Nosite dioptricke okuliare?
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
To je ale otazka kvality monitora... (Pod 85Hz by som nesiel)Sheep napísal:vy co nemusite nosit brile tak si oci musite chranit ovela viac uz vobec pred pocitacom a pred vonkajsimi vplyvmi ja okuliare nenosim kvoli tomu ze som zacal s PC ale keby som ich nemal tak uz by som asi davno nemal oci pretoze nehod sa mi stava strasne vela to viete idete v noci po lese a same konare - velmi lahko dojde k nenapravitelnemu urazu takze okuliare su na viac veci aj ked musim povedat ze oci mi dakedy s PC idu vybuchnut co nie je uz moc dobre
-
The Merlin
Expert
Ked som bol mensi, tak som "mal" nosit skule... ale vzdy sa mi niekde zapatrosili
(nemam rad okuliare - otravuje ma to na tvari)
Asi pred rokom som zacal mat problem s videnim na tabulu, tak som kupil cocky... celkom odporucam, iba to ranne strkanie je nanic...
Prave ocko mam -1,0 a lave -2,5 (od narodenia ho mam slabsie)
Urcite mi oci dokazil PC...
Okuliare som nosil iba doma na PC a TV, ale odkedy mam sosovky, tak sa mi zda, ze moj zrak je lepsi (to sa mi asi iba zda) a okul. uz vobec doma nenosim...
ps: v dobrom, lutujem tych ludi, ktori maju silne dioptrie a nemozu za to... musi to byt velka otrava stale mat okuliare
Asi pred rokom som zacal mat problem s videnim na tabulu, tak som kupil cocky... celkom odporucam, iba to ranne strkanie je nanic...
Prave ocko mam -1,0 a lave -2,5 (od narodenia ho mam slabsie)
Urcite mi oci dokazil PC...
Okuliare som nosil iba doma na PC a TV, ale odkedy mam sosovky, tak sa mi zda, ze moj zrak je lepsi (to sa mi asi iba zda) a okul. uz vobec doma nenosim...
ps: v dobrom, lutujem tych ludi, ktori maju silne dioptrie a nemozu za to... musi to byt velka otrava stale mat okuliare
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa: