorsia vec, co by mohli urobit, rozputali by tym tretiu svetovu vojnu, ale asi to ty chces
-
Kosh
King
ale vravim, teraz je uz neskoro, mozu hodit nuke na okolite staty, takze vojna nie je riesenie, vyriesit sa to malo davno predtym, ved to ze k tomuto to smerovalo bol jasne, ale vies, ked tam nie su nerastne zdroje, tak ich usa nechaju napokoji - ale ak by s korea mala nejake zdroje, tak usa im tam donesu demokraciu aj keby si mali dovod vymysliet
ok uznávam...asi máš pravduTomasito napísal:utopia = nerealna, neuskutocnitelna predstava (slovnik slovenskeho jazyka)
BTW. v mnohom sa zhodneme, no odzbrojenie planety je imho v sucasnosti skutocne utopiou a utopiou este dlho ostane.
ináč ako viem, že je to v súčastnosti nereálne...len ma trošku hnevá, že ani OSN a ani nik iný sa ani len nesnaží to trochu obmedziť (aj keď asi chápem prečo)